Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

M3GAN (2022)

Megan
Filmadatlap
 
22
Szereplők
21
Vélemények
24
Képek
4
Videók
M3GAN

Galéria (24)

Amie Donald
Allison Williams
Amie Donald
Allison Williams
Amie Donald
Amie Donald
Amie Donald
Amie Donald
Amie Donald
Amie Donald
Violet McGraw
Allison Williams
Violet McGraw
Allison Williams
Violet McGraw
Violet McGraw
Allison Williams

Videók (4)

 
Ildikó Bacskai   2023. 02. 05.

legújabb vélemény

0
M3GAN (2022)

Pozitívan csalódtam a filmben, egészen jó az alaptörténet, és kifejezetten tetszett a gyermek színész alakítása. A robot idegesítő de gondolom pontosan ez volt a cég. Arra nem jöttem rá, hogy ennek a filmnek ki a célközönsége, én nőként ha már ennyi nőies karakter van a filmben az érzelmi mélységet előrébb hoztam volna mint a technika Istenítését. Egy estére nem volt rossz választás.

 
Artemisia   2023. 01. 18.

a nap véleménye

3
Annabelle kishúga

A James Wan fejéből kipattant, démoni megszállás helyett ezúttal mesterséges intelligencia által vezérelt gyilkos baba a Blumhouse stúdió égisze alatt készült. A stúdió az utóbbi évek szerzői horror termésének jelentős részéért felelős. Filmjei közöt... teljes kritika»

 
F79   2023. 01. 14.

a nap véleménye

7
Terminátor - gyerekeknek?!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A filmet megtekintve elgondolkodtam, hogy hova jutottak az intelligens robotok köré épülő történetek az elmúlt 30-40 évben. 12-14 éves koromban még olyan alkotásokon borzonghattunk (szigorúan VHS kazettákon), mint a Hármas számú űrbázis (Hector, a gy... teljes kritika»

3
 
drg0602   2023. 01. 15.

3

Többet vártam ettől a filmtől. Iszonyatosan lassú az eleje. Egy órán keresztül nem történik jóformán semmi, csak ismerkedünk a színészekkel. Aztán a végjáték nagyon össze van csapva. Sajnos nem ezt vártam, ennél sokkal többet. Így középszerű film let... több»

 
stevepisti   2023. 01. 13.

2

Több helyen olvastam, hogy eredetileg R besorolásúnak szánták a filmet, de végül lecsökkentették PG-13-ra, hogy a fiatalabb korosztály felé is nyithasson a mozi. Na, ezt nem kellett volna. Az első 2/3–a a játékidőnek azzal ment el, hogy egymást győzk... több»

 
CURICA88   2023. 01. 09.

a nap véleménye

3
Félelmetes és egyben zseniális a film

Azok a nagy kék szemek és bájos pofi ne tévesszen meg senkit! Már tavaly óta izgatottan vártam ezt a filmet. Kíváncsi voltam, mi újat tudnak mutatni annyi robotos és mesterséges intelligenciáról szóló film után. Nem gondoltam, hogy olyan jelenetet fo... teljes kritika»

13
 
MoviesChris   2023. 01. 27.

1
Csapágyas

A M3GAN egy cseppet sem egyedi alaptörténetet felölelő alkotás. Ennek ellenére érdekelt. Egyrészt 2023 első hororfilmje, másrészt James Wan forgatókönyvíróként ott volt a fedélzeten. Bárcsak ez érezhető lett volna a scripten. A cselekmény a már említett, sokszor látott storyt tárja elénk. Rohadt lassan indítva és sokáig váratva minket a B kategóriás horrorélményre. A M3GAN egy cseppet sem ijesztő. Kettő félelmetesebb jelenet van benne, aztán puszi.

A film 109 566 319 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 55 242 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatókönyvírója szerint az eredeti változatban a halálesetek száma sokkal több volt.

(csd)
 

Az egyik első olyan hollywoodi film az elmúlt 45 évben, amelyet január első péntekén mutattak be. A január első péntekén megjelenő filmek, különösen a horrorfilmek, általában negatív kritikákat kaptak a kritikusoktól az elmúlt években.

(csd)
 

Egy technikus tollal kezelte az M3GAN szemmozgását. A jelenet bemutatása M3GAN nézőpontjából nagyon hasonlít ahhoz a montázsjelenethez, amelyben Murphy rendőrtisztet „újraépítik” a Robotzsaru (1987) című filmben.

(csd)
 

Az M3GAN a Model 3 Generative Android rövidítése.

(csd)
 

A M3gan Gerard Johnstone második nagyjátékfilmes rendezése a 2014-ben bemutatott Házi őrület után.

(csd)