Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Nagymenők

(Goodfellas)
 
Snowball  2016. 12. 13. 22:29

Eléggé lomha tempója volt a filmnek ami elég durva hátránnyal indít nálam. Szerencsére idővel felveszi a fonalat és egy egész pofás sztorit kupáltak ki a végére így kellemes szájízzel fejeztem be a filmet.

 
mdlg4th  2016. 02. 04. 19:57

Rémes alkotás de komolyan. Eleinte azt se tudtam eldönteni, hogy ez most vicc volt-e vagy most mi van. Egy csomó ponton vérzett a történet így ez most nem nyerte el a tetszésemet.

 
Deku  2017. 07. 08. 14:47

Eszméletlenül tökéletes film, szórakoztató, izgalmas és elbűvölő tud lenni. A színészek egytől egyig kiváló választások voltak az adott karakterekhez így még hihetőbbé téve a sztorit.

 
Dodi  2015. 06. 17. 13:50

Nagyon jó film, érdekes, izgalmas sztorival és zseniális színészekkel, Ray Liotta előtt le a kalappal, kiváló játékot mutatott be!

 
Ballera  2017. 05. 24. 00:57

Nekem ebben a filmben elsősorban a színészek felhozatala fogott meg, aztán persze meglepődtem, hogy nem csak az de maga a történet is olyan magával ragadóan izgalmas, hogy az csoda.

Ray Liotta
Robert De Niro
Joe Pesci
Ray Liotta
Ray Liotta
Christopher Serrone
Robert De Niro
Ray Liotta
Ray Liotta
Robert De Niro
Joe Pesci
Paul Sorvino
Smoking Barrels: Nagymenők
Scorsese nem ítélkezik, pusztán elmesél egy történetet, amely a valóságon alapul, de mégis az emberekről, az ő érzelmeikről, döntéseikről, felemelkedésükről és bukásukról, vagyis magáról az életről szól, és ezért tud ilyen erős hatást gyakorolni a nézőjére még ennyi évvel a bemutató után is.
10/10
 

Bár egy jól kidolgozott forgatókönyv állt a színészek rendelkezésére, a rendező biztatta őket improvizálásra. Így született meg Tommy DeVito híres "Mi olyan jópofa bennem?" monológja is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szerepre való felkészülés során Ray Liotta szeretett volna találkozni az igazi Henry Hill-lel, de ezt Scorsese megtiltotta neki, mert a rendező attól tartott, hogy az egykori gengszter túlságosan is befolyásolni fogja a színészt. Emiatt Liotta csak Pileggi által készített Henry Hill-interjúkat hallgathatta meg (amely összességében több órányi felvétel volt).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A főbb színészek közül Ray Liotta kiválasztása volt a legnehezebb. Irwin Winkler, a film producere sokáig egy ismertebb nevet (pl. Tom Cruise vagy Sean Penn) akart Henry Hill szerepére, ám Scorsese végig kitartott Liotta mellett, s végül ő lett a befutó.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.