A tett (2019)

The Act

Lehmann   2021. 08. 11.

Legjobb életrajzi sorozat

Legjobb életrajzi sorozat, ami betekintést ad egy nehéz élethelyzetre a legmodernebb filmes megoldásokkal, illetve stábi munkákkal.

indingo   2019. 07. 14.

Egy eléggé felkavaró, megtörtént eseményeken alapuló storyt mutat be a sorozat. Én sokat gondolkodtam miután megnéztem és érdemes utána olvasni kivel mi van ma.

Szilonka   2019. 08. 14.

Nagyon érdesek sorozat volt és még hogy igaz történet is legyen elképesztő s egyben hihetetlen.

Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Nagyon durva sorozat, pláne, hogy megtörtént események az alapja. Szegény kislány. Hogy nem vette észre senki a környezetében, hogy mit művelt vele az anyja? És az orvosok költözés után nem nézték meg hogy tényleg szükségesek e azok a gyógyszerek csak adták amit az anyja mondott...no comment.

TomÁcs   2019. 09. 23.

Nem mindennapi történet az biztos. Beteg, elgondolkodtató story, csak ajánlani tudom.

Annuska   2020. 10. 03.

Hátborzongató történet egy amerikai anya-lánya párosról. A sorozatot mindenképpen meg kell nézni, nem akarok róla elárulni semmit. Igaz történet alapján készült.

VvV   2019. 10. 28.

Nagyon örültem, hogy láttam ezt a sorozatot. Megrázó és egyben elgondolkodtató történet, félelmetesen jó alakításokkal.

Ha unod a dokumentumfilmeket, de nagyon kíváncsi vagy Gypsy Rose Blanchard történetére, bátran ajánlom ezt a sorozatot, hogy megismerd. Azoknak is, akik hozzám hasonlóan érdeklődnek a nem mindennapi bűnügyek iránt szórakoztató és igen érzékeny, hatásos formában mutatja be ezt az esetet. több»