Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

A gumimacik (1985)

Adventures of the Gummi Bears
Filmadatlap
 
59
Szereplők
20
Vélemények
1
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 14.

A főcímdalát még manapság is a fülemben cseng. A kis színes macik kalandjait anno sose hagytam volna ki. Mindig érdekelt, hogy milyen íze lehet a gumibogyó szörpnek! :)

 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon szép emlékeket idéz bennem ez a mese. Kiskoromban az egyik nagy kedvencem volt. Aranyos és szórakoztató minden kisgyermek számára. Több ilyen kéne manapság is.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon jó mese, mindig leköt, a gumibogyó szörptől a gumimacik szupererőre tesznek szert és mindig segítenek a bajba jutottakon.

 
Norbi   2018. 07. 28.

Családias hangulatot árasztó kellemes részekkel téli sorozat. A gumimaci szörp rejtélyét mindig csodálattal bámultam anno, ma már csak nevetni tudok rajta.:D

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Szuper macik az erdő mélyén. Kalandos történetek, különböző színű és személyiségű ugráló medvékkel. Volt benne tipikus főgonosz, de a végén mindig a jó nyert.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.