Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Csészefej és Bögrearc (2022)

The Cuphead Show!
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Videók (2)

 
Képkockák   2022. 02. 25.

legújabb vélemény

0
Kezdődjék e mesés show!

Bár a játékkal sok időt nem töltöttem, mivel számomra túl nehéz volt, de a Cuphead világa már az első képekkel és előzetesekkel magával ragadott engem. A történet két testvérbögre, Cuphead és Mugman kalandjait hozza el nekünk, amelyek egyszerre lehetnek viccesek, izgalmasak és akár tanulságosak is. A Cuphead-világ alapja számtalan régi rajzfilm, melyek még a '20-as és '30-as években készültek el, és amikre több utalás is van mind a játékban, mind a sorozatban. Számomra talán a legnagyobb negatívum az volt, hogy nem voltak annyira összefüggőek az epizódok, leginkább csak az ördögi szál volt, amire fel lehetett fűzni az eseményeket. A másik negatívum a történet befejezése és az utolsó rész volt számomra. Bár adott nekünk egy kis újdonságot, és lesz miért várni a következő évadot, de én akkor is vártam volna a következő évadot, ha nem ilyen módon alakul, hiszen már legalább 2 és fél évet vártam, és minél többet szeretnék látni ebből a világból. A szinkronok egyébként eredetiben és magyar szinkronban is tökéletesek lettek, nem nagyon tudtam volna jobbat elképzelni a szereplőkhöz, és külön kiemelném a magyar főcímdalt, ami annyira megtetszett, hogy nemcsak 40 alkalommal hallgattam újra, de azon is elgondolkodtam, hogy csengőhangként használjam... bár akkor sosem venném fel a telefont. Ne időzz tehát sokáig, nézd bele a Cuphead-világba saját magad, és nagyon hamar magával ragad.

 
Filmimado   2022. 02. 20.

0

A Cuphead című videójátékot nagyon szeretem, akármilyen bonyolult is véghez vinni. Szerintem a Netflix egyik legjobb ötletei közé tartozik, hogy sorozattá alakítják az 1930-as évek rajzfilmjeit idéző játékot. Az összes epizódot tekintve izgalmas, és ... több»

 
LordOfWings   2022. 02. 16.

0

A Cuphead Show nagyszerű! Egyetlen rossz epizód sincs benne.....még. A dalok, a poénok, a történetek....minden, amit csak remélhettem ettől a show-tól! És persze, hogy egy cliffhangerrel kellett befejezni...

 
StephenEt   2022. 02. 19.

0

Azt hittem a trailer alapján, hogy ez a sorozat jó lesz... de nem ennyire szuper! De 2 dolog: az epizódok nagyon rövidek és igazán jöhetne már a második évad. Van még min dolgozni Netflix!

 

Az Uncharted megjelenésekor adták ki a sorozatot is.

(Képkockák)
 

A főcím elején látható "Cala Maria", "Captain Brineybeard" és "Grim Matchstick", akik a játék főgonoszai.

(Képkockák)
 

A játékban Kocka Király a kaszinó erkölcstelen vezetője, a sorozatban azonban egy laza vezetője a játékshow-nak.

(Képkockák)
 

A főcímdal során látható nagy Cuphead-fej, ami körül Mugman repül, egy utalás a Universal Studiosra.

(Képkockák)
 

A Kocka Király műsorában is látható telefon egy utalás a Mickey Mouse-ra, azonban a színe más.

(Képkockák)