Húú hát éveket lehetne zengni erről a sorozatról. Fantasztikus, egyszerűen szavakkal leírhatatlan. Fordulatos, kiszámíthatatlan és amikor az ember már azt hinné, hogy tudja mi fog következni, mire lehet számítani, mindig újra és újra meg tudják lepni az embert. Ha egyszer valaki belekezd, készüljön arra, hogy nem tudja abba hagyni. Folyton csak kattint az új részre aztán újra és újra, mire észbe kap, megnézett vagy 2 évadot és amikor lefekszik aludni csak azt várja, hogy felébredhessen és újra nézhesse. Abszolút függővé válik az ember és ha nagyon magával ragadja a világ, garantáltan még a könyveket is ki fogja olvasni!
Nagyon sokáig halogattam, hogy belekezdjek a sorozatba, mert bár mindenki el volt ájulva tőle, mindenki kihangsúlyozta a brutalitását és a pajzánságát. Aztán a fene se tudja miért, egyszer nem volt mit nézni, így adtam neki egy esélyt. Ezt a sorozatot egy szóval tudnám jellemezni: profi. A zene, a szereplőválasztás, a jelmezek a díszletek, minden. Ez nagyságrendileg elég is kellene legyen, de ehhez még társul egy jól kidolgozott történet és pár tökéletesen kidolgozott karakter. Nem mondom, hogy minden résszel meg vagyok elégedve, de ez nem ront a sorozat nagyságán.
Emlékszem mikor ajánlották nekem a sorozatot és elkezdtem nézni az első rész a felénél kikapcsoltam mert semmit nem értettem belőle, sok volt egyszerre a szereplők bemutatása...De rá pár hónapra valamiért úgy döntöttem elkezdem nézni és nagyon jó "befektetés" volt, mert egy olyan világot olyan történetet csináltak, amihez foghatót még soha. Szerintem a legjobb sorozat amit csak csinálni lehetett. Olyanok szálak, tervek, csapdák, barátságok, szövetségek, cselszövéseket írtak, váratlan dolgokat, ami egy percre sem untatja a nézőt. Legjobb sorozat!!!
A Hegy az egyetlen karakter a sorozatban, akit már három színész is játszott az idők során (Conan Stevens – Ian Whyte – HafÞór Júlíús „Thor” Björnsson).
(evlin16 )A sorozat eddig megjelent hét évadában 14 olyan színész tűnt fel, aki a Harry Potter-filmek valamelyikében szerepelt.
(evlin16 )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »