Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Talán kicsit megfáradt ez a penge epizód. A rendezés sem túl jó, az új főgonosz, Drakula sem lett valami izgalmas. Határozottan a leggyengébb része a szériának.

 
Deku   2017. 09. 13.

Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani. Hangulatfüggő film.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Imádom a Penge filmeket. Nagy vámpír akciófilmes rajongó voltam annak idején és ez a film a legjobb. Rian Reynolds és Jessica Biel is játszik benne. Tökéletes szereplőgárda egy jó kis vámpírgyilkolászásra.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Nem igazán jött be a Penge karaktere, annyira meg főleg nem, hogy ennyi film készüljön belőle. Önmagában sem ütős ez a rész, az első után meg főleg nem mondanám annak.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Jó, jó de már kissé lerágott csont az egész...Jön Wesley és nagyon lefejez minden vámpírt és közben nagyon keményen beszél és viselkedik! Mindent tudni kell abbahagyni, nem rossz, de nem tartozik a nagy kedvencek közé!

A film összbevétele 128 905 366 dollár volt (imdb.com).

 

Snipes utolsó Penge szerepe.

(HETEDIK )
 

Jessica a forgatáson szétlőtt nyíllal egy kamerát.

(HETEDIK )
 

A filmben CGI technológiát is használtak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.