Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Szerelem és halál (2023)

Love and Death
Filmadatlap
 
34
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
4
Videók

Galéria (5)

Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Jesse Plemons
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen

Videók (4)

 
Victorine   2023. 05. 21.

legújabb vélemény

0

A szereposztás és a szereplőgárda előtt le a kalappal, mindenki hozza az elvárt színvonalat. Akit mindenképpen kiemelnék, természetesen Elizabeth Olsen, mivel mindamellett, hogy (az egyik) főszereplő, tehetségével is felkelti és fent is tartja a néző... több»

 
Xenomorf   2023. 04. 27.

0

Elizabeth Olsen viszi a vállán az egész sorozatot, remek az alakítása. Bár azért a többi szereplőre sem lehet panaszom. Nem egy újszerű, vagy egetrengetően forradalmi sorozat, de jól megcsinálták. Az egyetlen hátránya, hogy mostanra ennek a gyilkosságnak a története kissé lerágott csont már.

 
Rev   2023. 04. 28.

0

Sok oka van annak, amiért ajánlani tudom ezt a sorozatot, mert tényleg jó, de ha valami kivételes volt, az Elizabeth Olsen részletes és fenomenális alakítása.

 
Candy Montgomery történetét legújabban két nagy streaming-szolgáltató is feldolgozta: a Hulu 2022 májusában mutatta be a Candy-t (nálunk a Disney+ kínálatában elérhető), míg az HBO néhány hete tette elérhetővé azt Szerelem és halál címmel. A gyakorta feltűnően rosszul fésült parókákat leszámítva mindkét sorozat eleget tesz a műfaji kritériumoknak, mégsem képesek igazán árnyalt képet adni Candy valódi drámájáról. SUGÁR BERTALAN ÍRÁSA. több»