Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
89%

Narcos (2015-2017)

Narcos
Filmadatlap
 
71
Szereplők
13
Vélemények
36
Képek
10
Videók
Narcos
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

0
nézd meg

nézd meg ! remek .

 
dulkap   2015. 11. 21.

0

Kicsit vaciláltam a 4 és az 5 csillag között, mert eleinte nagyon zavart Boyd Holbrook kiválasztása, akik színésznek is gyenge és úgy néz ki, mint egy bajuszos Justin Bieber. Azonban a többi színész kiválasztása zseniális, ahogy maga a sorozat is. Vé... több»


 
Deku   2017. 08. 22.

0

Rögtön az első évad után elkaszáltam a sorozatot, mert először is, nagyon gyenge volt szinte az összes karakter, a történet pedig egy percig nem tudott érdekelni. Nagyon gyenge.

1
 
citizenfour99   2016. 03. 07.

0

Kín szenvedés volt az első évadot végignézni, jellemfejlődés nulla csak bumm bele a pudingba. Nekem nem tetszik, nem valószínű, hogy folytatni fogom.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

0

Egy remek alkotás, ami nagyon érdekfeszítőre sikerült. Igaz történetetek dolgoz fel a széria és nem fél önnön valójában ábrázolni a történéseket. A törvény mindkét oldaláról megvilágítja az eseményeket, amik sokszor brutális végkimenetűek. A színész... több»

 
szf   2019. 01. 29.

0
Minden a pénzről szól

Írtam a sorozatról korábban egy olyan véleményt, hogy csak négy csillagot adok neki, mert a harmadik évad nem kötött le annyira, mint az első kettő, de erre most rácáfolok. Hirtelen felindulásból elindítottam újra az utolsó évadot és így, több hónapp... teljes kritika»

 
akela70   2017. 12. 29.

1

Kitalált történetnek sem lenne utolsó, de ez egy igaz történet! Zseniális, odaszegezett a képernyőhöz.

Galéria (36)

Wagner Moura
Wagner Moura
Juan Pablo Raba
Wagner Moura
Pedro Pascal
Boyd Holbrook

Videók (10)

 

Tragikus ugyan, de megírom. Carlos Muñoz Portalt, a sorozat egyik stábtagját lelőtték Mexikóban a 4. évad helyszínének keresése közben. Szétlőtt autóját és holttestét San Bartalomé Actopan mellett találták meg.

(LionelMessi10)
 

Wagner Moura a második brazil színész, aki Golden Globe-jelölést kapott. Az első Fernanda Montenegro volt.

(dulkap)
 

Wagner Moura brazil és a film kedvéért tanult meg spanyolul.

(dulkap)
 

A bemutató után 6 nappal már alá is írták a szerződést a második évadra.

(dulkap)
 
Ez a krónikaszerű megközelítés ugyan a pilot végére kezd elfáradni, ugyanakkor remekül mutatja azt, hogy egy ilyen alig filmszerű formátumból is mennyire lebilincselő élményt tudott kihozni ez az alkotógárda. több»
 
Összességében a Narcos az idei év egyik legjobb újonca, és ha képes fejlődni, akkor az egész mezőny egyik legjobbjává nőheti ki magát. több»
 
Pablo Escobar bizonyítja nekünk, hogy a legérdekfeszítőbb történeteket néha tényleg az élet írja maga, az összes kegyetlenségével, drámájával és fordulatával együtt. Persze kicsit hozzányúltak a kolumbiai drogbáró hihetetlen életéhez, de a Netflix mégis úgy interpretálta ezt az egészet, hogy lélegzetvisszafojtva nézzük azt az időt, amikor a kokain szinte önálló életre kelt és elfoglalta Amerikát. több»