Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
92%
Filmadatlap
 
38
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
2
Videók
A tett
 
Mercy23   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

Még régebben láttam az ID csatornan a történet már akkor is letaglozott. Most pedig, hogy ilyen részletesen láttam... Nagyon sajnálom szegény lányt. Dee Dee facebook oldala mai napig nyilvános bárki meg tudja nézni a posztot amit kiirtak.

 
indingo   2019. 07. 14.

Egy eléggé felkavaró, megtörtént eseményeken alapuló storyt mutat be a sorozat. Én sokat gondolkodtam miután megnéztem és érdemes utána olvasni kivel mi van ma.


 
Szilonka   2019. 08. 14.

Nagyon érdesek sorozat volt és még hogy igaz történet is legyen elképesztő s egyben hihetetlen.

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

Nem mindennapi történet az biztos. Beteg, elgondolkodtató story, csak ajánlani tudom.

 
VvV   2019. 10. 28.

Nagyon örültem, hogy láttam ezt a sorozatot. Megrázó és egyben elgondolkodtató történet, félelmetesen jó alakításokkal.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Nagyon durva sorozat, pláne, hogy megtörtént események az alapja. Szegény kislány. Hogy nem vette észre senki a környezetében, hogy mit művelt vele az anyja? És az orvosok költözés után nem nézték meg hogy tényleg szükségesek e azok a gyógyszerek csak adták amit az anyja mondott...no comment.

 
Greeta   2019. 07. 14.

Nagyon beteg sorozat. Nem tudom ki képes ilyenre. Hihetetlen, amit a nő a lányával tett. Érdemes adni sorozatnak egy esélyt.

 
Ha unod a dokumentumfilmeket, de nagyon kíváncsi vagy Gypsy Rose Blanchard történetére, bátran ajánlom ezt a sorozatot, hogy megismerd. Azoknak is, akik hozzám hasonlóan érdeklődnek a nem mindennapi bűnügyek iránt szórakoztató és igen érzékeny, hatásos formában mutatja be ezt az esetet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.