Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
84%

A gumimacik (1985-1991)

Adventures of the Gummi Bears
Filmadatlap
 
61
Szereplők
22
Vélemények
1
Képek
Videók
 
HannaK   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

0

Kedves kis mesefilm volt, ahol a történet főként az erdőben játszódott, de a macik néha a rejtélyes várba is elmerészkedtek.

 
indingo   2017. 04. 14.

0

A főcímdalát még manapság is a fülemben cseng. A kis színes macik kalandjait anno sose hagytam volna ki. Mindig érdekelt, hogy milyen íze lehet a gumibogyó szörpnek! :)


 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nagyon szép emlékeket idéz bennem ez a mese. Kiskoromban az egyik nagy kedvencem volt. Aranyos és szórakoztató minden kisgyermek számára. Több ilyen kéne manapság is.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Nagyon jó mese, mindig leköt, a gumibogyó szörptől a gumimacik szupererőre tesznek szert és mindig segítenek a bajba jutottakon.

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Családias hangulatot árasztó kellemes részekkel téli sorozat. A gumimaci szörp rejtélyét mindig csodálattal bámultam anno, ma már csak nevetni tudok rajta.:D

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

A gumibogyó szörp körül forog a sorozat. A történetek kedvesek szerethetőek. Gyermekkorom egyik kedvenc sorozata volt.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

0

Szuper macik az erdő mélyén. Kalandos történetek, különböző színű és személyiségű ugráló medvékkel. Volt benne tipikus főgonosz, de a végén mindig a jó nyert.

Galéria (1)

 

Calla hercegnő a nevét az NBC elnöke, Brandon Tartikoff lánya után kapta.

(Thibo84)
 

A holland címdalt Robert Long énekelte.

(Thibo84)
 

A Sainsbury nevű brit szupermarket Gumimacik nevű cukorkatermékeket gyártott és értékesített.

(Thibo84)
 

A Walt Disney Company vezérigazgatója, Michael Eisner volt a show társalkotója. Azt állítják, hogy akkor jött az ötlet, amikor a fia nyúlós medvecukorkát kért tőle.

(Thibo84)
 

Mivel az epizódok az Egyesült Királyságban rendkívül eltérő sorrendben kerültek sugárzásra, Gusto és Artie egyszer sem jelent meg hat évad alatt.

(Thibo84)
 

A show néhány epizódját moziban jelentették meg a tengerentúlon.

(Thibo84)
 

Ez volt az első szombat reggeli rajzfilmsorozat, amelyet a Walt Disney Productions készített. Finanszírozására a Disney Television Animation a társaság által biztosított pénzügyi forrásokat, szemben a televízió animációs versenytársakkal, például Hanna-Barberával, akiknek elsősorban a hálózati tévétől kellett függniük. Ez lehetővé tette, hogy a sorozatot viszonylag pazar költségvetéssel lehessen előállítani.

(Thibo84)