Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
59%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
27
Képek
11
Videók
 
indingo   2020. 09. 29.

legújabb vélemény

Nem éreztem olyan igazi X-man filmekhez. Sok köze nincs is az alap storyhoz. Egynek elment, de kicsit vérszegény volt a története.

 
VvV   2020. 09. 18.

Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Alice Braga, Charlie Heaton elég jók hangzó nevek. Az előzetesben sajnos sok mindent lelőttek előre, de ettől függetlenül egy izgalmas történet volt.


 
signeta   2020. 08. 31.

Nem lett egy botrányos film Az új mutánsok, csak éppenséggel semmilyen értelemben sem nevezhető jónak sem. Maga az alapkoncepció egyébként bőven ígéretes, de amit ebből kihoztak, az mégiscsak harmatgyenge. Kár érte, diehard x-men fanoknak megérheti, de ha lemaradsz róla, semmi nem történik.

 
HanGa   2020. 09. 07.

Én rosszabbra számítottam. Szerintem érdekes volt a története. Ami picit zavart, hogy elég keveset tudtunk meg a szereplők korábbi életéről.

 
Oliver   2020. 08. 29.

Nos, hát legyünk őszinték, ez nem sikerült túlságosan jól, és akkor még finoman fogalmaztam. Szomorú búcsú ez a franchise-tól, aminek vannak ígéretes elemei, de ez önmagában még nagyon-nagyon kevés a sikerhez. Hogy mit kezd majd az X-Menekkel a Disne... több»

 
Kaspó   2020. 08. 28.

A Sötét Főnix után már nem voltak túlságosan nagyon az elvárásaim, és ez azért sokat számított az összképben. Maradjunk annyiban, hogy egy gyenge közepeske szuperhősfilm született, ami igen hamar el is fog tűnni a süllyesztőben.

 
Lonka   2020. 09. 14.

Az X-man filmekhez képest gyengébb a története. Azért az eredeti szereplők nagyon hiányoztak. Az sem derült ki pl. hogy ki irányította a háttérből a szálakat.

Galéria (27)

Videók (11)

A film összbevétele 43 761 722 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 136 156 922 forintot termelt. A hazai mozik összesen 98 690 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben eredetileg Jon Hamm alakította volna Nathaniel Essexet (más néven: Mister Sinister), de az újravágás és az utóforgatások után a karakterét teljesen kivágták a filmből.

(hp )
 

Josh Boone rendező a bevallása alapján óriási X-Men rajongó, és maga is hatalmas képregény gyűjteménnyel rendelkezik.

(hp )
 

A filmben az eredeti Az új mutánsok csapatának négy tagja is feltűnik, ők: Cannonball, Mirage, Sunspot, Wolfsbane. Ez alól egyedül Magik karaktere képez kivételt.

(hp )
 

Az Az új mutánsok alkotópárosa, Josh Boone és Knate Lee elmondták, hogy új filmek nyújtottak számukra inspirációt, minta Száll a kakukk fészkére, A ragyogás, a Nulladik óra és a Rémálom az Elm utcában 3.

(hp )
 

Az Új mutánsok az első különálló X-Men spin-off, és a franchise első szuperhős horrorfilmje.

(hp )
 

A szintén a 20th Century Fox égisze alatt bemutatott Csillagainkban a hiba után 2014-ben Josh Boone és gyerekkori barátja, Knate Lee egy képregényen kezdett dolgozni, melyhez Chris Claremont és Bill Sienkiewicz Új mutánsok című képregényei nyújtottak inspirációt. A páros kidolgozott egy trilógia tervezetet, melyet megmutattak az X-Men filmek producerének, Simon Kinbergnek, aki nagyon elégedett volt az anyaggal. 2015. májusában a Fox zöld utat adott a projektnek.

(hp )
 

A film egyes jeleneteit ugyanott, a Medfield Megyei Kórházban, Bostonban forgatták, ahol a Leonardo DiCaprio főszereplésével bemutatott Viharsziget című thrillert.

(hp )
 

A film eredeti változatának forgatása 2017. július 10-én kezdődött meg Bostonban 'Növekvő fájdalmak' (Growing Pains) munkacímmel, és szeptember 16-án ért véget.

(hp )
 

2018. májusában Marily Manson bejelentette, hogy a "Cry Little Sister" című dal feldolgozása is a hivatalos soundtrack részét képezi majd.

(hp )
 

Josh Boone és a zeneszerző páros, Nate Walcott és Mike Mogis hosszú évek óta alkotótársak, a duó a direktor számos korábbi filmjének szerezte a zenéjét.

(hp )
 
Több finomság, és a karakterek hátterének alapos kidolgozása kellett volna ide. Hogy a dolog nem lehetetlen, azt pont a Thelma bizonyította, ami valójában egy X-Men-horrorfilm volt anélkül, hogy a franchise-hoz tartozott volna több»
 
Az új mutánsok legnagyobb teljesítménye nem magában a filmben, hanem a tényben van, hogy egyáltalán moziforgalmazásba került. több»
 
Amikor egy film bemutatója több évvel elhúzódik, általában a háttérben profán okok szoktak állni. A legtöbb esetben pl. az, hogy a producerek a tesztvetítésen szembesülnek vele, hogy a bemutatás előtt álló film egyszerűen pocsék. Ilyenkor összeszorul a popsijuk és már előre sírnak, hogy bizony, ha szerintük ez a film úgy tré, ahogy van, azok is így fogják gondolni, akiknek készül. Legyenek a producerek bármennyire is a szakma kényszerűségből eltűrt mumusai, hogy mi nem lesz sikeres, azt általában megérzik. több»