Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
71
Szereplők
13
Vélemények
36
Képek
10
Videók
Narcos
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

0
nézd meg

nézd meg ! remek .

 
dulkap   2015. 11. 21.

0

Kicsit vaciláltam a 4 és az 5 csillag között, mert eleinte nagyon zavart Boyd Holbrook kiválasztása, akik színésznek is gyenge és úgy néz ki, mint egy bajuszos Justin Bieber. Azonban a többi színész kiválasztása zseniális, ahogy maga a sorozat is. Vé... több»


 
Deku   2017. 08. 22.

0

Rögtön az első évad után elkaszáltam a sorozatot, mert először is, nagyon gyenge volt szinte az összes karakter, a történet pedig egy percig nem tudott érdekelni. Nagyon gyenge.

1
 
citizenfour99   2016. 03. 07.

0

Kín szenvedés volt az első évadot végignézni, jellemfejlődés nulla csak bumm bele a pudingba. Nekem nem tetszik, nem valószínű, hogy folytatni fogom.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

0

Egy remek alkotás, ami nagyon érdekfeszítőre sikerült. Igaz történetetek dolgoz fel a széria és nem fél önnön valójában ábrázolni a történéseket. A törvény mindkét oldaláról megvilágítja az eseményeket, amik sokszor brutális végkimenetűek. A színész... több»

 
kozse48   2016. 10. 05.

0

Egyelőre kb. a 3-4. résznél tartok - de megmondom az őszintét, nekem tetszik. A történet vezetése is érdekes, semmilyen tekintetben nem hagyományos. Szépen ötvözi a dokumentumfilmet a feldolgozó történetessel, érdekes, működik, szokás szerint remek a... több»

 
akela70   2017. 12. 29.

1

Kitalált történetnek sem lenne utolsó, de ez egy igaz történet! Zseniális, odaszegezett a képernyőhöz.

Galéria (36)

Wagner Moura
Wagner Moura
Juan Pablo Raba
Wagner Moura
Pedro Pascal
Boyd Holbrook

Videók (10)

 

Tragikus ugyan, de megírom. Carlos Muñoz Portalt, a sorozat egyik stábtagját lelőtték Mexikóban a 4. évad helyszínének keresése közben. Szétlőtt autóját és holttestét San Bartalomé Actopan mellett találták meg.

(LionelMessi10)
 

Wagner Moura a második brazil színész, aki Golden Globe-jelölést kapott. Az első Fernanda Montenegro volt.

(dulkap)
 

Wagner Moura brazil és a film kedvéért tanult meg spanyolul.

(dulkap)
 

A bemutató után 6 nappal már alá is írták a szerződést a második évadra.

(dulkap)
 
Ez a krónikaszerű megközelítés ugyan a pilot végére kezd elfáradni, ugyanakkor remekül mutatja azt, hogy egy ilyen alig filmszerű formátumból is mennyire lebilincselő élményt tudott kihozni ez az alkotógárda. több»
 
Összességében a Narcos az idei év egyik legjobb újonca, és ha képes fejlődni, akkor az egész mezőny egyik legjobbjává nőheti ki magát. több»
 
Pablo Escobar bizonyítja nekünk, hogy a legérdekfeszítőbb történeteket néha tényleg az élet írja maga, az összes kegyetlenségével, drámájával és fordulatával együtt. Persze kicsit hozzányúltak a kolumbiai drogbáró hihetetlen életéhez, de a Netflix mégis úgy interpretálta ezt az egészet, hogy lélegzetvisszafojtva nézzük azt az időt, amikor a kokain szinte önálló életre kelt és elfoglalta Amerikát. több»