Rólam

Történelmi filmekkel szeretek leginkább foglalkozni, de rajongója vagyok az elgondolkodtató thrillereknek és drámáknak is. Ha minőséget, egyediséget vagy fantáziát érzékelek egy produkcióban, akkor bármilyen műfajba tartozik is méltányolni fogom. Nálam egyébként négy szempont létezik: sztori, rendezés, színészet és látvány. Ezek közül talán csak a látvány szorul magyarázatra: bizonyos műfajokban ugyanis szerintem nagyon sokat számít a vizualitás. Email: [email protected]

72 A méhész  (2024)

2024. 02. 05.
Senki sem állítja meg Stathamet
Nekem bejött ez a senki sem tudja legyőzni típusú megközelítés, amihez még mindig a legjobb választás Jason Statham. Ezúttal egy érdekes sztori is jön a sok akcióhoz egy ... több»
2024. 02. 05.
Izgalmas, de a hihetőséggel vannak gondok
Nem volna ez annyira rossz, csak kicsit a hihetőségre is adniuk kellett volna. A rendező, Marcus Adams egy B kategóriás filmeket készítő direktor, aki ezúttal a horror-ak... több»
2024. 02. 05.
Meglepően gyenge az Argylle még Vaughntól is
Az elmúlt egy évben (pontosabban tavaly nyár óta) csupán két film volt, amiről kijöttem a vége előtt: a Barbie és az Argylle. Mindkét esetben a vége előtt 30-35 perccel t... több»
2023. 12. 19.
Jól indul, de végül gyengécske lesz
Nagyon jól indul a film: az Oscar Isaac karakrere által összeterelt kis csapat (ami korábbi kommandósokból áll egy baráti kört alkotva) ígéretes sztorira és színvonalas a... több»

77 Semmelweis  (2023)

2023. 12. 18.
Remek rendezés és nagy alakítások a Semmelweis című drámában
Nem voltunk elkényeztetve jó magyar filmekkel az utóbbi években, főleg a történelmi jellegű alkotások terén. A Hadik például nagyon gyengére sikerült mind látványban, min... több»