Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

A kék vér vírus (2020)

La Révolution
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Videók (1)

 
jfruzsi97   2021. 07. 01.

legújabb vélemény

0

Ez a sorozat remek volt, megjelentek benne, amiket szeretek, kosztümös film "horrorral". Az előzetes alapján nem gondoltam, hogy ennyire le fog kötni. Hamar ledaráltam, nem lehetett letenni. Izgalmas volt, jó és érdekes történettel, jó színészekkel.Nagyon várom a következő évadot.

 
Anti007   2021. 02. 07.

1
Szabadság, egyenlőség, testvériség! ...és feltámadás?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

"Azt mondják, a történelmet a győztesek írják. Nem teszik hozzá, hogy idővel átírják, könyvbe foglalják, de azok alkotják újra, akik nem élték át. Azt gondolhatod, amit mesélek, csupa hazugság. Egy kaotikus világban elveszett gyermek rémálma. Azt gon... teljes kritika»

 
pozsizol   2020. 10. 16.

0

Na, aki kosztümös sorozatnak ül neki, az elég hamar elfelejtheti ezt az ötletét, itt ugyanis egy párhuzamos valóságban járunk, és inkább fantasy, mint történelmi sorozat, de nagyon okos alapkonfliktust teremtettek, majd azt is megfejelik egy csavarral. Érdemes!

 
duhaj   2020. 10. 18.

0

Hát, először is a plakát fogott meg, mert egy-két vizuál nagyon rendben van. Maga a sorozat viszont már nem annyira látványos, de nincs is ezzel semmi baj: az alaphelyzet elég érdekes ahhoz, hogy ott tartsa a nézőt. Szerintem egészen jó lett.

 
wolf79   2020. 10. 17.

0

Abszolút a mai nézőre szabott tartalom: színpadias, remek alakítások, izgi aláfestő zene, megcsavart történelem, és igen jó párbeszédek. Nem lehet rajta unatkozni.