Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A nagy pénzrablás (2017-2021)

La Casa de Papel
Filmadatlap
 
53
Szereplők
23
Vélemények
41
Képek
15
Videók

Galéria (41)

Videók (15)

 
Movietaker   2023. 02. 02.

legújabb vélemény

0
La casa de papel

Minden idők legjobb epizódos sorozata,melyet két és fél nap alatt néztem meg, és végig beleborzongtam vagy kiabáltam, és még könnyeztem is. Nálam az első helyet kapja a Squid game sorozat után. Köszönet az alkotónak!

 
dailyfilmsan   2021. 05. 14.

a nap véleménye

2

Nagyon ötletes és átgondolt a sorozat. Mindenképp kultikussá vált a kezdetek óta, és élvezhető, hiszen nagyon furmányos és izgalmas a történet menete. Mégis nekem a temperamentum sok volt, kicsit szappanopera jelleget ütött meg néhány jelenet, ami pe... több»

 
Robinson76   2020. 12. 29.

1
Ez a rablás minden pénzt megér!

Hihetetlen sztori, végtelenül feszült, pörgős történetvezetés és látványos kivitelezés jellemzi, ami egyszerűen abbahagyhatatlanná teszi. Az első két évad magasra tette a lécet, de nekem – többekkel ellentétben – a 3. és a 4. évad is nagyon tetszett. Ebben a szériában szerintem minden együtt áll ahhoz, hogy a legnagyobbak között említsük... Bátran ajánlom mindenkinek.

 
Alexa   2021. 12. 09.

2

Idén néztem meg a sorozatot, és immár az utolsó évadon is túl vagyok. Engem eleinte lenyűgözött, mert szerintem a karakterek és a jellemfejlődésük nagyon jól van ábrázolva, valamint ötletes az egész alapsztori. "Jó munkához idő kell", nem lehet 5 per... több»

 
hp   2020. 08. 10.

0
Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Bár még csak most értem az első évad végére, és nem tudom, mit hoz a jövő, de összegezvén az eddig látottakat: nagyon jól indult a sorozat, tetszett, hogy hamar a közepébe vágtak, és jól adagolták a visszaemlékezéseket a jelenben játszódó jelentetekk... teljes kritika»

 
Di Canio   2021. 12. 08.

2

Nem vagyok az a nagy sorozatos, pláne az ilyen hosszúakat nem szeretem. Vártam a véleményírással a végéig, mert ha valami sorozatot végig bírok nézni, az már egyfajta elismerése az egésznek. Ebben pedig aztán tényleg van végig feszültség, lapos részr... több»

 
Emmersson   2021. 12. 07.

1
Szórakoztató, de...

Remek egyedi ötletek, nem klisés megoldások, melyeket sajnos - számomra - sokszor megakasztanak a már-már nyálasba hajló romantikus jelenetek. Nem egyszer túltolják, és a logikátlanság tetten érhető, mégis leköti az embert, kikapcsol és szórakoztat. A lezárás kerek, de mégis marad hiányérzete a nézőnek. Szerintem még visszatérnek... ha másképp nem, előzménysorozatban vagy egy filmmel.

 

A sorozat óriási népszerűségnek örvend, az első epizód bemutatásakor 4,35 millió nézőt szegezett a képernyő elé.

(qwer)
 

Tokio kinézete, karaktere és stílusa Mathilda (Natalie Portman) karakterén alapszik a Léon, a profi (1994) c. filmből.

(Képkockák)
 
A kalandos pénzszerzés gondolata visszatérő téma a filmgyártásban, hiszen amellett, hogy szabadjára engedi a nézői (és alkotói) képzeletet, rövid időre mentesít az erkölcsi felelősségvállalás alól. Bátran drukkolhatunk a bankok pénzét erőszakkal elvevőknek, hiszen nincs valós következménye, cserébe viszont a szórakozás mellett remek módja a frusztráció kiadásának is. A nagy pénzrablás sorozatajánló. több»