Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
36
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
2
Videók
A tett
 
indingo   2019. 07. 14.

Egy eléggé felkavaró, megtörtént eseményeken alapuló storyt mutat be a sorozat. Én sokat gondolkodtam miután megnéztem és érdemes utána olvasni kivel mi van ma.

 
Greeta   2019. 07. 14.

Nagyon beteg sorozat. Nem tudom ki képes ilyenre. Hihetetlen, amit a nő a lányával tett. Érdemes adni sorozatnak egy esélyt.


 
Noémi Bacsó   2019. 05. 21.
Elgondolkodtató

Nekem tetszett ez a sorozat,mert nem mindennapi történetet mutat be. A szereplők nagyon hitelesek. Az egész történet elgondolkodtató,hogy tud egy anyuka ennyire függni a lányától és szegény Gypsy hogy bírja vele. Tanulságos, mert az egész haláleset előtt egy komoly pszichológiai út vezet ehhez az eseményhez. Én mindenképpen ajánlom megnézni, és várom a következő évadot!

 
Ha unod a dokumentumfilmeket, de nagyon kíváncsi vagy Gypsy Rose Blanchard történetére, bátran ajánlom ezt a sorozatot, hogy megismerd. Azoknak is, akik hozzám hasonlóan érdeklődnek a nem mindennapi bűnügyek iránt szórakoztató és igen érzékeny, hatásos formában mutatja be ezt az esetet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.