Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Az ártatlan (2021)

El inocente
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
Rozmaring Tündér   2023. 04. 30.

legújabb vélemény

0

Nekem kicsit too much volt a szex és az erőszak a filmben, ezért adok csak 4-est. De összességében tényleg jó és izgalmas minisorozat. Egy esős hétvégére ideális választás kikapcsolódásként.

 
indingo   2022. 03. 13.

5
Helyrehozhatóak-e a múlt bűnei?

Az ártatlan (El inocente) című minisorozat Harlan Coben azonos című regénye alapján készült. Jól állt neki a minisorozat műfaj. Nem húzták végtelenségig a történetet. Nyolc izgalmas, körülbelül 60 perces részt kapunk. A főszerepben a szépfiú Mario Casas, akit olyan filmekben láthattunk már, mint A felhők felett három méterrel, Téged akarlak, A láthatatlan vendég vagy az Ég veled. A spanyol sorozatokban valahogy sosem csalódik az ember. Rengeteg szereplőt megmozgatott, és összetett volt a története. A múlt eseményeit sosem lehet elfeledni, örökre meghatározzák a sorsunkat. Tetszett, hogy minden részben egy-egy karakterre koncentrált, akiket mélyebben is megismerhettünk. Semmi és senki sem az, aminek látszik. Mély és mocskos történet. Fordulatokban nem volt hiány. Vajon túl lehet lépni a múlt történésien, hibáin? Kicsit olyan érzésem volt, mintha a Túl a vörös kanapén című sorozat ennek a folytatása lenne. Még a lányok is hasonlítanak. És hogy ki az ártatlan, vagy valaki ártatlan-e? Hogy ezt megtudd, nézd meg a sorozatot, nem fogsz csalódni.

 
Robinson76   2021. 07. 25.

2
Csavar a csavarban

Egy remekbe szabott spanyol krimi-drámával van dolgunk, ahol néha lassan, néha eszeveszett tempóban, de epizódról epizódra a feje tetejére áll minden, és a kirakós darabjait a helyükre téve az ellentmondások feloldódnak, és végül mindenki a fejéhez kap. A részek elején a szereplők néhány percben felvázolt élettörténetein keresztül bontakozik ki a cselekmény, és végül összeérnek a szálak. A karakterek és a történetvezetés is fantasztikusra sikerültek, így nem is lehetett más a végeredmény, mint egy félbehagyhatatlan remekmű, ami megállás nélkül nézeti magát.

 
Emmersson   2022. 03. 04.

0
Újabb Harlan Coben

Fordulatos, izgalmas Harlan Coben-adaptáció.

 
Jeve   2021. 04. 30.

2

Nagyon csavaros történet, tűkön ültem végig, annyira izgalmas volt. Egy éjszaka alatt bedaráltam.

 
stevepisti   2021. 08. 26.

0

Jó színészek, jó karakterek, rengeteg titokra derül fény epizódról epizódra. Végig fent tudja tartani az érdeklődést a jól felépített sztorival. Csak ajánlani tudom, engem végig lekötött.

 
cat   2021. 05. 10.

1

Nem telt sok napba megnézni :). Egyik fordulat a másik után, aztán szépen a helyére került minden.

 

Mario Casas és José Coronado már dolgoztak együtt a Láthatatlan vendég/Contratiempo című filmben, ami 2016-ban készült el.

(Hupka Adrián)
 

Az ártatalan az egyike a 14 Harlan Coben regénynek, aminek adaptációja megjelenik a Netflixen. Coben még 2018-ban írta alá a szerződést a céggel.

(Hupka Adrián)