Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
71
Szereplők
13
Vélemények
36
Képek
10
Videók
Narcos
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

nézd meg

nézd meg ! remek .

 
dulkap   2015. 11. 21.

Kicsit vaciláltam a 4 és az 5 csillag között, mert eleinte nagyon zavart Boyd Holbrook kiválasztása, akik színésznek is gyenge és úgy néz ki, mint egy bajuszos Justin Bieber. Azonban a többi színész kiválasztása zseniális, ahogy maga a sorozat is. Végig feszült, izgalmas és nem próbál korhatárokat szabni magának. A hatást tovább fokozza, hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel, amit eredeti felvételekkel is alátámaszt, ami zseniális húzás volt. Sajnos Benicio Del Toro-val készült Escobar film, elég közepes, de ez a sorozat kárpótolt érte. Az utóbbi évek legjobbja szerintem


 
Deku   2017. 08. 22.

Rögtön az első évad után elkaszáltam a sorozatot, mert először is, nagyon gyenge volt szinte az összes karakter, a történet pedig egy percig nem tudott érdekelni. Nagyon gyenge.

1
 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Kín szenvedés volt az első évadot végignézni, jellemfejlődés nulla csak bumm bele a pudingba. Nekem nem tetszik, nem valószínű, hogy folytatni fogom.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

Egy remek alkotás, ami nagyon érdekfeszítőre sikerült. Igaz történetetek dolgoz fel a széria és nem fél önnön valójában ábrázolni a történéseket. A törvény mindkét oldaláról megvilágítja az eseményeket, amik sokszor brutális végkimenetűek. A színészi gárdát sikerült nagyon jól összeválogatni, az ember ha átéléssel nézi, szinte mintha jelen lenne a helyszínen. A sorozat minden évadja egy-egy másik hatalmasra nőtt drogkereskedőt, kartelleket, alvilági történeteket mutat be a teljes valójában, semmit sem elkendőzve. Nagyon informatív, leköti az embert, szerintem egy újfajta stílust teremtettek azáltal, hogy ötvözték a dokumentumfilmet a bűnügyi sorozat műfajával.

Wagner Moura
Wagner Moura
Juan Pablo Raba
Wagner Moura
Pedro Pascal
Boyd Holbrook
 
Ez a krónikaszerű megközelítés ugyan a pilot végére kezd elfáradni, ugyanakkor remekül mutatja azt, hogy egy ilyen alig filmszerű formátumból is mennyire lebilincselő élményt tudott kihozni ez az alkotógárda. több»
 
Összességében a Narcos az idei év egyik legjobb újonca, és ha képes fejlődni, akkor az egész mezőny egyik legjobbjává nőheti ki magát. több»
 
Pablo Escobar bizonyítja nekünk, hogy a legérdekfeszítőbb történeteket néha tényleg az élet írja maga, az összes kegyetlenségével, drámájával és fordulatával együtt. Persze kicsit hozzányúltak a kolumbiai drogbáró hihetetlen életéhez, de a Netflix mégis úgy interpretálta ezt az egészet, hogy lélegzetvisszafojtva nézzük azt az időt, amikor a kokain szinte önálló életre kelt és elfoglalta Amerikát. több»
 

Tragikus ugyan, de megírom. Carlos Muñoz Portalt, a sorozat egyik stábtagját lelőtték Mexikóban a 4. évad helyszínének keresése közben. Szétlőtt autóját és holttestét San Bartalomé Actopan mellett találták meg.

(LionelMessi10)
 

Wagner Moura a második brazil színész, aki Golden Globe-jelölést kapott. Az első Fernanda Montenegro volt.

(dulkap)
 

Wagner Moura brazil és a film kedvéért tanult meg spanyolul.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.