73% 57 szavazat
Szófia hercegnő

Szófia hercegnő

Sofia the First
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
45
Szereplők (45)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Szófia egy átlagos kislány, aki hétköznapi életet él mindaddig, amíg édesanyja házassága révén be nem kerül a királyi udvarba és hercegnő nem válik belőle. Minden nap újabb és újabb ismeretekkel kell gyarapítania tudástárát, hogy méltóképpen képviselhesse… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.01.11. | Disney+ (2022.06.14.)

Hol nézheted

 
2023.08.06 Lipót Testvér

legújabb vélemény

Eredeti elemeket nyomokban tartalmaz.

Nem nézhetetlen, de a Szofikánál már csak a Wednesday unszimpatikusabb. A története egészen jó a legtöbb bugyuta gyerekfilmsorozathoz képest, de nagyon kevés a valódi eredeti elem. Jó Apám mindig azt mondotta: „Japánban a kisgyerekek Pom Poko – A Tanukik Birodalmán nőnek fel, Európában meg... EZEN!” És ez így igaz. Egyébként ügyes (ha nem is tehetséges) ember lehetett az, aki megírta azt a húsz-harminc dalt epizódonként. Én szeretek brahiból rímeket kántálni, de azok még ezeknél is erőltetettebbek.

0
 
2017.04.10 indingo

Utóbbi idők egyik legszebben megrajzolt meséje, amit láttam. A történet helyes, egyszerű a gyerekek számára könnyen érthető.

1
 
2017.09.30 SzFa

Nagyon bájos történet, a megrajzolás nagyon szép. Szofia hercegnő kedves, szimpatikus, jószívű kislány. Tetszik, hogy a Disney hercegnőket magába foglalja. Szuper kislányos mese.

1