88% 36 szavazat
A sínek másik oldalán

A sínek másik oldalán

Entrevías
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
43
Szereplők (43)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Iron02  

Sorozat áttekintés

1. évad - 8 epizód
2. évad - 8 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy háborús veterán a saját kezébe veszi az irányítást, miután unokája a környéken garázdálkodó drogdílerek áldozává válik.

(Hupka Adrián)

Ország: Spanyolország
Premier: 2021.09.29. | Netflix (2022.05.20.)
 
2023.03.03 szemtelen

legújabb vélemény

Egydimenziós kriminovella

A sorozat Tirso Abantos történetét követi nyomon, egy volt katonát, aki nehezen igazodik a polgári élet hétköznapjaihoz. Bonyolult karaktere miatt szóváltásokba keveredik, hihetetlen családi összecsapásokba, és a környékbeli utcai bűnbandák küzdelmében próbálja megoldani a helyzeteket, hol rutinos nyugalommal, hol túlzott indulattal. Ez sok esetben több problémát okoz, mint megoldást. A második évadban folytatódik a családi és bűnözői csoporttal kapcsolatos erősen idealizált és túlontúl spanyolos, érzelmi síkon vívott harc. Krimiruhába öltöztetett, konfliktus eseménysort láthatunk, amiben Tirso rendszerint és ismét győztesként áll helyt. Hiába a szövevényes bandaháború, sok a jelentéktelen párbeszéd, hiányzik az igazi izgalom, csupán egy kiszámítható látványfeszültség a főhős mindenre is kiterjedő küzdelme. A számos szereplő alakítása közül kiemelkedik pár karakter, a többségnek azonban nem ez a sorozat lett élete alakítása. Szóval, újabb nyolc epizód szolid akcióból és érzelmekből. És a Telecinco már megerősítette A sínek másik oldalán harmadik évadát.

0
 
2022.05.30 Sebes Gábor

Teljesen jó

Még csak egy pár részt láttam, de nagyon tetszik. Jók a színészek, jó a forgatókönyv stb. Aki akciófilmet vár, nem kapja meg, de aki egy szellemes, izgalmas történet, az igen. Néhány dolgot másként oldottam volna meg (keresik a felesleges konfliktust), de nem én írtam a forgatókönyvet. Remélem, az évad vége viszonylag lezárós lesz, mert mire a 2. évad kijön, általában elfelejtem az elsőt.

0
 
2022.05.24 Iron02

Majdnem tökéletes szórakozás

Látszólag a spanyol teleregények, illetve inkább a latin telenovellák eredeti receptje alapján elkészített tv-filmek költségvetése is elegendő egy pazar és sziporkázó, bár hasonlóan szerény akcióval, de üde kameraváltással élő bombához. Ugyanis ez a film nagyon király, és remélem sokan így gondolják majd, ha megnézik. Nekem a film ötvözi kicsit mindazt, amit a spanyol filmgyártásról gondolok. Bátor, vicces, látványos (nem robbanásokra gondolok) és drámai. Ha mellé rakjuk, hogy színes egyéniségeket sorakoztatnak fel mindig, az a hab a tortán. A nyolcvanas években a franciák álltak a filmkészítés ezen oldalán, mára meg, hagyjuk is... Szóval, nagyon ajánlom, nagyon szórakoztató! Utoljára a Torrente filmeken röhögtem ennyit (bár az kifejezetten komédiának készült), ez kicsit ez is az is, de jók az arányok. Nagyon örülök, hogy nem csak homokviharra ad pénzt a Netflix, ezt most jó pontként tolom nekik. Sokszor mondom a szappanoperák esetében, hogy egy kis ráfordítással milyen f*sza kis felnőtt filmet lehetne készíteni ebből! Itt, ha nem is erről van szó (nem baj!), igazán látszik az igyekezet, hogy értéket kívántak lerakni az asztalra.

0
No limit
2012
Hol nézheted: Netflix
A kék vér vírus
2020
Hol nézheted: Netflix
Megszállottak viadala
2018
Hol nézheted: HBO Max
Megzsarolva
2022
Hol nézheted: Netflix
Nyerd meg az életed
2021
Hol nézheted: Netflix
Drive
2007
A Moszkitó-part
2021
Hol nézheted: Apple TV+
Lockwood és tsa.
2023
Hol nézheted: Netflix
Barbárok
2020
Hol nézheted: Netflix
Végzet: A Winx Saga
2020
Hol nézheted: Netflix
Templomosok
2017
Hol nézheted: Netflix,HBO Max