Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%
Filmadatlap
 
53
Szereplők
6
Vélemények
41
Képek
12
Videók
összes rész (31)
 
Antónia   2020. 09. 09.

legújabb vélemény

Őszintén szólva nálam nagyon döcögősen mennek a részek. Nagyon elnyúlnak az esemény szálak és sok rész úgy telik végig, hogy várja az ember hogy történjen már valami, de nem történik semmi, unalmas marad. De ezzel ellentétben sok részben felgyorsulna... több»

 
iq.csabi   2020. 03. 24.

Őszintén szólva az első pár rész után tartottam egy kis szünetet, nem igazán fogott meg, de aztán újra elkezdtem és egyszerűen nem bírom kikapcsolni. Fantasztikus sorozat, remek ötletekkel, az évadok előrehaladtával egyre jobban tetszik és egyre pörgősebb.


 
Robert Langdon   2020. 08. 14.

Sajnos nincs több csillag

Elég sok filmet, sorozatot láttam életemben, mondjuk úgy, hogy azokon nőttem fel. Először mentem a videótékába, aztán jött az internet, CD-k, DVD-k, torrentek... Rengeteg rablós filmen túl vagyok már, túszdrámákon, olyan filmeken, ahol minden gond okozója a szerelem... De egyik sem volt tökéletes. Ez a sztori tökéletes! És nem csak a sztori, a szereplők játéka, a látvány, minden, ami a sorozatban van. (Na jó, volt benne egy hiba. A magyar felirat borzalmas, de az nem a spanyolok hibája.) Egyszerűen nem találtam hibát a filmben. Annyira pörög az első résztől az utolsóig, hogy nem lehet kikapcsolni. És legtöbbször iszonyat izgalmas. Volt rész, aminek az utolsó 5 percét állva néztem végig (3. Évad utolsó rész). Spoiler: A legnagyobb húzás pedig Sierra rendőrnő feltűnése a filmben. Zseniális az alakítása. Ki gondolná egy terhes nőről, hogy nincs szíve, hogy valaki ekkora ga...j tud lenni, aki egy gyereket hord a szíve alatt. Ha meg ilyen is volt, ki nyúlt egyáltalán hozzá? Nem volt még olyan sorozat, amit egy szuszra néztem "végig" (mert sajnos nincs még vége). De egyik vasárnap elkezdtem nézni és csak akkor nem néztem, mikor valami szükségletem kellett kielégíteni. Nagyon várom a folytatást, és ha későn jön, legalább lesz okom megint végigmenni az egész sorozaton.

 
hp   2020. 08. 10.

Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Bár még csak most értem az első évad végére, és nem tudom, mit hoz a jövő, de összegezvén az eddig látottakat: nagyon jól indult a sorozat, tetszett, hogy hamar a közepébe vágtak, és jól adagolták a visszaemlékezéseket a jelenben játszódó jelentetekk... teljes kritika»

 
akela70   2020. 04. 12.

Először izgalmas majd utána undorító és unalmas.

Mire tanít? Legyél tolvaj, legyél gyilkos, legyél buzi! Mert az olyan trendi és liberális. Az első két rész jónak sőt izgalmasnak volt mondható, bár az elmaradhatatlan "buzi szál" már abban is jelen volt, csak ott még lightosan. A 3. résztől kezdve egy saját magát utánzó, ötlettelen, bosszantó képtelenségekkel teli kotyvasz lett. Aki nem akar csalódni az a 2. rész után ne nézze tovább.

 
buzogany   2019. 08. 18.

Legjobban szerintem "A szökés"-hez hasonlít annyi az eltérés, hogy ott a szökés a cél míg itt a bentmaradás, az időhúzás. Az első két évad alig 10 napot foglal magába ami fantasztikusan részletessé teszi. Nem hiányzik belőle a dara, az akció de helye... több»

Galéria (41)

Videók (12)

 
Szeretnék mindenkivel jót tenni, szóval csak ajánlani tudom a darát, teljesen mindegy, hogy szereted-e a spanyol sorozatokat, filmeket, vagy épp a heist műfajt, mert ezt szeretni fogod. Pont. A legjobb daraélményem volt eddig idén, az év végi sorozatos toplistámon is bérelt helye van. több»
 
kritika több»