Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Penge: Szentháromság (2004)

Blade: Trinity
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2021. 01. 29.

legújabb vélemény

0
Vitaminhiányos Penge

A Penge kifulladt a végére, elvesztette azt a nyers eredetiséget, ami anno kultikussá tette. A sztori annyira egyszerű és összecsapott, mintha kötelező jelleggel leforgattatták volna, azzal a kikötéssel, hogy mindegy, mi lesz benne, csak készüljön el. Ryan Reynolds eddigi legidétlenebb alakítása (még a Buliszervíz és A Zöld Lámpás c. filmekben is többet adott a filmhez, mint itt) külön romboló hatással bírt. Akad persze még néhány aprítós jelenet, de valahogy már ezek sem olyanok, ez az új fajta koreográfia egyáltalán nem illik Wesley Snipes Pengéjéhez. Na meg hiányoznak a tökös egysorosok, amik más filmben lehet, hányingert okoztak volna, de a Wesley Snipes "szájából" akkoriban irtó menőn hangzottak.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani. Hangulatfüggő film.


 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Jó, jó, de már kissé lerágott csont az egész... Jön Wesley, és nagyon lefejez minden vámpírt, és közben nagyon keményen beszél és viselkedik. Mindent tudni kell abbahagyni, nem rossz, de nem tartozik a nagy kedvencek közé.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Imádom a Penge filmeket. Nagy vámpír akciófilmes rajongó voltam annak idején, és ez a film a legjobb. Rian Reynolds és Jessica Biel is játszik benne. Tökéletes szereplőgárda egy jó kis vámpírgyilkolászásra.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Nem igazán jött be a Penge karaktere, annyira meg főleg nem, hogy ennyi film készüljön belőle. Önmagában sem ütős ez a rész, az első után meg főleg nem mondanám annak.

 
Márton   2019. 02. 08.

0
Gyenge lett a Penge befejező része

Számomra sajnos a Penge: Szentháromság a leggyengébb része a trilógiának! Régebben ezt a filmet úgy is mondhatnám, hogy kedveltem és talán ha pár évvel ezelőtt írtam volna meg a véleményemet róla (és nem néztem volna újra meg a teljes trilógiát) akko... teljes kritika»

 
hell.l   2016. 10. 02.

0

Nekem tetszett ez a harmadik rész is, igaz tényleg nem tudja az előzőekkel felvenni a versenyt. Látványos lett és a története is tetszett. Az új szereplők közül Ryan Reynolds karaktere lett a lejobb.

Galéria (17)

Videók (1)

A film összbevétele 128 905 366 dollár volt (imdb.com).

 

Snipes utolsó Penge szerepe.

(7ETEDIK )
 

Jessica a forgatáson szétlőtt nyíllal egy kamerát.

(7ETEDIK )
 

A filmben CGI technológiát is használtak.

(7ETEDIK )
 

Két új szereplő is csatlakozott Snipes-hoz Jessica és Reynolds szerepében.

(7ETEDIK )
 

Stan Lee itt sem cameozott.

(7ETEDIK )
 

Az első Penge film, ahol felbukkan a vámpírok ősatyja.

(7ETEDIK )
 

A leggyengébb Penge filmnek tartják.

(7ETEDIK )
 

A kritikusok negatívan fogadták.

(7ETEDIK )
 

Jessica Biel a forgatáson tönkretett egy 300 ezer dollárt kóstáló kamerát, ugyanis egy nyílvesszőt eresztett egyenesen a lencsébe. A rendező arra utasította, hogy célozza meg a kamerát, és lőjön. A kamera előtt védelem gyanánt egy plexi lap volt elhelyezve, amin csak egy kis lyuk volt. Biel pontosan betalált a lyukon, nagyjából 15 méter távolságból.

(ps)
 

Ryan Reynolds 12 kg-ot szedett fel a szerep miatt.

(ps)