Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Pillangó
 
HADNAGY   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Look!

Jó karakterek, megrendítő élet-utak, kalandos helyzetek. Mindez egy szigeten. Szívszorító történet a barátságról, összetartásról.

 
Filmelemző   2018. 04. 16.

Remek film, de ha a könyvhöz hasonlítjuk akkor csak közepes. Bar Steve McQueen nagy kedvencem, ez a szerep nem biztos hogy neki való. A filmben kevesebb az akció mint Henri Charriere valódi szökéseiben és belső vívódásait sem sikerült visszaadni. Értékelés: 6 / 10 pont.


 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

Szuper,időtálló és klasszikus.Nem is tudok róla talán negatívumokat írni,de nem is szeretnék. Imádom minden kockáját,és a két legenda, Dustin Hoffman,és természetesen Steve McQueen is hihetetlenül hihető karakter.

 
irongozu   2015. 11. 21.

Nem véletlen, hogy egy nagy klasszikusról beszélünk. Nekem Dustin Hoffman alakítása teszi emlékezetessé.

 
Gyalog őrmester   2018. 04. 02.

Ez egy csodálatos film, mely elgondolkodtató, kemény és drámai és a színészi alakítások... lenyűgözőek. Bátran ajánlom mindenkinek.

Steve McQueen
Dustin Hoffman
Steve McQueen
Steve McQueen
Steve McQueen
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman

A film összbevétele 53 267 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 4. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1973-ban.

(dulkap)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

Schaffner szinte összes filmjéhez a zenét Jerry Goldsmith szerezte.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.