Kapj el, ha tudsz (2002)

Frank John Hughes
Elizabeth Banks
Amy Adams

Gyorvik   2022. 11. 13.

legújabb vélemény a nap véleménye

Kész pszichológiai eset

Viszonylag hosszabb játékidejéhez képest – a műfaj jellegzetességeit tekintve – rendkívül lebilincselő történet, még azok számára is talán, akik netalán nem kedvelnék a filmvígjátékokat. Tulajdonképpen egy dokumentarista ihletésű vígjátéki elemekkel ... teljes kritika»

indingo   2016. 02. 18.

Fantasztikus film, hihetetlen történettel és hogy még egy fonnyadt Oscart se kapjon? Kedvenc jelenetek, mikor valamilyen tanárnak adja ki magát Dicaprió és aszt hiszem hónapokig tanít így egy osztályt. És hogy miniatűr repülőgépekről áztatta le a Pan... több»

mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Izgalmas film, nagyon csavaros a sztori. Tom Hanks középszerű alakítása pont illik a film profiljába.

Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

Nagyon jó kis film, persze kell hozzá Spielberg,Di Caprio,Hanks is. Nélkülük nem hiszem hogy ennyire ütős lenne a film,hiszen mindkét színész brillírozik! Tátott szájjal néztem, hogy valaki hogyan lehet ennyire ügyes,és leleményes Orvos, tanár, ügyvéd, pilóta... Ajánlott mozi!!!

Deku   2017. 07. 10.

Leonardo DiCaprio-hoz képest ez a film egyszerűen zseniális. Azért emelném ezt ki mert nem a kedvenc színészem, viszont eszméletlenül beforgat ez a film és ez nagyon szórakoztató tud lenni.

dailyfilmsan   2017. 11. 17.

Jól felépített film a színészek is jók de hát nem is vártam egyik szereplőtől sem kevesebbet!

hszpp   2017. 02. 05.

Nem tudok semmi rosszat mondani errol a filmrol. Tökéletesen lett felepitve, egy percig sem unatkoztam kozben. A hab a tortan, hogy igaz történet alapján keszitettek:)

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 195 kritika alapján.

(Bogi87)

Leonardo DiCaprio találkozott az igazi Frank Abagnale Jr-al, még az otthonába is meghívta őt.

(ArpiHajdu és Réci)

Leonardo DiCaprio a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)

2002-ben a 11. legnagyobb bevételű film lett a 30 millió dolláros bevételével.

(citizenfour99)

A filmet már a 80-as években el szerették volna készíteni, csak addig még nemtudták megszerezni a szükséges jogokat hozzá, amit végül a DreamWorks vásárolt fel, így születhetett meg a film jóval később. A film elkészítésére olyan rendezőket néztek ki, mint pl.: Miloš Forman, David Fincher vagy Cameron Crow, de végül Spielberg kapta meg a lehetőséget.

(citizenfour99)