Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)

Once Upon a Time
Filmadatlap
 
119
Szereplők
66
Vélemények
327
Képek
7
Videók

Galéria (327)

Jennifer Morrison
Lana Parrilla
Jennifer Morrison
Ginnifer Goodwin
Lana Parrilla

Videók (7)

 
robes1980   2022. 05. 16.

legújabb vélemény

0

Az első évadot se bírtam végignézni, nagyon unalmas, ráadásul tele van béna jelenetekkel. Nagy csalódás volt.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Kedves kis sorozat, az ötlet pedig fantasztikus. Mindenki által ismert mesehősök kelnek éltre a XXI. században. Az első egy két évadban picit sok az új szerpelő, minden rész egy-egy új hős behozataláról szólt, de megbocsátom nekik. Hófehérke és Daliás amúgy az életben is egy pár!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Nagyon jól indult aztán valahogy elveszíti a varázsát. Talán majd az új részek jók lesznek. Összességében a sok mese keveréke ami egymásra épül remek kikapcsolódás

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Nagyon ügyesen és varázslatosan gyúrták egybe a már híres mese karaktereket. A színészek egytől-egyig remek választás voltak. Rumplestintskin karaktere a legmegnyerőbb és legérdekesebb számomra.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Az első 3-4 évad mesteri volt, utána már egy picit sok és szinte követhetetlen az időben való ugrálás. A 7. évadból agyonhiányzik az eredeti csapat, kár érte.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 17.

0

Imádom ahogy a régi jól ismert meséket modernizálja és át is dolgozza ez a sorozat. Kedvencem Robin és Alice talán, de "Piroska" történetszála se volt kutya..:) Izgalmas és pörgős sorozat, ami mindig kellemes kikapcsolódás.

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

0

Fergeteges sorozat, az elején féltem hogy nagyon gagyi lesz, mert mégis csak mesékről van szó, meg mereven ragaszkodni fognak a mesék világához, de pozitívan csalódtam.

 

Paul Marshall kapta meg majdnem Demona szerepét de végül másképp döntöttek a készítők így Kristin Bauer van Straten-nel cserélték fel.

(Deku)
 

A “Heart of the Matter” epizódban visszatér Storybrooke és Barbara Hershey mint Cora.

(Deku)
 

A “Once Upon a Time in Wonderland” melléksorozatának “Bad Blood” epizódjában Aliz megkéri Bubit, hogy ürítse ki zsebeit amik között ott van Nagyi vendéglőjének kulcsa amit Will szóvá is tesz, hogy Nagyi biztos bosszús emiatt.

(Deku)
 

A melléksorozatának “Forget Me Not” című epizódjában elhangzik a híres mondat “Minden varázslatnak ára van.”

(Deku)
 

A sorozat melléksorozatában a “Once Upon a Time in Wonderland” első részében Storybrooke is szerepel egy jelenetben., feltűnik Morgó és Hamupipőke.

(Deku)