Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
31
Képek
6
Videók
 
Szilonka   2019. 08. 07.

Ki volt a lángoló fiú, honnan és miért jött. Ezekre nem kaptunk válasz és nekem így kicsit üres a story.

 
indingo   2019. 05. 11.
Egy újabb Superman történet, ami gyerekcipőben jár

A Superman téma nagyon kedvelt filmes körökben. Jó pár filmet kaptunk, volt sorozat is, számos színésszel a szuperhős főszerepben. Nem kell sokat visszamenni az időben hogy találjunk egy Supermanes filmet. 2013-ban készült el Az acélember, ami a már ezerszer feldolgozott történetet mutatja be. Máig nem értem miért lett Supermanból Acélember, de ezt hagyjuk is. 2019-et írunk és Brightburn – A lángoló fiú címmel próbálnak meg becsábítani minket a mozikba, hogy egy újabb feldolgozást láthassunk a Superman történetből. A Gunn fiúk (két testvér és egy unokatestvér) filmjében újdonság, hogy egy kisfiú van a középpontban, egy gyerek, aki nem tudja kezelni az erejét. Honnan is tudná, hisz egyik nap... több»


 
HETEDIK   2019. 05. 13.

Egy durvább jelenet volt benne, mikor a nőnek az üvegszilánktól kifolyik a szeme, egyébként ezt is beleértve minden lényegesebb jelenet benne volt az előzetesben. Szóval nettó időpocsékolás.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

Hát ez harmatgyenge volt ahhoz képest hogy 18-as karikát is kapott. Totál katyvasz az egész történet. Nincsenek normális indítékok, csak vérfröccsentés oda, futkosás amoda, sikítás itt ott... Ez nekem sajnos kevés az élvezhető filmhez:/ Egyszer nézhető max.

 
Lonka   2019. 08. 16.

Nem egy tipikus szuperhősös mozi, a célközönség sem tudom, hogy ki. A története helyenként unalmas, másutt indokolatlanul véres.

Elizabeth Banks
Jackson A. Dunn
Jackson A. Dunn
Elizabeth Banks
Jackson A. Dunn
Jackson A. Dunn
Jackson A. Dunn
 
A Brightburn ugyan nem váltja meg a világot, de az alapkoncepció és a két főszereplő elviszi a hátán. Aki valaha is elgondolkozott, azon, hogy mi lenne, ha Superman gonosznak születik annak pedig egyenesen kötelező néznivaló. több»
 
A Brightburn – A lángoló fiú, sajnos nem mert elmenni egyik végletig sem, így viszont sem egy új Óment, sem egy szuperhős-szatírát, sem pedig egy bűnös élvezettel bíró trasht nem kaptunk a pénzünkért. De legalább új értelmet nyert az „anti-hős” film kifejezés, már ez is valami. Mindezek ellenére érdemes lehet megnézni a történet egyedisége meg hangulata miatt, ám nem szabad túl sokat elvárni tőle. Kellemes esti kikapcsolódás az arra fogékonyak számára, semmi több. több»
 
...az év egyik legnagyobb csalódásaként éltem meg ezt a borzasztóan kiaknázatlan ötletek tárházaként szolgáló fércmunkát, mely film ígéretessége sajnos a kedvcsinálók után elhalt, és sajnos ezen még a sokat sejtető stáblistás jelenet se mentett sokat. több»

A film összbevétele 26 721 148 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 26 508 280 forintot termelt.

 

A jelkép, amelyet Brandon Beyer a jegyzetfüzetébe ír, és a bűncselekmény helyszínein hagyja hátra, majdnem megegyezik az áldozat márkájával a Berserk mangában.

(Thibo84)
 

A középiskolában játszódó jeleneteket ugyanott forgatták (Patrick Henry High School, Stockbridge, Georgia), ahol a Stranger Things első két évadát is.

(hp)
 

A film egy anit-szuperhős eredettörténet, melynek az alapötlete az, hogy mi lett volna, ha a gyerekként a Földre érkező Superman nem a jó ügy érdekében használta volna fel a képességeit.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.