Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Az új mutánsok (2020)

The New Mutants
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
31
Képek
9
Videók

Galéria (31)

Videók (9)

 
BoBamburg   2021. 06. 10.

legújabb vélemény

0

Nevetségesen rossz, de tényleg minden szempontból. Persze nem voltak nagy elvárásaim, az utóbbi X-Men filmek (apokalipszis, sötét főnix) is rém gyengék voltak, de ez volt mind közül az X-Men széria alja.

 
Eastern79   2021. 02. 17.

1
Kihagyott ziccer

Sajnos az X-Men világához ennek a filmnek annyi köze van, mint Tarzannak a férfi divathoz. Inkább egy tinifilm lett belőle fantasy elemekkel, bár annak sem szokványos a két lány közt szövődő szerelmi szál miatt. Tulajdonképpen semmilyen zsánerhez sem köthető, mert céltalanul kalandozik a műfajok közt, így el is veszti minden lendületét. A karakterek unalmasak, egysíkúak, a történet pedig közhelyes és unalmas. Nagy kár érte, mert életet lehelt volna a haldokló franchise-ba, ha szakértő kezekre bízták volna a rendezést és a forgatókönyvet.

 
indingo   2020. 09. 29.

0

Nem éreztem olyan igazi X-Men filmnek. Sok köze nincs is az alapsztorihoz. Egynek elment, de kicsit vérszegény volt a története.

 
jakedave   2021. 02. 23.

0
Egynek elmegy

Teljesen más, mint a többi X-Men film, sokkal kevésbé hozza a képregényfilmek megszokott akciózsánereit, inkább sötétebb tónusú.

 
VvV   2020. 09. 18.

0

Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Alice Braga, Charlie Heaton - elég jók hangzó nevek. Az előzetesben sajnos sok mindent lelőttek előre, de ettől függetlenül egy izgalmas történet volt.

 
stevepisti   2020. 09. 19.

0

Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből. Végre új karaktereket hozhattak volna be az X-Menek világába, erre kaptunk néhány srácot, akik még érdekesek is lettek volna, ha kicsivel többet foglalkozik velük a film. De nem tette, inkább elm... több»

 
drg0602   2020. 12. 30.

0
Gyenge!

Sajnos ez nagyon gyenge. Moziba ilyen filmet? Ezt is sikerült eladni a trailer alapján. Sőt, tovább mennék, a többi X-Men filmnek a szégyene. Rettenetes kevés a történet, csak a látvány, és semmi más. Borzasztó!

A film összbevétele 46 892 193 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 136 156 922 forintot termelt. A hazai mozik összesen 98 690 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet eredetileg már 2018. április 13-án bemutatták volna, de előbb a Deadpool 2 premierje miatt 2019 februárjára, majd augusztusra halasztották. Miután a Disney felvásárolta a Foxot, gyakorlatilag újraforgatták a filmet, mely végül 2020 áprilisában került a mozikba.

(qwer)
 

2018 májusában Marily Manson bejelentette, hogy a "Cry Little Sister" című dal feldolgozása is a hivatalos soundtrack részét képezi majd.

(qwer)
 

A filmben eredetileg Jon Hamm alakította volna Nathaniel Essexet (más néven: Mister Sinister), de az újravágás és az utóforgatások után a karakterét teljesen kivágták a filmből.

(hp)
 

Josh Boone rendező a bevallása alapján óriási X-Men rajongó, és maga is hatalmas képregény gyűjteménnyel rendelkezik.

(hp)
 

A filmben az eredeti Az új mutánsok csapatának négy tagja is feltűnik, ők: Cannonball, Mirage, Sunspot, Wolfsbane. Ez alól egyedül Magik karaktere képez kivételt.

(hp)
 
Elpazarolt lehetőségek tárháza ez a mozi, ami megmutathatná a mutánsok valódi erejét, de az sajnos – mint már oly sokszor – most is génjeik mélyén reked, várva, hogy talán egyszer teljes hatalmát megmutathassa a világnak. több»
 
Több finomság, és a karakterek hátterének alapos kidolgozása kellett volna ide. Hogy a dolog nem lehetetlen, azt pont a Thelma bizonyította, ami valójában egy X-Men-horrorfilm volt anélkül, hogy a franchise-hoz tartozott volna több»
 
Az X-Men-sorozatra az utóbbi években rájárt a rúd, mert a Logan kivételével egyik kapcsolódó film sem sikerült túl jól. A Rozsomák történetét lezáró produkcióhoz hasonlóan reménykeltő volt Az új mutánsok, elsősorban a beígért horrormotívumai miatt, ám sajnos a sok halasztásnak, átírásnak és a Fox Stúdió Disney általi felvásárlásának az ifjú mutánscsapat itta meg a levét. több»