Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
119
Szereplők
66
Vélemények
327
Képek
7
Videók
Jennifer Morrison
Lana Parrilla
Jennifer Morrison
Ginnifer Goodwin
Lana Parrilla
 
Erika Czeglédi   2020. 04. 23.

legújabb vélemény

Utolsó rész

Láttam a utolsó részeket hát sok minden történik benne. A Gonosz királynő jó lesz mert meg kell mentenie a fiát a másik univerzumba a mesék világába.

 
indingo   2016. 02. 18.

Kedves kis sorozat, az ötlet pedig fantasztikus. Mindenki által ismert mesehősök kelnek éltre a XXI. században. Az első egy két évadban picit sok az új szerpelő, minden rész egy-egy új hős behozataláról szólt, de megbocsátom nekik. Hófehérke és Daliás amúgy az életben is egy pár!


 
Deku   2017. 08. 19.

Nagyon ügyesen és varázslatosan gyúrták egybe a már híres mese karaktereket. A színészek egytől-egyig remek választás voltak. Rumplestintskin karaktere a legmegnyerőbb és legérdekesebb számomra.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Az első 3-4 évad mesteri volt, utána már egy picit sok és szinte követhetetlen az időben való ugrálás. A 7. évadból agyonhiányzik az eredeti csapat, kár érte.

 
beero88   2016. 01. 16.

Ez a sorozat szerintem leginkább azoknak fog bejönni, akiket megérint a mese világa. Mert hogy konkrétan arról szól csak modern köntösbe burkolva. Mindenesetre engem könnyedén megvett.

 

Paul Marshall kapta meg majdnem Demona szerepét de végül másképp döntöttek a készítők így Kristin Bauer van Straten-nel cserélték fel.

(Deku)
 

A “Heart of the Matter” epizódban visszatér Storybrooke és Barbara Hershey mint Cora.

(Deku)
 

A “Once Upon a Time in Wonderland” melléksorozatának “Bad Blood” epizódjában Aliz megkéri Bubit, hogy ürítse ki zsebeit amik között ott van Nagyi vendéglőjének kulcsa amit Will szóvá is tesz, hogy Nagyi biztos bosszús emiatt.

(Deku)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.