Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Narcos (2015-2017)

Narcos
Filmadatlap
 
71
Szereplők
15
Vélemények
36
Képek
10
Videók
Narcos

Galéria (36)

Wagner Moura
Wagner Moura
Juan Pablo Raba
Wagner Moura
Pedro Pascal
Boyd Holbrook

Videók (10)

 
Ildikó Bacskai   2021. 12. 10.

legújabb vélemény

1
Narcos (2015)

Nem tudom, mi ütött belém, hogy csak most néztem meg ezt a sorozatot. Pablo Escobarról csak hallottam, nem sokat tudtam róla, a történet valószínűleg ki van színesítve, de így is szerintem nagyszerű a rendezés (pláne a bevágott eredeti felvételek), szuper a színészgárda és a játékuk, nagyon tetszettek a filmzenék. Nagyon el van találva!

 
dulkap   2015. 11. 21.

0

Kicsit vaciláltam a 4 és az 5 csillag között, mert eleinte nagyon zavart Boyd Holbrook kiválasztása, akik színésznek is gyenge és úgy néz ki, mint egy bajuszos Justin Bieber. Azonban a többi színész kiválasztása zseniális, ahogy maga a sorozat is. Vé... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Rögtön az első évad után elkaszáltam a sorozatot, mert először is, nagyon gyenge volt szinte az összes karakter, a történet pedig egy percig nem tudott érdekelni. Nagyon gyenge.

2
 
dailyfilmsan   2021. 07. 01.

0

Kemény volt, mire a végére értem, de nem azért mert rossz! Hanem, mert összetett és sok a név, sok a szereplő és sok a történés, amit össze kell rakni. Hiába a narrátor, nem sok segítséget nyújt. Számomra elég izgalmas volt a sorozat. Nagyon bírtam a... több»

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

0

Kín szenvedés volt az első évadot végignézni, jellemfejlődés nulla csak bumm bele a pudingba. Nekem nem tetszik, nem valószínű, hogy folytatni fogom.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

0

Egy remek alkotás, ami nagyon érdekfeszítőre sikerült. Igaz történetetek dolgoz fel a széria és nem fél önnön valójában ábrázolni a történéseket. A törvény mindkét oldaláról megvilágítja az eseményeket, amik sokszor brutális végkimenetűek. A színész... több»

 
szf   2019. 01. 29.

0
Minden a pénzről szól

Írtam a sorozatról korábban egy olyan véleményt, hogy csak négy csillagot adok neki, mert a harmadik évad nem kötött le annyira, mint az első kettő, de erre most rácáfolok. Hirtelen felindulásból elindítottam újra az utolsó évadot és így, több hónapp... teljes kritika»

 

Az első Netflix készítésű sorozat Kolumbiából.

(Képkockák)
 

Az intro közben a tv-ben látható elnök változik, ahogy haladunk a történetben.

(Képkockák)
 

Wagner Mouranak (Pablo) 18 kilót kellett híznia, hogy eljátszhassa Escobart.

(Képkockák)
 

Tragikus ugyan, de megírom. Carlos Muñoz Portalt, a sorozat egyik stábtagját lelőtték Mexikóban a 4. évad helyszínének keresése közben. Szétlőtt autóját és holttestét San Bartalomé Actopan mellett találták meg.

(LionelMessi10)
 

Wagner Moura a második brazil színész, aki Golden Globe-jelölést kapott. Az első Fernanda Montenegro volt.

(dulkap)
 
Pablo Escobar bizonyítja nekünk, hogy a legérdekfeszítőbb történeteket néha tényleg az élet írja maga, az összes kegyetlenségével, drámájával és fordulatával együtt. Persze kicsit hozzányúltak a kolumbiai drogbáró hihetetlen életéhez, de a Netflix mégis úgy interpretálta ezt az egészet, hogy lélegzetvisszafojtva nézzük azt az időt, amikor a kokain szinte önálló életre kelt és elfoglalta Amerikát. több»