Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A nagy pénzrablás (2017-2021)

La Casa de Papel
Filmadatlap
 
53
Szereplők
21
Vélemények
41
Képek
15
Videók

Galéria (41)

Videók (15)

 
Benyó   2022. 01. 22.

legújabb vélemény

0
Eddmegfőzelék

Ha csak az első kettő évadot kellene értékelnem, akkor 5 csillagot adnék. Számomra az teljes volt. Izgalmakkal és fordulatokkal teli. A következő három évadban viszont azt éreztem, mint mikor kinyitom a hűtő vagy a spájz ajtaját, és a maradékokból összekotyvasztok valamit. A sokféle összetevőtől mindenféle ízt érzek, de azok nincsenek harmóniában. Miután elfogyasztottuk az étket, nem vágyunk arra, hogy még egyszer elkészítsük. Sőt már a hozzávalókat is elfelejtettük. Számomra ez az utolsó három évad egyre unalmasabbá, kiszámíthatóvá és erőltetetté vált. Egyedül a berlines háttérsztori volt izgalmas. A befejező évad utolsó részeit már csak belepörgetve tudtam nézni. Olyan volt, mintha a sorozat készítői minden társadalmi kérdésben irányt akartak volna mutatni. Ez pedig a történet és a kreativitás rovására ment.

 
dailyfilmsan   2021. 05. 14.

a nap véleménye

2

Nagyon ötletes és átgondolt a sorozat. Mindenképp kultikussá vált a kezdetek óta, és élvezhető, hiszen nagyon furmányos és izgalmas a történet menete. Mégis nekem a temperamentum sok volt, kicsit szappanopera jelleget ütött meg néhány jelenet, ami pe... több»

 
hp   2020. 08. 10.

0
Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Bár még csak most értem az első évad végére, és nem tudom, mit hoz a jövő, de összegezvén az eddig látottakat: nagyon jól indult a sorozat, tetszett, hogy hamar a közepébe vágtak, és jól adagolták a visszaemlékezéseket a jelenben játszódó jelentetekk... teljes kritika»

 
Robinson76   2020. 12. 29.

1
Ez a rablás minden pénzt megér!

Hihetetlen sztori, végtelenül feszült, pörgős történetvezetés és látványos kivitelezés jellemzi, ami egyszerűen abbahagyhatatlanná teszi. Az első két évad magasra tette a lécet, de nekem – többekkel ellentétben – a 3. és a 4. évad is nagyon tetszett. Ebben a szériában szerintem minden együtt áll ahhoz, hogy a legnagyobbak között említsük... Bátran ajánlom mindenkinek.

 
Alexa   2021. 12. 09.

2

Idén néztem meg a sorozatot, és immár az utolsó évadon is túl vagyok. Engem eleinte lenyűgözött, mert szerintem a karakterek és a jellemfejlődésük nagyon jól van ábrázolva, valamint ötletes az egész alapsztori. "Jó munkához idő kell", nem lehet 5 per... több»

 
Di Canio   2021. 12. 08.

2

Nem vagyok az a nagy sorozatos, pláne az ilyen hosszúakat nem szeretem. Vártam a véleményírással a végéig, mert ha valami sorozatot végig bírok nézni, az már egyfajta elismerése az egésznek. Ebben pedig aztán tényleg van végig feszültség, lapos részr... több»

 
MP170506   2022. 01. 18.

0

Imádtam ezt a sorozatot! Nagyon izgalmas, kiszámíthatatlan sorozat. Akcióval teli történet, mégis remekül tud hatni az érzelmekre. Nagyon jók a karakterek is, akiket kiválóan formálnak meg a színészek.

 

A sorozat óriási népszerűségnek örvend, az első epizód bemutatásakor 4,35 millió nézőt szegezett a képernyő elé.

(qwer)
 

Tokio kinézete, karaktere és stílusa Mathilda (Natalie Portman) karakterén alapszik a Léon, a profi (1994) c. filmből.

(Képkockák )
 
A kalandos pénzszerzés gondolata visszatérő téma a filmgyártásban, hiszen amellett, hogy szabadjára engedi a nézői (és alkotói) képzeletet, rövid időre mentesít az erkölcsi felelősségvállalás alól. Bátran drukkolhatunk a bankok pénzét erőszakkal elvevőknek, hiszen nincs valós következménye, cserébe viszont a szórakozás mellett remek módja a frusztráció kiadásának is. A nagy pénzrablás sorozatajánló. több»