Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2018. 07. 24.

legújabb vélemény

0

Anno mamámmal mindig megnéztük, mikor műsoron volt! Szép emlékek. Mai szemmel nézve kicsit unalmasnak és vontatottnak találom és talán az emlékek miatt elfogult is vagyok vele. De! Az, hogy akkoriban számtalan ország vette meg a jogokat és vetítették folyamatosan szerintem nem volt véletlen.

 
e-batta   2016. 09. 04.

0

Kiskoromban teljesen odáig voltam, meg vissza ezért a pasiért. Kabir Bedi egy névtelen indiai színészből lett világsztár a sorozat hatására, ha jól emlékszem a hetvenes évek végén nem nagyon volt olyan ország, amelyik ne vette volna meg, és tűzte vol... több»


 
lakilúk   2016. 04. 17.

0

Hipnotikus erővel hatott az emberekre az egész Sandokan jelenség, hogy annyira más volt, meg az a fülbemászó filmzene a mágikus tekintettel.Az egész elszigetelt társadalmat felbolygatta anno. Kíváncsi vagyok, mit mondanának erre a mai nézők, főleg a fiatal generációk

 
varjú   2014. 11. 09.

0

Gyerekkorom tüzes tekintetű hőse, hét golyót kapott, vízbeesett és túlélte...harminc éve láttam utoljára, és ha lenne mostanság egy ismétlés újra megnézném...:)

Galéria (5)

Videók (1)

 
Egy igazi kalandot élhetünk át Sandokannak köszönhetően, a játékidőre újra felszínre törhet a gyermeki énünk, adhatunk a romantikának, büntetlenül kalózkodhatunk, harcolhatunk az igaz ügyért, és tiszta szívvel sereglünk a maláj tigris zászlaja alá. Nekünk jó ez!
8/10 több»