A mai napon elstartolt a Prime Video-n a Magánügylet című, Aura Garrido (Az ártatlan) és Jean Reno, (Léon, a profi) főszereplésével készült eredeti sorozat. A széria, amely egy nő küzdelmét mutatja be a kor sztereotípiái ellen, több mint 240 országban és területen kizárólag a Prime Videón nézhető.

MIRŐL SZÓL?

Az 1940-es évek végén Galíciában egy merész, fiatal felsőosztálybeli nő, Marina Quiroga (Aura Garrido) elindul, hogy levadássza a sorozatgyilkost, aki hónapok óta a városban garázdálkodik. Mindezt hűséges komornyikja, Hector (Jean Reno) segítségével teszi, aki diszkrét és segítőkész férfi, és akit érzékenysége és merészsége mindig a nyomozás középpontjába helyez. Együtt minden akadályt leküzdenek, és sem a kor nemi előítéletei, sem az új rendőrfőnök ellenállása, sem Marina anyjának házassági kísérletei nem akadályozzák meg őket abban, hogy végre kiderüljön az igazság.

KIK JÁTSZANAK BENNE?

Többek között Ángela Molina, Alex García, Gorka Otxoa, Tito Valverde, Irene Montalá, Pablo Molinero és Andrés Velencoso teszik teljessé ennek a pörgős és szórakoztató fikciónak a szereplőgárdáját.

HÁNY RÉSZBŐL ÁLL?

A Bambú Producciones új, nyolc epizódból álló sorozatát Teresa Fernández-Valdés vezeti showrunnerként, aki az eredeti ötletért Ramón Camposszal és Gema R. Neirával osztozik az elismerésen. A sorozat rendezői David Pinillos, María Ripoll y Daniel Aranyo.

LÁSSUK AZ ELŐZETEST!

Nézd meg idelent az előzetest, ha pedig kedvet kaptál a sorozathoz, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Amazon Prime Video-n mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

krimi | thriller

Marina Quiroga, a merész felsőosztálybeli lány, akiben nyomozói lélek lakozik, hűséges komornyikja, Hector segítségével elindul, hogy elkapja a városát terrorizáló... több»