Titanic, A vasálarcos, Kapj el, ha tudsz, A tégla, Eredet, Viharsziget, A Wall Street farkasa, A visszatérő, Volt egyszer egy Hollywood. Hatalmas sikert aratott mozik, amelyekben Leonardo DiCaprio volt (galériánkban) az egyik főszereplő. A színész nem véletlenül számít talán napjaink legnépszerűbb, legsikeresebb és legfelkapottabb hollywoodi sztárjának. Az ide vezető út kemény munkával volt kikövezve, de azért rengeteget segített a színész született tehetsége is.

Persze mint minden színész, Leonardo DiCaprio is indult valahonnan. Méghozzá sorozatokkal és felejthető filmekben való mellékszerepekkel. Az első egész estés film, amelyben szerepet kapott olyasmi, amire inkább nem is szeretne emlékezni. Egy igazi B-kategóriás horrorról van szó, amely ráadásul egy harmadik folytatás.

A Rémecskék 3. annak a Rémecskéknek a harmadik része volt, amelynek már az első része is egy pofátlan Szörnyecskék koppintás volt. És ebből készült több folytatás.

A sztori egy idegen fajról szól, amely akárhol is ér földet, káoszt és pusztítást hagy maga után. Az első két filmben még egy kanadai kisvárosban tomboltak a kis rémek, de a harmadik rész már egy nagyváros lepukkant társasházában játszódik. Leonardo DiCaprio a ház tulajdonosának unott mostohafiát alakította, akiről ő maga is csak úgy vélekedett, hogy nem több egy felszínes, tök hétköznapi szőke gyereknél, említésre se méltó. De ugyanez a véleménye magáról a filmről is, amit egyszerűen csak minden idők egyik legrosszabbjának tart.

És igazán nem is tudunk vele vitatkozni.

horror | sci-fi | thriller | vígjáték

Az aprócska, szőrös, ám roppant veszélyes kis lények egy lakóházat szemeltek ki maguknak, ahol igyekeznek szokásukhoz híven mindent bekebelezni - embert, tárgyat egyaránt. A ház... több»