Leonardo DiCaprio a producere a Tündöklő lányok című sorozatnak, amely áprilisban indul az Apple TV+ streaming szolgáltatáson. A történet legalább annyira őrültnek hangzik, mint amennyire izgalmas. És a szereposztás is elég biztató.

A széria  főszereplője a chicagói Kirby Mazrachi (Elisabeth Moss - A szolgálólány meséje). Évekkel korábban egy brutálisan támadást alanya volt, és úgy tűnik, nemcsak fizikai, hanem lelki sérüléseket is elszenvedett. Úgy érzi, mintha a körülötte lévő világ és a valóság folyamatosan megváltozna. Senki sem tud segíteni rajta, és a kétségbeesett Kirby attól fél, hogy elveszti az eszét.

Nem sokkal később meggyilkolnak egy nőt a városban. Kirby arra gyanakszik, hogy ugyanaz a férfi követhette el, aki megtámadta őt. A veterán riporterhez, Dan Velazquezhez (Wagner Moura - Narcos) fordul, aki hisz a nőnek. A duó együtt nyomoz egy olyan ügyben, amelynek tényei és valóságtartalma folyamatosan változik.

A Tündöklő lányok 2022. április 29-től látható kizárólag AppleTV+ streaming szolgáltatásában.

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Évekkel azután, hogy egy brutális támadás traumatizálta, Kirby Mazrachi megtudja, hogy egy nemrég történt gyilkosság összefügg a támadással. Összeáll egy veterán... több»