Xena, a harcos hercegnő

3. évad (1997) - 22 rész
4. évad (1998) - 22 rész
5. évad (1999) - 22 rész
6. évad (2000) - 22 rész

Xena, a harcos hercegnő sötét múltat rejteget. Ám most a vidéket járva segíti meg a rászorulókat, hogy mindent jóvá tehessen.

(Csillag Lajos)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Új-Zéland
Premier: 1995.09.04. | SkyShowtime (2025.08.01.)
Mark Ferguson
Kevin Smith
Alexandra Tydings
Michael Hurst

2024.11.28 Attila412166

Látvány, kaland, humor

Az előbb begépeltem a véleményem, de percekig nem engedett be a rendszer... Nem írom le újra mindet. Na mindegy, szerettem ezt a sorozatot. Mára már elavult a technikája, de tinédzserként kifejezetten élveztem, és most is tud tetszeni, bár immár főleg nosztalgiajelleggel. Az is előnye, hogy sok, általam kedvelt (kedvenc) színész úgy tűnik, ITT debütált, ebben a soriban: itt láttam legfiatalabban Claudia Blacket, Kevin Sorbót, Karl Urbant és Selma Blairt is! Ez nem semmi... A jó fantasy és sci-fi színészek melegágya, bölcsődéje volt egykor! Jók az akciók és érdekes, de kicsit furcsa az enyhén leszbikus vonal a történetben, Xena és Gabrielle „több mint barátsága” között.

2018.01.21 mamiéstöti2

Szórakoztató történelmi sorozat, melyből tanulni is lehet és végig izgalmas. Nagyon szépek a tájak ahol játszódik.

2017.12.13 Yosihiro

Kiváló sorozat és nagyszerű történetek. A mitológia minden zegzugából előlépő teremtmények világa igen izgalmas kalandokat mutat be nekünk.

2017.05.02 indingo

Ez a sorozat sem most ment. Azidőtájt nagyon szerettem, ma már eléggé nevetséges az egész, de hát változnak a dolgok. A Herkules is akkor ment, azt is nagyon bírtam.

Az Universal Pictures stúdió 70. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2