Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Tündöklő lányok (2022)

Shining Girls
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss

Videók (2)

 
Valaki395501   2022. 05. 14.

legújabb vélemény

0

4 részt láttam, eddig nagyon jó!

 
kasztni   2022. 04. 29.

0

Elisabeth Moss ezúttal is zseniális, a sorozat első része (itt tartok) pedig igen-igen zavaros, de jó értelemben. Az egész egy nagy rejtély, azt sem tudod, mi a valóság, és mi nem, az atmoszféra nagyon a helyén... Ezt tuti nézni fogom, és ajánlom is,... több»

 
danny   2022. 01. 19.

0

Én azt hiszem, hogy ez egy igen megosztó széria lesz, olvastam róla ezt is, azt is, de engem valahogy nem kötött le. Az ötlet ott van benne, de amit eddig láttam, az nem feltétlenül az, ami annyira behúzna. Szerintem egy kicsit ezt túltolták, hogy minél titokzatosabb legyen, de ettől csak inkább izzadságszagú.

 
paval   2022. 03. 16.

0

Eddig hármat néztem meg. Tényleg egyre kíváncsibb vagyok, hogy hová vezetnek ezek a karakterek és a cselekményszálak. A színészi játék mindenhol nagyszerű. Nem találom nehezen követhetőnek vagy rossz tempójúnak, mint ahogy azt néhány kritikus állította. A 3 egy kicsit felgyorsult az első két részhez képest.

 
googk   2022. 01. 10.

0

Lassú, unalmas, lehangoló és rendetlen. Nagyon szeretnék belemerülni, de a történet annyira lassú, anélkül, hogy valójában bármit is felfedne.

 

A sorozat pozitív kritikai fogadtatásban részesült. A Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portálon 76 százalékon áll, míg az imdb-n 7.4-es az összesített értékelése.

(hp)
 

A dél-afrikai szerző, Lauren Beukes 2013-as, azonos című regénye alapján készült.

(Hupka Adrián)
 

Leonardo DiCaprio és Elisabeth Moss a sorozat producerei.

(Hupka Adrián)