Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Xena, a harcos hercegnő (1995-2001)

Xena: Warrior Princess
Filmadatlap
 
129
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
Videók

Galéria (14)

Lucy Lawless
Renee O'Connor
Lucy Lawless
Mark Ferguson
Kevin Smith
Alexandra Tydings
Lucy Lawless
Michael Hurst
Renee O'Connor
Lucy Lawless
Victoria Pratt
Victoria Pratt
Victoria Pratt
Lucy Lawless
Hudson Leick
Hudson Leick
Renee O'Connor
Renee O'Connor
Hudson Leick
Lucy Lawless
Hudson Leick
 
Teemeah   2020. 02. 28.

legújabb vélemény

1
Tinikorom hősnője

Tinikoromban imádtam ezt a sorozatot, eleve az, hogy egy NŐ volt a főszereplője, aki szép is, csinos is, és mellé kemény és karakán és nem lehet vele lacafacázni. Aztán az egészet elkezdték elvinni leszbikus szerelem irányába Gabriellel, a végére meg már azt se tudtam ki kivel van és miért, az utolsó részek meg ilyen WTF-élmény volt, "de miért??" felkiáltásokkal. Valamiért az amcsik egyszerűen képtelenek jól befejezni a sorozatokat. Indul remekül, aztán értelmetlen blődliség lesz belőle, amikor már nagyon kéne meglovagolni az első 1-2 évad sikerét, de nincs értelmes sztoriötlet. Ilyenkor ahelyett, hogy abbahagynák a topon, félreviszik az egészet. Ettől függetlenül Xéna ma is példakép, persze felnőtt szemmel már észreveszem az olyan "apróságokat" mint a szexista öltözékek (ki harcol fedetlen hassal??). Maga az alapsztori és a színészek viszont kiválóak.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

1

Szórakoztató történelmi sorozat, melyből tanulni is lehet és végig izgalmas. Nagyon szépek a tájak ahol játszódik.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Kiváló sorozat és nagyszerű történetek. A mitológia minden zegzugából előlépő teremtmények világa igen izgalmas kalandokat mutat be nekünk.

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Ez a sorozat sem most ment. Azidőtájt nagyon szerettem, ma már eléggé nevetséges az egész, de hát változnak a dolgok. A Herkules is akkor ment, azt is nagyon bírtam.

 
Norbert93   2019. 04. 13.

0

Kicsit gagyinak tűnt régen is, nem szerettem annyira, mint a Herkulest, de ettől függetlenül mindig néztem és nem csak azért, mert nem volt más (nyilván ez sem elhanyagolható). Nem túlzás azt mondani, hogy a film azóta kultikussá vált, és egyfajta kultuszt alakított ki maga körül.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

0

Régen is gagyinak tűnt, ma is annak tartom, de valahogy nem lehet rá több rosszat mondani. Nem volt irritáló vagy idegesítő. Talán a női nézők jobban értékelték, nem tudom.

 
Emma109   2016. 08. 24.

1

Ha jól rémlik a Herkulessel ment egy időben. Jó kis története volt, bár azt a hülye kiáltást máig nem tudom elfelejteni.

 

Az Universal Pictures stúdió 70. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)