Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Az Ír (2019)

The Irishman
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
6
Videók
Az Ír
 
Toncsi   2019. 11. 10.

Scorsese ismét óriásit alkotott, bár hangulatában és stílusában nagyon különbözik a korábbi filmjeitől. Bevallom, tartottam tőle, hogy a színészek digitális megfiatalítása óriási bukta lesz, és hát igen, tényleg kell egy kis idő, míg az ember szeme hozzászokik a néhol gépies mozdulatokhoz, de összességében mégis jó volt fiatalként látni az óriási legendákat.

 
spikeZ   2019. 10. 26.

Tűkön ülve vártam erre a filmre, de nagyon megérte. Rendesen próbára teszi az ember türelmét, mert piszok hosszú, de minden perce izgalmas, csak hát, kicsit zsibbasztó volt a sok ülés. Ez azonban ne riasszon el senkit a megnézésétől, mert egy egészen újszerű, a rendezőtől szokatlan stílusú élményt nyújt. Biztosra veszem, hogy azok is élvezni fogják, akik nem ismerik Scorsese korábbi munkásságát, lehet, hogy ezután kedvet is kapnak, hogy megnézzék a többi filmjét is.

Martin Scorsese
Robert De Niro
Robert De Niro
Al Pacino
Robert De Niro
Robert De Niro
 

Robert De Niro és Martin Scorsese az 1995-ös Casino óta nem dolgozott együtt.

(hp)
 

Az Ír Martin Scorsese 26. egészestés mozifilmje.

(hp)
 

Ez Joe Pesci első filmje a 2010-es Országúti bordély óta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.