Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Betépve
 
MP170506   2017. 07. 10.

Kiváló alkotás, végig nagyon izgalmas, érdekes. Johnny Deep pedig hatalmasat alakít. Többször nézhető, remek alkotás.

 
Dodi   2015. 06. 25.

Kiváló film! A hangulat magával ragadja az embert. Szerintem ahhoz képest, hogy adaptáció nagyon jól sikerült. Johnny Deep előtt pedig emelem kalapom!!


 
Nathan03   2016. 02. 10.

Hatalmas film,Johnny Depp páratlan alakításával. Mesteri történet vezetés, végig érdekes cselekmények, van mondanivalója a filmnek. Egyszerűen nem lehet rosszat írni rá. Meg kell nézni vétek kihagynia akárkinek is.

 
juhasz-david93   2016. 01. 27.

Amikor még Johnny Depp nem vállalt el válogatás nélkül minden hokit...remek film, Ted Demme bizonyította, hogy nem marad sokkal el Oscar-díjas testvére mögött.

 
norbi0102   2016. 02. 10.

Kiváló film! A hangulat magával ragadja az embert. Szerintem ahhoz képest, hogy adaptáció nagyon jól sikerült. Johnny Deep előtt pedig emelem kalapom!!

 

A Rotten tomatoes oldalon 5,8 - asra van értékelve.

(dailyfilmsan )
 

A forgatókönyv alapjául a "Blow: How a small town boy made 100 million dollar with medellin cocaine cartell and lost it all " könyv szolgált.

(dailyfilmsan )
 

Penélope Cruz a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.