Rólam

Filmrajongó vagyok és szeretek kritikákat, film-elemzéseket is írni saját filmes blogomon: mastery.blog.hu. Sokat járok moziba, mindig megnézem a legújabb fiilmeket. Legnagyobb kedvenceim a sci-fik, thrillerek, drámák, háborús filmek, a James Bond franchise és a Star Wars világ (a starwarsfilmek.blog.hu oldal egyik szerkesztője vagyok). Email címem: [email protected].

Kép

Vélemények (129)

Ez már csak közepeske
A CGI Indiana Jones még elmegy, de utána sajnos egyre unalmasabbá válik a film. Harrison Ford egyszerűen túl öreg már ehhez a pörgős sztorihoz és akcióözönhöz. A színészi... több»
2024. 03. 31.
Szálkás bunyósok a 89-es sztori újradolgozásában
Gyllenhaal nem is lehetne szálkásabb annál, amit itt elővezet önmagából. Fura, hogy a mozgása, amikor nem verekszik, teljesen mackós és megfáradt (sőt belassult), majd am... több»
2024. 03. 30.
A legjobb háborús kalandfilmek egyike
Gyermekkorom nagy kedvence az 1970-es Kelly hősei (Kelly's Heroes), mely a második világháború nyugati frontján játszódik, valamikor 1944-ben. Az alaptörténet fő karakter... több»
2024. 03. 30.
Az egyik legjobb film, amit valaha csináltak
Ahogyan végigtekintettem eddigi elemzéseimen, illetve kritikáimon (saját honlapomon és itt, a Mafabon is), észrevettem, hogy még egyáltalán nem írtam a filmtörténelem egy... több»
2024. 03. 30.
Meglepően látványos és izgalmas
Teljesen véletlenül bukkantam erre a 2016-os Tarzan-feldolgozásra, és nagyon meglepett, hogy mennyire színvonalas és izgalmas. A 194 centis és kigyúrt Alexander Skarsgard... több»
Pillangó (1973)