Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Money Heist (2017)

La Casa de Papel
Filmadatlap
 
52
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
9
Videók
Money Heist
 
Hakker   2019. 09. 08.

Remek sorozat, de sajnos készítettek egy 3. évadot is, ami nagy hiba volt. Az 1.-2. évadnak volt egy egyedi szinezete, ami érdekessé tette a történetet. A 3. évad már csak ismétlések sorozata, egy kis túlzással.

 
buzogany   2019. 08. 18.

Legjobban szerintem "A szökés"-hez hasonlít annyi az eltérés, hogy ott a szökés a cél míg itt a bentmaradás, az időhúzás. Az első két évad alig 10 napot foglal magába ami fantasztikusan részletessé teszi. Nem hiányzik belőle a dara, az akció de helyenként elengedi magát és szorakoztatóvá, viccessé válik ami nagyon jol áll neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 
Szeretnék mindenkivel jót tenni, szóval csak ajánlani tudom a darát, teljesen mindegy, hogy szereted-e a spanyol sorozatokat, filmeket, vagy épp a heist műfajt, mert ezt szeretni fogod. Pont. A legjobb daraélményem volt eddig idén, az év végi sorozatos toplistámon is bérelt helye van. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.