Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Én kicsi pónim: Varázslatos barátság (2010-2019)

My Little Pony: Friendship Is Magic
Filmadatlap
 
85
Szereplők
7
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Galéria (24)

Videók (1)

 
Flórián   2020. 12. 10.

legújabb vélemény

1
A barátság varázslatos

Ez a sorozat az egyik kedvencem a sok közül. Ez a 6 póni segített megtanulni, hogy milyen egy varázslatos barátság. És ez a 6 póni volt az, aki megmentett a sokkba eséstől, mert véletlenül rátaláltam a Kekmara, és mikor beléptem, akkor az ott látott cselekménysorozattól mentálisan teljesen szétestem. Aztán találkoztam a My Little Ponyval. Először el akartam kapcsolni a tévét, de megakadt a szemem az egyik karakteren, aki nem más volt, mint Rainbow Dash. Rainbow mindig bátor és magabiztos, és gondoltam, én is az lehetnék. Egy idő után, mikor elkezdtem ténylegesen nézni a sorozatot, rájöttem, hogy a barátok mindig segítenek, mentálisan és fizikailag is. Meg arra is, hogy Twilight, Dash, Applejack, Pinkie, Rarity és Fluttershy együtt alkotják a harmónia elemeit, és még arra is, hogy a barátság erejénél nincs erősebb. És most már egy éve a régi önmagam vagyok, és ezt csak nekik köszönhetem. ...Köszi lányok.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

1

Olyan igazán kislányos mesének tűnik, és szerintem az is. A kispónik nagyon aranyosak benne, de nekem nem kedvenceim.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

1

Édes, kislányos mese sajátos stílusban tálalva. Izgalmas, tanulságos mese, amit főleg a kisebb korosztály tud majd értékelni. Aranyos és egyben vicces is, ahogy különböző karaktereket aggatnak rá a pónikra.

 
Sziszi   2017. 06. 06.

2

Az ember hajlamos elsőre azt hinni, hogy ez egy gyerekeknek való sorozat, pedig dehogy, éppenséggel felnőtteknek is ül. :)

 
petraszab   2019. 05. 20.

1

Nekem a régi design jobban tetszett, de kis színes pacik így is levesznek a lábamról. Helyes az alapsztorija.

 
MoziRozi007   2017. 08. 12.

1

Aranyos animációs sorozat jóval több mondanivalóval, mint amit elsőre kinéz belőle az ember. A történet során Twilight Sparkle és természetesen a néző is egyre többet tanul az igaz barátságról.

 
VvV   2018. 12. 04.

0

Szerintem borzalmas, de akinek tetszik, az nézze. A története nagyon csilli-villi.