Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Tündöklő lányok (2022)

Shining Girls
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss

Videók (2)

 
Török389133   2022. 09. 17.

legújabb vélemény

0

Az első 5 rész egy zseniális történetet sejtet, de aztán a végére sajnos kiderül, hogy ez egyáltalán nem igaz, semmire nincs magyarázat, minden egyszerűen csak van, megtörténik, de hogy mi, miért, hogyan, arra semmi válasz, de még csak utalás sem. Ez... több»

 
Lóri Ádámcsik   2022. 07. 05.

0
Nagy hype vs. vontatott sztori

Több helyen is agyon dicsértek a sorozatot, és az előzetese is nagyon figyelemfelkeltő volt. El is kezdtem nézni, de a 3. rész után is úgy éreztem, hogy itt nem történik tulajdonképpen semmi sem. Agyontekert történet, több szálon futó sztori, de hogy ezek aztán hogy kapcsolódnak össze, azt a jó ég tudja. Én nem vártam ki.

 
Candy   2022. 06. 23.

0
Remek sorozat

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon tetszett ez az időutazós sorozat, írom ezt úgy, hogy sokszor nem igazán értettem, és nem is kaptam magyarázatot arra, hogy mi is történik pontosan. Nagyon ugrál az időben, ezt sokszor csak akkor vesszük észre, ha a főszereplőnek megváltozik a külseje, vagy a háttér, miközben minden egybeolvad sokszor. A cselekmény nem sieti el a dolgot, szinte mindent utoljára hagy, ezzel felcsigázva vagy épp türelmetlenné téve a sorozat nézőjét. Kb. a harmadik résznél dönti el az ember, hogy megy vagy marad, s kivárja a végét. De ha marad, nem bánja meg. Érdekes, különleges, nem mindennapi atmoszférájú film, amiből mostanában egyre több van. A színészek kiválóak, a szereposztás remek. Biztos vagyok benne, hogy megosztó lesz, de talán azért, mert van benne valami tündöklő. ;)

 
kasztni   2022. 04. 29.

0

Elisabeth Moss ezúttal is zseniális, a sorozat első része (itt tartok) pedig igen-igen zavaros, de jó értelemben. Az egész egy nagy rejtély, azt sem tudod, mi a valóság, és mi nem, az atmoszféra nagyon a helyén... Ezt tuti nézni fogom, és ajánlom is,... több»

1
 
danny   2022. 01. 19.

0

Én azt hiszem, hogy ez egy igen megosztó széria lesz, olvastam róla ezt is, azt is, de engem valahogy nem kötött le. Az ötlet ott van benne, de amit eddig láttam, az nem feltétlenül az, ami annyira behúzna. Szerintem egy kicsit ezt túltolták, hogy minél titokzatosabb legyen, de ettől csak inkább izzadságszagú.

 
paval   2022. 03. 16.

0

Eddig hármat néztem meg. Tényleg egyre kíváncsibb vagyok, hogy hová vezetnek ezek a karakterek és a cselekményszálak. A színészi játék mindenhol nagyszerű. Nem találom nehezen követhetőnek vagy rossz tempójúnak, mint ahogy azt néhány kritikus állította. A 3 egy kicsit felgyorsult az első két részhez képest.

 
Valaki395501   2022. 05. 14.

0

4 részt láttam, eddig nagyon jó!

 

A sorozat pozitív kritikai fogadtatásban részesült. A Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portálon 76 százalékon áll, míg az imdb-n 7.4-es az összesített értékelése.

(hp)
 

A dél-afrikai szerző, Lauren Beukes 2013-as, azonos című regénye alapján készült.

(Hupka Adrián)
 

Leonardo DiCaprio és Elisabeth Moss a sorozat producerei.

(Hupka Adrián)