Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
55%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
31
Képek
11
Videók
 
VampireKain   2021. 01. 05.

legújabb vélemény

0
Gyenge!

A trailer alapján várt film (rémisztgetős/horroros) elképesztően félrevezető mind hangulat, mind történet szempontjából. 1-2 színész próbálja menteni a menthetőt, a többiek csak úgy vannak, de hogy ezt hogy szánták mozi vászonra, az nekem egy nagy kérdés, nem mintha az utóforgatások sokat segítettek volna... Ez bizony nagyon kevés... :(

 
indingo   2020. 09. 29.

0

Nem éreztem olyan igazi X-man filmekhez. Sok köze nincs is az alapsztorihoz. Egynek elment, de kicsit vérszegény volt a története.


 
VvV   2020. 09. 18.

0

Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Alice Braga, Charlie Heaton - elég jók hangzó nevek. Az előzetesben sajnos sok mindent lelőttek előre, de ettől függetlenül egy izgalmas történet volt.

 
Lonka   2020. 09. 14.

0

Az X-man filmekhez képest gyengébb a története. Azért az eredeti szereplők nagyon hiányoztak. Az sem derült ki pl, hogy ki irányította a háttérből a szálakat.

 
Annuska   2020. 11. 05.

0

Azért a nagy nevek nekem hiányoztak a filmből. A történet eléggé lapos volt és kiszámítható.

 
HanGa   2020. 09. 07.

1

Én rosszabbra számítottam. Szerintem érdekes volt a története. Ami picit zavart, hogy elég keveset tudtunk meg a szereplők korábbi életéről.

 
Karoly Kiss   2020. 12. 03.

2
Íme az új, nézhető film!

Nem egy sláger, de elfogadtam Az új mutánsok című horrort. Jó, hogy a Marvel-karakterek is részt vettek ebben a filmben, nem is kicsit. Nagyon vártam ezt a filmet, nem is tettem rosszul, mert ezek az ifjú színészek egy elég nézhető másfél órás darabot tudtak hozni. A zene elég para, creepy volt, de minden rendben volt azzal is. A 16 év körüli tiniknek valószínűleg be fog jönni ez a film. Semmilyen műfajt nem toltak túl, tökéletesen döntöttek szerintem, hogy nem raktak a filmbe egy poént se, mert hát semmi szükség nem volt rájuk. Izgalmas, pörgős, igazi, tiniknek való kikapcsolódás ez a film. Remélem nagy, óriási sikereket fog aratni. Nem adok 100%-ot rá, mert hát voltak olyan részek, amik nekem se tetszettek annyira, viszont egy nézhető film, én nem untam meg. A játékidő sem lett túl rövid, túl hosszú, tehát nem mondanám fix, átlagos filmnek ezt a darabot, mert megérdemli ez az új, 2020-as alkotás a 4 csillagot. Én mindig is szerettem a Marvel munkásságát, ez is az oka annak, hogy értékelem valamennyire ezt a filmet. A színészekről nem nagyon tudok mit mondani, egyet sem ismertem, de mindegy. Nézzétek meg ezt a filmet! :)

Galéria (31)

Videók (11)

A film összbevétele 43 761 722 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 136 156 922 forintot termelt. A hazai mozik összesen 98 690 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet eredetileg már 2018. április 13-án bemutatták volna, de előbb a Deadpool 2 premierje miatt 2019 februárjára, majd augusztusra halasztották. Miután a Disney felvásárolta a Foxot, gyakorlatilag újraforgatták a filmet, mely végül 2020 áprilisában került a mozikba.

(qwer )
 

2018 májusában Marily Manson bejelentette, hogy a "Cry Little Sister" című dal feldolgozása is a hivatalos soundtrack részét képezi majd.

(qwer )
 

A filmben eredetileg Jon Hamm alakította volna Nathaniel Essexet (más néven: Mister Sinister), de az újravágás és az utóforgatások után a karakterét teljesen kivágták a filmből.

(hp )
 

Josh Boone rendező a bevallása alapján óriási X-Men rajongó, és maga is hatalmas képregény gyűjteménnyel rendelkezik.

(hp )
 

A filmben az eredeti Az új mutánsok csapatának négy tagja is feltűnik, ők: Cannonball, Mirage, Sunspot, Wolfsbane. Ez alól egyedül Magik karaktere képez kivételt.

(hp )
 

Az Az új mutánsok alkotópárosa, Josh Boone és Knate Lee elmondták, hogy új filmek nyújtottak számukra inspirációt, minta Száll a kakukk fészkére, A ragyogás, a Nulladik óra és a Rémálom az Elm utcában 3.

(hp )
 

Az Új mutánsok az első különálló X-Men spin-off, és a franchise első szuperhős horrorfilmje.

(hp )
 

A szintén a 20th Century Fox égisze alatt bemutatott Csillagainkban a hiba után 2014-ben Josh Boone és gyerekkori barátja, Knate Lee egy képregényen kezdett dolgozni, melyhez Chris Claremont és Bill Sienkiewicz Új mutánsok című képregényei nyújtottak inspirációt. A páros kidolgozott egy trilógia tervezetet, melyet megmutattak az X-Men filmek producerének, Simon Kinbergnek, aki nagyon elégedett volt az anyaggal. 2015 májusában a Fox zöld utat adott a projektnek.

(hp )
 

A film egyes jeleneteit ugyanott, a Medfield Megyei Kórházban, Bostonban forgatták, ahol a Leonardo DiCaprio főszereplésével bemutatott Viharsziget című thrillert.

(hp )
 

A film eredeti változatának forgatása 2017. július 10-én kezdődött meg Bostonban 'Növekvő fájdalmak' (Growing Pains) munkacímmel, és szeptember 16-án ért véget.

(hp )
 
Több finomság, és a karakterek hátterének alapos kidolgozása kellett volna ide. Hogy a dolog nem lehetetlen, azt pont a Thelma bizonyította, ami valójában egy X-Men-horrorfilm volt anélkül, hogy a franchise-hoz tartozott volna több»
 
Az új mutánsok legnagyobb teljesítménye nem magában a filmben, hanem a tényben van, hogy egyáltalán moziforgalmazásba került. több»
 
Amikor egy film bemutatója több évvel elhúzódik, általában a háttérben profán okok szoktak állni. A legtöbb esetben pl. az, hogy a producerek a tesztvetítésen szembesülnek vele, hogy a bemutatás előtt álló film egyszerűen pocsék. Ilyenkor összeszorul a popsijuk és már előre sírnak, hogy bizony, ha szerintük ez a film úgy tré, ahogy van, azok is így fogják gondolni, akiknek készül. Legyenek a producerek bármennyire is a szakma kényszerűségből eltűrt mumusai, hogy mi nem lesz sikeres, azt általában megérzik. több»