Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Különválás (2022)

Severance
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

John Turturro
Adam Scott
Zach Cherry
Britt Lower
Adam Scott
John Turturro
Christopher Walken
Adam Scott
Zach Cherry
Britt Lower
Adam Scott
Jen Tullock
John Turturro
Britt Lower
Patricia Arquette
Adam Scott
Britt Lower
Adam Scott
John Turturro
Adam Scott
Patricia Arquette
Adam Scott

Videók (1)

 
Takszi   2022. 05. 14.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Berántott az ötlet, a munka és a magánélet szétválasztása mesterséges úton. Érdekelt a pszichológiája, de erről szinte semmit nem tudtam meg, helyette kaptam egy nagyon lassú és sok helyen abszurd high concept drámát, ami inkább a morális kérdésekre ... több»

 
Robinson76   2022. 04. 30.

1
A kettéválasztott emberi elme

Szerintem kevés ennél megosztóbb széria készült mostanában. Ez a sorozat egy szenzációsan eredeti ötleten alapuló, kicsit sci-fi-s, kicsit irodai drámás, kicsit pszichológiai thrilleres felütésű, de a cselekménye rendkívül lassú és vontatott. Nagyrészt egy olyan épületkomplexumban játszódik, ami sivár, ingerszegény környezetet kölcsönöz a sorozatnak. Sehol egy virág, vagy egy kép a falon, itt minden a funkcionalitásról szól, nem az ott dolgozókról. Hogy mi az a munka és mi értelme van, nos, az az első évad végére sem derül ki. Nincsenek elvarrt szálak, vagy lezárt végkifejlet, pedig ennyi időt eltöltve előtte, az ember várna valami hasonlót. A széria nagyon kétarcú, hasonlóan a főhősünk elméjéhez. Remek az alapkoncepció és a színészekre sem lehet panasz, de a történet sehova sem vezetett addig, amíg bírtam cérnával. A sorozat egyszerre érdekfeszítő és idegesítő. Van, amiben kifejezetten jól teljesít és van amiben egyáltalán nem. Sok hozzászólást, valamint kritikát olvastam róla és próbáltam megszeretni, de ez nem igazán sikerült, így menet közben kaszálnom kellett.

 
Török389133   2022. 04. 28.

0

Furcsa ez a sorozat, inkább érdekes és hangulatos, mint hű de jó. Viszont, az utolsó két rész nagyon izgalmas, remélem, a második évad már végig olyan lesz! Akkor az akár zseniális is lehet.

 
M4T   2022. 02. 19.

0

Ez a sorozat a Fargo illatát árasztja. A látvány és a művészeti stílus kivételes. A disztópikus hangulat kiváló. Remélem, hogy így folytatják! Isteni munka Ben Stiller rendezőtől.

 
Daeron   2022. 02. 18.

0

Ha nem bánod, hogy egy sorozatnak kell pár epizód, hogy megszilárdítsa a titokzatos környezetét, akkor szerintem ez egy szolid évad lehet. Én még csak az első két epizódot láttam, mivel a többi még nem jött ki, de kíváncsian várom, hogy a karakterek ... több»

 
Ki ne hallott volna már a „work life balance” kifejezésről? Egy alternatív jövőben a Lumen Industries nevű óriásvállalat kifejleszt egy különleges eljárást, amellyel ez, vagyis a munkahelyi teljesítmény és magánélet közti egyensúly tökéletesen elérhető. A Lumen bizalmas információkkal dolgozó munkavállalói fejébeagyába egy chipet ültetnek, amely kettéválasztja agyukat. Ahogy megérkeznek a munkába, a kinti életükről, családjukról mindent elfelejtenek és csak a munkahelyen történtekre emlékeznek. Ugyanígy, amikor elhagyják íróasztalukat a munkaidő végével, arra sem emlékeznek, mivel foglalkoznak vagy kik a munkatársaik. A tökéletesnek tűnő munkahely azonban maga a pokol. Különválás spoilermentes kritika. több»