Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
139
Szereplők
24
Vélemények
24
Képek
Videók
 
HannaK   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

Gyerekkoromtól kezdve a nagybetűs mese. Annyi mindent tanultunk a kis törpiktől, leginkább hogy emilyen jó is közösségbe tartozni, amikor tudod hogy számíthatsz a másikra, ha baj van és hogy mekkora ereje van a tömegnek.

 
indingo   2017. 04. 14.

A legkedvesebb gyerekkori mesém. Nagyon aranyosa a történetek és szerethetőek a törpök. Nagyon mesés maga a falu is és kedveltem azokat a részeket amikor Tavasz Anyó és Idő apó is szerephez jutottak.


 
Deku   2017. 08. 21.

Talán tényleg az egyik legaranyosabb mese, tele humorral és izgalommal is. A törpök mindig jobb kedvre tudják deríteni a nézőjét. Bármikor felüdülést tud nyújtani az egész családnak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Igazi klasszikus kedvenc mindenki számára én úgy gondolom. Aprajafalva lakói mind különböznek egymástól mégis szépen élnek kis falujukban, persze azért konfliktusok náluk is akadnak.

 
babsy88   2016. 08. 06.

A legjobb mese, amit valaha láttam, nagyon aranyos figurákkal. A kedvencem Okoska .

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Teljesen ki tudja kapcsolni az embert. Elfelejti a gondokat, a munkát és beszippantja az igazi mese élmény. Egyszerű mese, de mégis kalandos kis epizódjai vannak.

 
Szivárvány1   2016. 08. 27.

Aranyos mese és sokszor még ha rejtve is, de nagyon tanulságos egy kicsi gyerek számára. Izgalmas történet jellemzi és aranyos de egyben erős kis karakterek, melyeket a gyerekek nyugodtan követhetnek, akármilyen galiba is van az életükben. Ez is egy ilyen kis rózsaszínfelhős menekülés a való világból szerintem.

Galéria (24)

 

A Schleich cég készíti a figurákat.

(Archívum)
 

A rövidfilmeket először az egész estés rajzfilmek követték. A népszerűségnek és technikának köszönhetően mozifilmet is kapott 2011-ben.

(Archívum)
 

A mesesorozat több Emmy-díjjal is büszkélkedhet.

(Archívum)
 

A törpikék leginkább 1981-ben lettek igazán híresek, amikor Hanna és Barbera elkészítette a mesesorozatot.

(Archívum)