Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Penge: Szentháromság (2004)

Blade: Trinity
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Videók (1)

 
Tóth István   2022. 06. 17.

legújabb vélemény

0
Vérszegénység

Sajnos a folytatás gyengébb lett a sztori miattm, de nézhető és még szerethető ez a rész is. Próbálták utána sorozatban is feltámasztani, de az se lett nagyon jó és nemsokára jön az új mozifilm!

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Jó, jó, de már kissé lerágott csont az egész... Jön Wesley, és nagyon lefejez minden vámpírt, és közben nagyon keményen beszél és viselkedik. Mindent tudni kell abbahagyni, nem rossz, de nem tartozik a nagy kedvencek közé.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani. Hangulatfüggő film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Imádom a Penge filmeket. Nagy vámpír akciófilmes rajongó voltam annak idején, és ez a film a legjobb. Rian Reynolds és Jessica Biel is játszik benne. Tökéletes szereplőgárda egy jó kis vámpírgyilkolászásra.

 
Norbert93   2021. 01. 29.

0
Vitaminhiányos Penge

A Penge kifulladt a végére, elvesztette azt a nyers eredetiséget, ami anno kultikussá tette. A sztori annyira egyszerű és összecsapott, mintha kötelező jelleggel leforgattatták volna, azzal a kikötéssel, hogy mindegy, mi lesz benne, csak készüljön el. Ryan Reynolds eddigi legidétlenebb alakítása (még a Buliszervíz és A Zöld Lámpás c. filmekben is többet adott a filmhez, mint itt) külön romboló hatással bírt. Akad persze még néhány aprítós jelenet, de valahogy már ezek sem olyanok, ez az új fajta koreográfia egyáltalán nem illik Wesley Snipes Pengéjéhez. Na meg hiányoznak a tökös egysorosok, amik más filmben lehet, hányingert okoztak volna, de a Wesley Snipes "szájából" akkoriban irtó menőn hangzottak.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Nem igazán jött be a Penge karaktere, annyira meg főleg nem, hogy ennyi film készüljön belőle. Önmagában sem ütős ez a rész, az első után meg főleg nem mondanám annak.

 
drg0602   2022. 05. 20.

0

Régen láttam, végül nem is olyan rossz, deaz előző két rész színvonalát nem éri el, az biztos. Nagyon akciódús, helyenként látványos, kicsit már sajnos sablonos is. Mindenképpen a nézhető kategóriába sorolható! Értékelés: 8/10

A film összbevétele 128 905 366 dollár volt (imdb.com).

 

Snipes utolsó Penge szerepe.

(HE7EDIK)
 

Jessica a forgatáson szétlőtt nyíllal egy kamerát.

(HE7EDIK)
 

A filmben CGI technológiát is használtak.

(HE7EDIK)
 

Két új szereplő is csatlakozott Snipes-hoz Jessica és Reynolds szerepében.

(HE7EDIK)
 

Stan Lee itt sem cameozott.

(HE7EDIK)