Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
93
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

legújabb vélemény

Kissé gagyi mesének tartom, a grafikája sem tetszik és a semmit mondó részek is inkább idegesítőek, mint szórakoztatóak.

 
SzFa   2017. 09. 30.

Nem, nem, rettenetes egy mese. A megrajzolás, a szövegezés agyrohasztó, soha nem tenném be önként a gyermekemnek. Nem is tudom, hogy kerülhetett gyártásba.

 

Timmy hangját egy színésznő adja.

(rbernadett)
 

A.J. vegetáriánus.

(rbernadett)
 

Az Április bolondja karakterét Jerry Seinfeld-ről mintázták.

(rbernadett)
 

Wanda haja eredetileg kék lett volna, de mivel Timmy szobája kék volt, ezért nem tűnt volna ki belőle, ezért úgy döntöttek, hogy rózsaszínre változtatják.

(rbernadett)
 

Timmy rózsaszín kalapja eredetileg kék lett volna, de állítólag Butch Hartman kék tolla kiszáradt miközben a karaktert mintázta, ezért rózsaszínt használt helyette. A sorozatban mindezt úgy magyarázták, hogy Timmy szülei lány gyermeket vártak ezért csak rózsaszín dolgokat vásároltak, beleértve a kalapot is.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.