Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
139
Szereplők
23
Vélemények
24
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 14.

A legkedvesebb gyerekkori mesém. Nagyon aranyosa a történetek és szerethetőek a törpök. Nagyon mesés maga a falu is és kedveltem azokat a részeket amikor Tavasz Anyó és Idő apó is szerephez jutottak.

 
Deku   2017. 08. 21.

Talán tényleg az egyik legaranyosabb mese, tele humorral és izgalommal is. A törpök mindig jobb kedvre tudják deríteni a nézőjét. Bármikor felüdülést tud nyújtani az egész családnak.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Igazi klasszikus kedvenc mindenki számára én úgy gondolom. Aprajafalva lakói mind különböznek egymástól mégis szépen élnek kis falujukban, persze azért konfliktusok náluk is akadnak.

 
babsy88   2016. 08. 06.

A legjobb mese, amit valaha láttam, nagyon aranyos figurákkal. A kedvencem Okoska .

 
Szivárvány1   2016. 08. 27.

Aranyos mese és sokszor még ha rejtve is, de nagyon tanulságos egy kicsi gyerek számára. Izgalmas történet jellemzi és aranyos de egyben erős kis karakterek, melyeket a gyerekek nyugodtan követhetnek, akármilyen galiba is van az életükben. Ez is egy ilyen kis rózsaszínfelhős menekülés a való világból szerintem.

 

A Schleich cég készíti a figurákat.

(Archívum)
 

A rövidfilmeket először az egész estés rajzfilmek követték. A népszerűségnek és technikának köszönhetően mozifilmet is kapott 2011-ben.

(Archívum)
 

A mesesorozat több Emmy-díjjal is büszkélkedhet.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.