Élet

Élet

Life

strong>Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik.
Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi… Több

Premier (HU): 2017.03.23.
Ariyon Bakare
Ariyon Bakare

2024.07.28 coraline19

Bogárfóbiások figyelem

Én rettegek az ilyen apró gyors valamiktől, és ez se volt másabb. Rettentően feszült volt a film és megható. Ez főképp a színészek és a jó forgatókönyv érdeme. Én kicsikét véresebbre csináltam volna azért a filmet. Így is remek sci-fi-horror volt!

2020.04.15 Kóborló

a nap véleménye

A szegény ember logikai buktatókkal kikövezett Alienje

Mikor eme film 2017-ben megérkezett a magyarországi mozik kínálatába, szinte az elsők közt akartam lenni, akik láthatják ezt a sci-fi elemekbe burkolt horrort. Emlékszem, szinte minden filmes kritikát kerültem róla a megtekintése előtt, de még az elő... Teljes kritika

Na végre.Ezt vártam, hogy egy film az elejétől a végéig hatással legyen rám, és magával szippantson. Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds nagyot játszik, de a többiek sem maradnak el tőlük, és a rendezés is zseniális...vannak benne kisebb logikai bakik, de hát semmi sem tökéletes. Ez a film majdnem. Erősen ajánlott.

2017.10.22 Deku

Kicsit nem ezt vártam és itt most meglepett mert ez nagyon jól szólt szerintem. Csúcs volt. Na ez a film nagyon aranyos és szuper lett, tipikus tévében nézős fajta amit jó többször is megtekinteni.

A film összbevétele 100 541 806 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 90 908 003 forintot termelt. A hazai mozik összesen 62 876 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film bemutatása előtt felreppentek olyan pletykák a készülő produkcióról, hogy a híres Marvel karakter, Venom előzményfilmje lesz. Ezt végül magának a forgalmazó stúdiónak kellett cáfolnia.Szerző: Kóborló

(2017. 04. 08.)
Egysejtű félelem
Ha elfogadjuk, hogy a természet egyik legfőbb törvénye az álcázás, akkor most elégedetten biccenthetünk: az utóbbi hónapokban ez a második olyan film, amelynek előzetese értelmes, összetett sci-fit ígért. Közepes horror lett belőle. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. Több