Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)

Once Upon a Time
Filmadatlap
 
119
Szereplők
67
Vélemények
327
Képek
7
Videók

Galéria (327)

Jennifer Morrison
Lana Parrilla
Jennifer Morrison
Ginnifer Goodwin
Lana Parrilla

Videók (7)

 
Boro   2022. 10. 12.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó az alap ötlet, a színészek is jók, de rémesen unalmas.

 
indingo   2016. 02. 18.

1

Kedves kis sorozat, az ötlet pedig fantasztikus. Mindenki által ismert mesehősök kelnek éltre a XXI. században. Az első egy két évadban picit sok az új szerpelő, minden rész egy-egy új hős behozataláról szólt, de megbocsátom nekik. Hófehérke és Daliás amúgy az életben is egy pár!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Nagyon jól indult aztán valahogy elveszíti a varázsát. Talán majd az új részek jók lesznek. Összességében a sok mese keveréke ami egymásra épül remek kikapcsolódás

 
Ms. Akárki   2019. 08. 17.

1

Imádom ahogy a régi jól ismert meséket modernizálja és át is dolgozza ez a sorozat. Kedvencem Robin és Alice talán, de "Piroska" történetszála se volt kutya..:) Izgalmas és pörgős sorozat, ami mindig kellemes kikapcsolódás.

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

1

Fergeteges sorozat, az elején féltem hogy nagyon gagyi lesz, mert mégis csak mesékről van szó, meg mereven ragaszkodni fognak a mesék világához, de pozitívan csalódtam.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Nagyon ügyesen és varázslatosan gyúrták egybe a már híres mese karaktereket. A színészek egytől-egyig remek választás voltak. Rumplestintskin karaktere a legmegnyerőbb és legérdekesebb számomra.

 
Greeta   2017. 12. 14.

1

Csak jót tudok róla mondani. Mesteri, ahogy a különböző stílusú és kultúrájú meséket összeszövik és egy nagy családot csinálnak belőle. Mindig történik valami izgalmas.

 

Paul Marshall kapta meg majdnem Demona szerepét de végül másképp döntöttek a készítők így Kristin Bauer van Straten-nel cserélték fel.

(Deku)
 

A “Heart of the Matter” epizódban visszatér Storybrooke és Barbara Hershey mint Cora.

(Deku)
 

A “Once Upon a Time in Wonderland” melléksorozatának “Bad Blood” epizódjában Aliz megkéri Bubit, hogy ürítse ki zsebeit amik között ott van Nagyi vendéglőjének kulcsa amit Will szóvá is tesz, hogy Nagyi biztos bosszús emiatt.

(Deku)
 

A melléksorozatának “Forget Me Not” című epizódjában elhangzik a híres mondat “Minden varázslatnak ára van.”

(Deku)
 

A sorozat melléksorozatában a “Once Upon a Time in Wonderland” első részében Storybrooke is szerepel egy jelenetben., feltűnik Morgó és Hamupipőke.

(Deku)