Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
53
Szereplők
20
Vélemények
6
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Zseniális mese. Gyerekkorom egyik kedvence. Szegény repülővel hányszor lezuhantakXD Az ikonikus betétdala szerintem örökre belevésődött az emlékezetembe annyit néztük hétvégente.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmsorozata, mely végtelenül vicces és izgalmas, nagyon aranyosak benne a szereplők, főleg a kis Molly. Igazi klasszikus.


 
indingo   2016. 02. 18.

Gyerekkoromban is kedveltem ezt a mesét és manapság felnőtt fejjel is meg nézek egy-egy részt. Szépek a figurák, jók a karakterek, bár Don Kartács hangja olykor eléggé idegesítő.

 
Deku   2017. 08. 23.

Gyerekkoromban nagyon imádtam ezt a mesét a főcímdalát viszont még mai napig ismerem és azonnal dúdolom ha meghallom. Remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak is.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Balu kapitány a legviccesebb Papimaci alak. Én imádom ezt a mesét a mai napig.

 

A sorozat korai verzióiban Kit Cloudkicker volt Rebecca Cunningham fia, aki édesapa után vágyakozott. Amikor azonban a sorozat készítői úgy döntöttek, hogy nem válaszolják meg azt a kérdést, hogy Rebecca elvált vagy özvegy, újraírták a történetet. Kit árva, Baloo "apa" és barát, hasonlóan Baloo és Mowgli kapcsolatához az A dzsungel könyvében (1967).

(Thibo84)
 

Eredetileg a Kacsamesék (1987) spin-off-jának szánták, ami Kvák kapitány szerepe lett volna. A Disney a A dzsungel könyve (1967) 1984-es és 1990-es mozis újbóli megjelenésének sikere után úgy döntött, hogy egy önálló sorozattá teszi A dzsungel könyve (1967) szereplőivel.

(Thibo84)
 

Baloo és Rebecca Cunningham kapcsolatát Cheers (1982) ihlette, az akkoriban az egyik legnépszerűbb televíziós műsor. Konkrétan azt a célt szolgálta, hogy tükrözze Sam Malone (Ted Danson) és főnöke, Rebecca Howe (Kirstie Alley) szeretet-gyűlölet viszonyát.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.