Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Candy: Halál Texasban (2022)

Candy
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Jessica Biel

Videók (2)

 
binga   2022. 12. 29.

legújabb vélemény

1
Hatásos

Engem szépen megfogott a film. Az volt a furcsa, hogy gyilkos és áldozat egyaránt ellenszenves lett a végére. Ugyanakkor nyomasztó volt, ami nem lett lett feloldva sem. Szóval úgy jó a sorozat, hogy közben rossz érzésünk lesz. Nem is tudom, ilyet ajánljak? :)

 
Klauka89   2022. 10. 14.

0

Jó kis sorozat volt. Remek színészi alakítások, nekem tetszett a lassú történetvezetés is. Az ítélet mondjuk meglepett, de amúgy tetszett elejétől a végéig. Jól hozták a 80-as éveket.

 
pepetherock   2022. 10. 12.

0

Kellemesen meglepett ez a sorozat. A történetet szándékosan lassan mesélték el, ami valóban magával ragadott. A színészi játék minden szempontból kiváló volt, és a rendezés is nagyon jó volt.

 
lászló   2022. 07. 16.

0

Nagyon élveztem a sorozatot. Akinek hosszú akciójelenetekre van szüksége, az lehet, hogy unatkozni fog. De a történet ettől függetlenül lebilincselő, sőt magával ragadó. A 70-es évek végi, 80-as évek eleji környezet mesteri volt. Ruhák, autók, dekorá... több»

 
Candy Montgomery történetét legújabban két nagy streaming-szolgáltató is feldolgozta: a Hulu 2022 májusában mutatta be a Candy-t (nálunk a Disney+ kínálatában elérhető), míg az HBO néhány hete tette elérhetővé azt Szerelem és halál címmel. A gyakorta feltűnően rosszul fésült parókákat leszámítva mindkét sorozat eleget tesz a műfaji kritériumoknak, mégsem képesek igazán árnyalt képet adni Candy valódi drámájáról. SUGÁR BERTALAN ÍRÁSA. több»