Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
93
Filmadatlap
 
53
Szereplők
3
Vélemények
41
Képek
12
Videók
 
iq.csabi   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Őszintén szólva az első pár rész után tartottam egy kis szünetet, nem igazán fogott meg, de aztán újra elkezdtem és egyszerűen nem bírom kikapcsolni. Fantasztikus sorozat, remek ötletekkel, az évadok előrehaladtával egyre jobban tetszik és egyre pörgősebb.

 
Hakker   2019. 09. 08.

Remek sorozat, de sajnos készítettek egy 3. évadot is, ami nagy hiba volt. Az 1.-2. évadnak volt egy egyedi szinezete, ami érdekessé tette a történetet. A 3. évad már csak ismétlések sorozata, egy kis túlzással.


 
buzogany   2019. 08. 18.

Legjobban szerintem "A szökés"-hez hasonlít annyi az eltérés, hogy ott a szökés a cél míg itt a bentmaradás, az időhúzás. Az első két évad alig 10 napot foglal magába ami fantasztikusan részletessé teszi. Nem hiányzik belőle a dara, az akció de helyenként elengedi magát és szorakoztatóvá, viccessé válik ami nagyon jol áll neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 
Szeretnék mindenkivel jót tenni, szóval csak ajánlani tudom a darát, teljesen mindegy, hogy szereted-e a spanyol sorozatokat, filmeket, vagy épp a heist műfajt, mert ezt szeretni fogod. Pont. A legjobb daraélményem volt eddig idén, az év végi sorozatos toplistámon is bérelt helye van. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.