Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70

Medvetesók (2014)

We Bare Bears
Filmadatlap
 
58
Szereplők
5
Vélemények
Képek
Videók
 
qwer   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Az utolsó Cartoon Network élményem a gyerekkoromhoz köthető, majd jött kb. 20 év kihagyás, aztán rátaláltam erre az animációs sorozatra, ami nagyon gyorsan az aktuális kedvencemmé vált. A három különc medve kalandjai epizódonként röpke 10 percben tipikusan 21. századi társadalmi problémákat érintenek, terítékre kerülnek a civilizációs betegségek, társas kapcsolatok, magány, családi élmény hiánya, a medializált élet, közösségi média stb. De nem feltétlen kell mögöttes tartalmat keresni, a medvék – különösen a magáról egyes szám harmadik személyben beszélő Jeges – sajátos karakterei és poénjai önmagukban is képesek szórakoztatni.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Tipikus animációs mese. Semmi újat nem mutat. Aranyos, jó poénokkal de semmi több. Bár azért plussz pontokat kap amiért ilyen szép és aranyos karaktereket és animációt hoztak össze a készítők. Nem hiszem hogy sok évadot meg fog élni.


 
harnas1207   2019. 01. 02.

Modern mese, hol poénos, hol kicsit gagyi. Elég változóak az epizódok, de egyszer mindenképpen nézhetőek. Kicsit a Madagaszkár Pingvinjeire emlékeztetett.

 
Baleszmode   2017. 10. 06.

A Cartoon Network utolsó mentsvára 2015-ben. Végtelenül aranyos,és szórakoztató.És néha elég komoly témákat feszeget.Minden dicséretet megérdemel.Viszont vannak hibái,egyrészt nagyon ritka,ha komoly témát feszeget,de van olyan rész is,másrészt néha tényleg nagyon gyermeteg.De ettől függetlenül mindenkinek ajánlott,nagyon jó szórakozás,és felülemelkedik a több Cartoon-os sorozaton is.

 
portal91   2016. 06. 24.

Elég idióta egy mese, pont mint a többi, de láttam egy részt, ami elég komoly témát feszegetett és arra jöttem rá, hogy van a sorozat hátterében valaki, aki szeretne nagyot alkotni.

 

A három medve kalandjai először Daniel Chong webes képregény sorozatában jelentek meg.

(harnas1207)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.