Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani. Hangulatfüggő film.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Nem igazán jött be a Penge karaktere, annyira meg főleg nem, hogy ennyi film készüljön belőle. Önmagában sem ütős ez a rész, az első után meg főleg nem mondanám annak.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Imádom a Penge filmeket. Nagy vámpír akciófilmes rajongó voltam annak idején és ez a film a legjobb. Rian Reynolds és Jessica Biel is játszik benne. Tökéletes szereplőgárda egy jó kis vámpírgyilkolászásra.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Jó, jó de már kissé lerágott csont az egész...Jön Wesley és nagyon lefejez minden vámpírt és közben nagyon keményen beszél és viselkedik! Mindent tudni kell abbahagyni, nem rossz, de nem tartozik a nagy kedvencek közé!

 
Márton   2019. 02. 08.
Gyenge lett a Penge befejező része

Számomra sajnos a Penge: Szentháromság a leggyengébb része a trilógiának! Régebben ezt a filmet úgy is mondhatnám, hogy kedveltem és talán ha pár évvel ezelőtt írtam volna meg a véleményemet róla (és nem néztem volna újra meg a teljes trilógiát) akkor nem értékeltem volna ennyire talán le! Az első Penge filmet, nagyon jónak tartottam, egyfajta örökzöld is a maga nevében, amit bármikor újra tudnék nézni és még úgy is szórakoztató tud maradni. Pár évre rá, érkezett a folytatása, amit aláírok történetben sokkal gyengébb lett mint az első felvonása, viszont maga a technikai elemek és a hihetetlen mennyiségű akciójelenetei révén, egyáltalán nem tudok elmarasztalni (sőt nekem a második rész személ... több»

A film összbevétele 128 905 366 dollár volt (imdb.com).

 

Snipes utolsó Penge szerepe.

(HETEDIK )
 

Jessica a forgatáson szétlőtt nyíllal egy kamerát.

(HETEDIK )
 

A filmben CGI technológiát is használtak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.