Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
95%

Nyerd meg az életed (2021)

Squid Game
Filmadatlap
 
10
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Videók (2)

 
Tanovszky   2021. 10. 18.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Teljesen nézhető, végig izgalmas, látványos, a karakterek kidolgozottak. Lényegében egy battle-royal típusú filmmel van dolgunk. Sok ilyet láttunk már, ennek ellenére mindig megnézem, ha kijön egy ilyen. Ez a tipikus n db ember összezárva egy helyen,... több»

 
Képkockák   2021. 10. 12.

a nap véleménye

3
Battle Royale a négyzeten

Először is szeretném leszögezni, hogy a sorozat bizonyos elemei, mint például a színészi alakítások, a rendezés vagy a képi világ magasan átlag felettiek... De itt jön a feketeleves. Az elmúlt időszak egyik legtöbbet nézett sorozata a Squid Game, ami... teljes kritika»

 
Ildikó Bacskai   2021. 10. 11.

1

Zseniálisan felépített stratégiájú film, elképesztően látványos elemek, kellően "idegesítő" aláfestő zene. A szereplők szerethetők a film brutalitása mellett, így sok jelenet érzelmes és megható, nem csak egy agyatlan vérfürdő. Minket teljesen lebilincselt.

 
Zoltán383985   2021. 10. 17.

1

Zseniális sorozat. Nem kell hosszú sorokat írni róla. Az ember leül és megnézi. Voltak váratlan pillanatok a filmben.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 09. 25.

0
Izgalmas

Egy kicsit olyan, mint a Battle Royale, de a karakterek szerethetők, és jól játszanak a színészek. A sztori egyszerű, de izgalmas. A végén vártam volna valami erős fordulatot, de ennek ellenére is szórakoztató volt a sorozat. Ajánlom. :)

 
Keiichi Tsuchiya   2021. 10. 07.

0

Zseniális, és kész! Mindenképp adj neki egy esélyt!

 
pozsizol   2021. 10. 04.

0

Gyerekek, ezt látnia kell mindenkinek. Nem pusztán az év sorozata, szerintem talán az egyik legnagyobb kulturális jelenség lehet a közeljövőben.

 

A fehér szoba célja, hogy bizonytalanságot keltsen, mivel a többi esetben a játék helyszínén némi tippet adott a hely kialakítása a játékról.

(Képkockák)
 

SPOILER - Amikor a játékosok visszatérnek a játékba, egy montázst látunk velük és a kártyával, ahogy beszállnak az autóba, és elgázosítják őket, kivéve az öregúrnál.

(Képkockák)
 

SPOILER - A sorozat elején nyert játékpisztoly több dolgot reprezentál. A doboz hasonló ahhoz, amibe a holttestek kerülnek, a fegyver maga arra utal, hogyan ér véget a játék, a tűz pedig a holttestek eltüntetésére utal.

(Képkockák)
 

SPOILER - Egyes karakterek halálának volt előjele a 2. epizódban, mikor visszatérnek a városba. Pl. A hídról leugrás, kés a nyakon, megkísérelt öngyilkosság stb.

(Képkockák)
 

A jelenet, mikor Gi-Hun összeütközik Sae-byeokkal, és a szívószálat megpróbálja visszatenni a helyére, nem volt eltervezve.

(Képkockák)
 
A finálé kibontását követően azonban a sorozat nem kínál megoldási javaslatot vagy alternatívát – ha csak azt nem számítjuk annak, hogy a főszereplő ahelyett, hogy az Államokba repülne a kislányához, végül a szervezők nyomába indul. Már amennyiben elkészül a második évad, bár az elképesztő sikert látva ez egyre kevésbé kérdéses. több»