Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
75

Penge: Szentháromság

(Blade: Trinity)
 
Deku  2017. 09. 13.

Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani. Hangulatfüggő film.

 
hell.l  2016. 10. 02.

Nekem tetszett ez a harmadik rész is, igaz tényleg nem tudja az előzőekkel felvenni a versenyt. Látványos lett és a története is tetszett. Az új szereplők közül Ryan Reynolds karaktere lett a lejobb.

 
philboy  2015. 12. 07.

Az a jó a Penge III-ban, hogy ez a trilógia utolsó része, és többet már nem készítettek. A viccet félretéve a film sajnos elég gyenge lett. A film igyekszik látványos lenni, de a jelenetek egyáltalán nem hitelesek. A történet próbál grandiózus lenni, de csak erőltetett próbálkozáshoz elég. Van azért pár értékelhető akciójelenet a filmben, és aki szerette az első két részt, az nyilván megnézi, de ez a trilógia leggyengébb darabja.

 
quentin  2015. 06. 26.

A Penge trilógia egyik része sem igazán ütős, de a legrosszabb egyértelműen a harmadik. Az alkotók próbálták felfrissíteni a történetet pár vámpírvadász karakterrel, előjöttek a legnagyobb vámpírral is, még sem sikerült még egy közepesnek mondható filmmel sem előrukkolniuk. A történet csapong, nem logikus, a karakterek túl vannak idealizálva, kicsit sem hitelesek, ahogy nem hiteles a legtöbb akciójelenet sem.

 

Jessica Biel a forgatáson tönkretett egy 300 ezer dollárt kóstáló kamerát, ugyanis egy nyílvesszőt eresztett egyenesen a lencsébe. A rendező arra utasította, hogy célozza meg a kamerát, és lőjön. A kamera előtt védelem gyanánt egy plexi lap volt elhelyezve, amin csak egy kis lyuk volt. Biel pontosan betalált a lyukon, nagyjából 15 méter távolságból.

(ps)
 

Ryan Reynolds 12 kg-ot szedett fel a szerep miatt.

(ps)
 

A film kezdőjelenetét a szíriai sivatagban forgatták helikopterről. Az eredeti tervek szerint Irakban akartak forgatni, de akkoriban a háborús helyzet miatt ez túl veszélyes lett volna.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.