Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Igazi nagybetus KLASSZIKUS, igazi, kezzelfoghato es talan szivbemarkolo szineszi jatekokkal. A tortenet vegig lekoti az ember figyelmet es eszre sem vesszuk, de a rossznak drukkolunk, hogy vegre a hullamhegyek es hullamvolgyek utan revbe erjen.. Aztan....

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Ugyanúgy kiemelhető itt is Johnny Depp alakítása mint szinte minden filmjében kivétel nélkül. A történet elrabolja az ember figyelmét. Nagyszerű, hihetetlen de nincs rá panasz.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 20.

0

Nem ez a kedvenc filmem Jonny Depp-től. Nem is az amit legjobban utálok. Ez a film inkább az érzelmes és komoly oldalát mutatja és nem a bohókásat ami kicsit gyengít a játékának színvonalán. Ettől eltekintve egy élvezhető dráma. Többször is meg lehet nézni.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Depp szinte minden filmet fel tud dobni.Még ezt a közepesen megcsinált filmet is. Vad,önpusztító,és frusztált,de ez a szerep is hiteles. Nem a legjobb ebben a témában,de mindenképpen egyszer megéri megnézni.

 
MP170506   2017. 07. 10.

0

Kiváló alkotás, végig nagyon izgalmas, érdekes. Johnny Deep pedig hatalmasat alakít. Többször nézhető, remek alkotás.

 
Dodi   2015. 06. 25.

0

Kiváló film! A hangulat magával ragadja az embert. Szerintem ahhoz képest, hogy adaptáció nagyon jól sikerült. Johnny Deep előtt pedig emelem kalapom!!

 
MidoD7   2019. 04. 21.

0

Képes volt az egész film idejére lekötni a figyelmemet. Hihetetlen, hogy egy film ennyire magába tudja szippantani a nézőt, márpedig megteszi minden gondolkodás nélkül.

Galéria (9)

Videók (1)

A film összbevétele 83 282 296 dollár volt (imdb.com).

 

George Jung tanúskodott egykori társa, Carlos Lehdert ellen, ezért 20 évre csökkentették a büntetését. A film szerint 2015-ben szabadult, de valójában már 2014. november 27-én kiengedték a börtönből.

(Somogyi Zsófi)
 

A Rotten tomatoes oldalon 5,8 - asra van értékelve.

(dailyfilmsan )
 

A forgatókönyv alapjául a "Blow: How a small town boy made 100 million dollar with medellin cocaine cartell and lost it all " könyv szolgált.

(dailyfilmsan )
 

Penélope Cruz a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ted Demme egy évvel a forgatás után egy kosárlabdameccsen életét vesztette. A toxikológiai vizsgálat kokaint mutatott ki a szervezetében.

(hp )
 

A szerepre való felkészülés során Johnny Depp meglátogatta a börtönben a valódi George Jungot.

(hp )
 

A színészek kokain helyett tejport szívtak fel az orrukba.

(hp )
 

Ray Liotta, aki Johnny Depp karakterének édesapját alakítja, mindössze nyolc évvel idősebb a színésznél.

(hp )
 

Emma Roberts, aki a fiatal Kristina Jungot alakítja, még csak tíz éves volt a forgatás ideje alatt. A filmet csak hat évvel annak bemutatása után látta.

(hp )