Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
96%

Batman: A rajzfilmsorozat (1992)

Batman: The Animated Series
Filmadatlap
 
7
Szereplők
3
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Galéria (24)

Videók (1)

 
hogerr   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

0

Sosem fogom megunni. Minden idők legjobb Batman animációs filmje/sorozata. Olyan atmoszférája, sztorija és látványa van, hogy még ma is bőven megállná a helyét. Időnként beteszek egy-egy részt, de van hogy pár nap alatt ledarálom az egészet. Jó kis n... több»

 
Garadi   2016. 03. 26.

0

Minden egyes rész érdekes, felnőttként is nagyon élvezem. Csak eredeti hanggal ajánlom azonban, a magyar szinkron kissé bugyutára sikeredett.

 
Roman   2015. 10. 18.

0

Gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, mindig ott ültem a tévé előtt, és vártam a legújabb epizódot. Azok szép idők voltak, de ahogy most belenéztem a sorozat előzetesébe feltűnt, hogy azért nagyon színvonalas animációs munka volt ez. Gyerekként erre még nem figyeltem, de akkor most ezennel emelem a kalapom az animátorok előtt.

 

Max Shreck a Batman visszatérben (1992) eredetileg a sorozatban szerepelt volna, ám a szerepét törölték, és helyette Roland Daggett karakterét hozták létre.

(Thibo84)
 

John Glover, aki Rébusz hangját adta, Dr. Jason Woodrue-t játszotta a Batman és Robinban (1997), majd Luther apját, Lionelt a Smallville-ben (2001).

(Thibo84)
 

Sir Anthony Hopkinsnak felajánlották Mr. Freeze szerepét.

(Thibo84)
 

Kétarc szerepét eleinte Al Pacinonak szánták.

(Thibo84)
 

James Gordon és Alfred Pennyworth – a Batman mítosz két legfontosabb szereplője – soha nem váltanak egymással szót az egész sorozat során, még akkor sem, ha ugyanabban a jelenetben egymás mellett állnak.

(Thibo84)