Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
6
Videók
 
indingo   2019. 05. 11.
Egy újabb Superman történet, ami gyerekcipőben jár

A Superman téma nagyon kedvelt filmes körökben. Jó pár filmet kaptunk, volt sorozat is, számos színésszel a szuperhős főszerepben. Nem kell sokat visszamenni az időben hogy találjunk egy Supermanes filmet. 2013-ban készült el Az acélember, ami a már ezerszer feldolgozott történetet mutatja be. Máig nem értem miért lett Supermanból Acélember, de ezt hagyjuk is. 2019-et írunk és Brightburn – A lángoló fiú címmel próbálnak meg becsábítani minket a mozikba, hogy egy újabb feldolgozást láthassunk a Superman történetből. A Gunn fiúk (két testvér és egy unokatestvér) filmjében újdonság, hogy egy kisfiú van a középpontban, egy gyerek, aki nem tudja kezelni az erejét. Honnan is tudná, hisz egyik nap... több»

 
HETEDIK   2019. 05. 13.

Egy durvább jelenet volt benne, mikor a nőnek az üvegszilánktól kifolyik a szeme, egyébként ezt is beleértve minden lényegesebb jelenet benne volt az előzetesben. Szóval nettó időpocsékolás.


 
petraszab   2019. 05. 13.

Nekem bejött a film. A történet elég pörgős és eseménydús. itt arra nem mentek rá, honnan is jött a szuper képességekkel rendelkező legényke.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

Hát ez harmatgyenge volt ahhoz képest hogy 18-as karikát is kapott. Totál katyvasz az egész történet. Nincsenek normális indítékok, csak vérfröccsentés oda, futkosás amoda, sikítás itt ott... Ez nekem sajnos kevés az élvezhető filmhez:/ Egyszer nézhető max.

 
Gergely   2019. 05. 11.
Valami furcsa és megmagyarázhatatlan saláta ... köszönöm, egyszer jó volt

Végtelenül kiszámítható, egysíkú történet. Ez nyilvánvalóan abból is fakad, hogy a Superman-történet izgalmas feldolgozásáról beszélünk. Az összes kis részlettel együtt valami tartalmasat sikerült kihozni, mint amikor 1000 féle zöldségből, sajtból és öntetből csinálsz magadnak salátát ... persze finom a saláta, de attól még csak saláta. Biztosan nem fogsz unatkozni. Nagyon nem is foga megfeküdni az agyadat. Érdekes kérdéseket vet fel, amiken tudsz pörögni haza felé menet, vagy terrorizálhatod a haverokat. Nekem Matt Jones alakítása sokat adott a filmhez, annak legmókásabb részét töltötte ki. Ilyen szempontból üdítő az az érzelmi hullámvasút, amikor egy jelenet egyszerre megnevetett, elszomorít és mindeközben undorító. Moziba olyat vigyetek magatokkal, aki szeret beszélni a film közben. ;) Érdekesség: Jackson A. Dunn, (nem tudom, hogy ha öt érzelmet felismertem az arcán a film alatt, akkor szerintem sokat mondtam) nagyot megy 2019-ben. A Bosszúállók: Végjáték című filmben is feltűnik. Keress rá! :)

Elizabeth Banks
Jackson A. Dunn
Jackson A. Dunn
Elizabeth Banks
Jackson A. Dunn
Jackson A. Dunn
Jackson A. Dunn
 
A Brightburn ugyan nem váltja meg a világot, de az alapkoncepció és a két főszereplő elviszi a hátán. Aki valaha is elgondolkozott, azon, hogy mi lenne, ha Superman gonosznak születik annak pedig egyenesen kötelező néznivaló. több»
 
A Brightburn – A lángoló fiú, sajnos nem mert elmenni egyik végletig sem, így viszont sem egy új Óment, sem egy szuperhős-szatírát, sem pedig egy bűnös élvezettel bíró trasht nem kaptunk a pénzünkért. De legalább új értelmet nyert az „anti-hős” film kifejezés, már ez is valami. Mindezek ellenére érdemes lehet megnézni a történet egyedisége meg hangulata miatt, ám nem szabad túl sokat elvárni tőle. Kellemes esti kikapcsolódás az arra fogékonyak számára, semmi több. több»
 

A jelkép, amelyet Brandon Beyer a jegyzetfüzetébe ír, és a bűncselekmény helyszínein hagyja hátra, majdnem megegyezik az áldozat márkájával a Berserk mangában.

(Thibo84 )
 

A középiskolában játszódó jeleneteket ugyanott forgatták (Patrick Henry High School, Stockbridge, Georgia), ahol a Stranger Things első két évadát is.

(hp)
 

A film egy anit-szuperhős eredettörténet, melynek az alapötlete az, hogy mi lett volna, ha a gyerekként a Földre érkező Superman nem a jó ügy érdekében használta volna fel a képességeit.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.