Rólam

Filmrajongó vagyok és szeretek kritikákat, film-elemzéseket is írni. Saját blogom: mastery.blog.hu. Sokat járok moziba, mindig megnézem a legújabb fiilmeket, melyekről aztán szívesen irok is. Legnagyobb kedvenceim a thrillerek, drámák, háborús filmek, a James Bond franchise és a Star Wars világ (a starwarsfilmek.blog.hu oldal egyik szerkesztője vagyok). Email: [email protected].

A TOP-200 film nálam:

https://mastery.blog.hu/2022/06/11/udvozlunk_a_blog_hu-n_108028

Vélemények (105)

2024. 02. 18.
Minden idők leggyengébb Star Wars-produkciója
A Star Wars franchise 9 kánon és két spin-off egész estés, élőszereplős filmnél tart, ám ezek között épp a legutolsó a leggyengébb fejezet. Ez a Skywalker kora. Blogunkon... több»
2024. 02. 18.
Az utolsó előtti legrosszabb SW-film
A nyitó jelenetet leszámítva (melyben Poe Dameron bőrében Oscar Isaac nagyot megy szerintem) Az utolsó Jedik egy szürreális bohóckodás B kategóriás jelenetekkel és gagyis... több»
Jobb a 8. és 9. Star Wars-epizódnál
A Lucas által készített Star Wars-filmek közül a Baljós árnyak és A klónok támadása a leggyengébbek, ám a 11 eddig elkészült Csillagok háborúja-filmet vizsgálva messze ne... több»
A középmezőnyben a SW-filmek között
A Baljós árnyakat a legtöbb Star Wars rajongó a gyengébb részek közé sorolja, és szó, ami szó, blogunkon mi is csak a nyolcadik helyre tettük, holtversenyben A klónok tám... több»
A Star Wars-filmek középmezőnyét erősíti a Rogue One
Nehezen tudtuk értékelni, és csak nagy viták árán jött össze a végső minősítése a blogunkon, mert önmagában nézve a Zsivány Egyes mint háborús film egyértelműen erős alko... több»
Pillangó (1973)