Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

A nagy pénzrablás (2017-2021)

La Casa de Papel
Filmadatlap
 
53
Szereplők
14
Vélemények
41
Képek
13
Videók
 
harnas1207   2021. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Sokáig hittem, hogy a Walking Deadet semmi nem tudja felülmúlni, majd bumm, jött ez a sorozat. Mármint felülmúlni az idióta és életszerűtlen karakterek tekintetében. A logikai bukfencekről és az őrületes bakikról már ne is beszéljünk, de ezek a kis k... több»

 
dailyfilmsan   2021. 05. 14.

a nap véleménye

2

Nagyon ötletes és átgondolt a sorozat. Mindenképp kultikussá vált a kezdetek óta, és élvezhető, hiszen nagyon furmányos és izgalmas a történet menete. Mégis nekem a temperamentum sok volt, kicsit szappanopera jelleget ütött meg néhány jelenet, ami pe... több»


 
Robert Langdon   2020. 08. 14.

2
Sajnos nincs több csillag

Elég sok filmet, sorozatot láttam életemben, mondjuk úgy, hogy azokon nőttem fel. Először mentem a videótékába, aztán jött az internet, CD-k, DVD-k, torrentek... Rengeteg rablós filmen túl vagyok már, túszdrámákon, olyan filmeken, ahol minden gond okozója a szerelem... De egyik sem volt tökéletes. Ez a sztori tökéletes! És nem csak a sztori, a szereplők játéka, a látvány, minden, ami a sorozatban van. (Na jó, volt benne egy hiba. A magyar felirat borzalmas, de az nem a spanyolok hibája.) Egyszerűen nem találtam hibát a filmben. Annyira pörög az első résztől az utolsóig, hogy nem lehet kikapcsolni. És legtöbbször iszonyat izgalmas. Volt rész, aminek az utolsó 5 percét állva néztem végig (3. Évad utolsó rész). Spoiler: A legnagyobb húzás pedig Sierra rendőrnő feltűnése a filmben. Zseniális az alakítása. Ki gondolná egy terhes nőről, hogy nincs szíve, hogy valaki ekkora ga...j tud lenni, aki egy gyereket hord a szíve alatt. Ha meg ilyen is volt, ki nyúlt egyáltalán hozzá? Nem volt még olyan sorozat, amit egy szuszra néztem "végig" (mert sajnos nincs még vége). De egyik vasárnap elkezdtem nézni és csak akkor nem néztem, mikor valami szükségletem kellett kielégíteni. Nagyon várom a folytatást, és ha későn jön, legalább lesz okom megint végigmenni az egész sorozaton.

 
hp   2020. 08. 10.

0
Ígéretes kezdés után lehangoló folytatás

Bár még csak most értem az első évad végére, és nem tudom, mit hoz a jövő, de összegezvén az eddig látottakat: nagyon jól indult a sorozat, tetszett, hogy hamar a közepébe vágtak, és jól adagolták a visszaemlékezéseket a jelenben játszódó jelentetekk... teljes kritika»

 
iq.csabi   2020. 03. 24.

1

Őszintén szólva az első pár rész után tartottam egy kis szünetet, nem igazán fogott meg, de aztán újra elkezdtem és egyszerűen nem bírom kikapcsolni. Fantasztikus sorozat, remek ötletekkel, az évadok előrehaladtával egyre jobban tetszik és egyre pörgősebb.

 
akela70   2020. 04. 12.

1
Először izgalmas, majd utána undorító és unalmas

Mire tanít? Legyél tolvaj, legyél gyilkos, legyél buzi! Mert az olyan trendi és liberális. Az első két rész jónak, sőt izgalmasnak volt mondható, bár az elmaradhatatlan "buzi szál" már abban is jelen volt, csak ott még lightosan. A 3. résztől kezdve egy saját magát utánzó, ötlettelen, bosszantó képtelenségekkel teli katyvasz lett. Aki nem akar csalódni, az a 2. rész után ne nézze tovább!

 
Robinson76   2020. 12. 29.

0
Ez a rablás minden pénzt megér!

Hihetetlen sztori, végtelenül feszült, pörgős történetvezetés és látványos kivitelezés jellemzi, ami egyszerűen abbahagyhatatlanná teszi. Az első két évad magasra tette a lécet, de nekem – többekkel ellentétben – a 3. és a 4. évad is nagyon tetszett. Ebben a szériában szerintem minden együtt áll ahhoz, hogy a legnagyobbak között említsük... Bátran ajánlom mindenkinek.

Galéria (41)

Videók (13)

 
Szeretnék mindenkivel jót tenni, szóval csak ajánlani tudom a darát, teljesen mindegy, hogy szereted-e a spanyol sorozatokat, filmeket, vagy épp a heist műfajt, mert ezt szeretni fogod. Pont. A legjobb daraélményem volt eddig idén, az év végi sorozatos toplistámon is bérelt helye van. több»
 
A kalandos pénzszerzés gondolata visszatérő téma a filmgyártásban, hiszen amellett, hogy szabadjára engedi a nézői (és alkotói) képzeletet, rövid időre mentesít az erkölcsi felelősségvállalás alól. Bátran drukkolhatunk a bankok pénzét erőszakkal elvevőknek, hiszen nincs valós következménye, cserébe viszont a szórakozás mellett remek módja a frusztráció kiadásának is. A nagy pénzrablás sorozatajánló. több»