Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)

Once Upon a Time
Filmadatlap
 
119
Szereplők
66
Vélemények
327
Képek
7
Videók
 
Erika Czeglédi   2020. 04. 23.

legújabb vélemény

0
Utolsó rész

Láttam a utolsó részeket hát sok minden történik benne. A Gonosz királynő jó lesz mert meg kell mentenie a fiát a másik univerzumba a mesék világába.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Kedves kis sorozat, az ötlet pedig fantasztikus. Mindenki által ismert mesehősök kelnek éltre a XXI. században. Az első egy két évadban picit sok az új szerpelő, minden rész egy-egy új hős behozataláról szólt, de megbocsátom nekik. Hófehérke és Daliás amúgy az életben is egy pár!


 
Deku   2017. 08. 19.

0

Nagyon ügyesen és varázslatosan gyúrták egybe a már híres mese karaktereket. A színészek egytől-egyig remek választás voltak. Rumplestintskin karaktere a legmegnyerőbb és legérdekesebb számomra.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Az első 3-4 évad mesteri volt, utána már egy picit sok és szinte követhetetlen az időben való ugrálás. A 7. évadból agyonhiányzik az eredeti csapat, kár érte.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Ez a sorozat szerintem leginkább azoknak fog bejönni, akiket megérint a mese világa. Mert hogy konkrétan arról szól csak modern köntösbe burkolva. Mindenesetre engem könnyedén megvett.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Nagyon jól indult aztán valahogy elveszíti a varázsát. Talán majd az új részek jók lesznek. Összességében a sok mese keveréke ami egymásra épül remek kikapcsolódás

 
TomÁcs   2016. 05. 05.

0

Fergeteges sorozat, az elején féltem hogy nagyon gagyi lesz, mert mégis csak mesékről van szó, meg mereven ragaszkodni fognak a mesék világához, de pozitívan csalódtam.

Galéria (327)

Jennifer Morrison
Lana Parrilla
Jennifer Morrison
Ginnifer Goodwin
Lana Parrilla

Videók (7)

 

Paul Marshall kapta meg majdnem Demona szerepét de végül másképp döntöttek a készítők így Kristin Bauer van Straten-nel cserélték fel.

(Deku)
 

A “Heart of the Matter” epizódban visszatér Storybrooke és Barbara Hershey mint Cora.

(Deku)
 

A “Once Upon a Time in Wonderland” melléksorozatának “Bad Blood” epizódjában Aliz megkéri Bubit, hogy ürítse ki zsebeit amik között ott van Nagyi vendéglőjének kulcsa amit Will szóvá is tesz, hogy Nagyi biztos bosszús emiatt.

(Deku)
 

A melléksorozatának “Forget Me Not” című epizódjában elhangzik a híres mondat “Minden varázslatnak ára van.”

(Deku)
 

A sorozat melléksorozatában a “Once Upon a Time in Wonderland” első részében Storybrooke is szerepel egy jelenetben., feltűnik Morgó és Hamupipőke.

(Deku)
 

Zelena tanyaháza megegyezik a 2007-ben készült Bádogember című mini sorozatban lévő DG házával.

(Deku)
 

Bailee Madison állítása szerint egy mozgó fogat vett a szájába, hogy eljátssza a fiatal Hófehérkét.

(Deku)
 

A harmadik évad múltbeli jeleneteiben a Herceg jelenlegi frizuráját hordja, amely más mint az első évadban volt.

(Deku)
 

A sorozatban Mr. Gold ujján látható egy jegygyűrű, ez azért volt mert elfelejtette levenni a forgatáson a saját gyűrűjét, még posztot is megosztott ezzel a twitteren Robert Carlyle.

(Deku)
 

Katee Sackhoff ötször ment el Emma Swan karakterének meghallgatására de Jennifer Morrison kapta meg.

(Deku)