Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
53
Szereplők
3
Vélemények
41
Képek
12
Videók
 
akela70   2020. 04. 12.

legújabb vélemény

Először izgalmas majd utána undorító és unalmas.

Mire tanít? Legyél tolvaj, legyél gyilkos, legyél buzi! Mert az olyan trendi és liberális. Az első két rész jónak sőt izgalmasnak volt mondható, bár az elmaradhatatlan "buzi szál" már abban is jelen volt, csak ott még lightosan. A 3. résztől kezdve egy saját magát utánzó, ötlettelen, bosszantó képtelenségekkel teli kotyvasz lett. Aki nem akar csalódni az a 2. rész után ne nézze tovább.

 
iq.csabi   2020. 03. 24.

Őszintén szólva az első pár rész után tartottam egy kis szünetet, nem igazán fogott meg, de aztán újra elkezdtem és egyszerűen nem bírom kikapcsolni. Fantasztikus sorozat, remek ötletekkel, az évadok előrehaladtával egyre jobban tetszik és egyre pörgősebb.


 
buzogany   2019. 08. 18.

Legjobban szerintem "A szökés"-hez hasonlít annyi az eltérés, hogy ott a szökés a cél míg itt a bentmaradás, az időhúzás. Az első két évad alig 10 napot foglal magába ami fantasztikusan részletessé teszi. Nem hiányzik belőle a dara, az akció de helyenként elengedi magát és szorakoztatóvá, viccessé válik ami nagyon jol áll neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 
Szeretnék mindenkivel jót tenni, szóval csak ajánlani tudom a darát, teljesen mindegy, hogy szereted-e a spanyol sorozatokat, filmeket, vagy épp a heist műfajt, mert ezt szeretni fogod. Pont. A legjobb daraélményem volt eddig idén, az év végi sorozatos toplistámon is bérelt helye van. több»
 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.