Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75

Herkules (1995)

Hercules: The Legendary Journeys
Filmadatlap
 
120
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
Videók
Herkules
 
harnas1207   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

A Xénával egy időben, ugyanazon a kaptafán alapuló sorozat, csak ez a fiúknak szólt. Nagyon butácska, gyerekként se tudott lekötni.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon szerettem ezt a sorozatot nézni, Kevin Sorbo remekül alakítja a félisten szerepét. Mindenkinek ajánlani tudom.


 
indingo   2017. 05. 02.

Amikor ment ez a sorozat nagyon jónak és izgalmasnak számított. Volt benne egy kis történelem, izgalom, szerelem és egy kis misztikum. Ma már persze nevetséges, de nem a mai kornak készült.

 
hell.l   2016. 09. 30.

Xena mellett ez volt a másik kedvencem annak idején. Az egyik legjobb fantasy sorozat. Herkules, Iolesz karaktere nagyon el lett találva. A története nagyon jó, jól hozza az ókori, mitikus Hellas hangulatát.

 
Fiatalság kirobbanó ereje Nézhetetlen  2016. 11. 17.

Sohasem szerettem a Herkules filmeket, ezt sem ajánlom senkinek sem, mivel nincs semmi, de semmi értelme az izomagyú tuskó állatokkal s emberekkel való harcának, a színészek csapnivalóak a filmben. Szerintem egyáltalán nem jó.

Lucy Lawless
Hudson Leick
Kevin Sorbo
Danielle Cormack
Kevin Sorbo
Cynthia Rothrock
Michael Hurst
Michael Hurst
Kevin Sorbo
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.