N/A
The Lost Symbol

The Lost Symbol

The Lost Symbol
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
25
Szereplők (25)
3
Képek (3)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Robert Langdon kalandjait követhetjük nyomon a sorozatban, aki halálos játékok keresztüzében találja magát, amikor mentorát elrabolják. A CIA arra kényszeríti, hogy egy különleges csapat tagja legyen, eközben pedig egy hihetetlen összeesküvést fedez… Több


Premier: 2021.09.16.
 
2023.08.06 harnas1207

legújabb vélemény

Adott egy Indiana Jones sztori, egy Ezra Miller koppintással. Aki a Titkok könyvtára és hasonló filmek rajongója, annak mindenképp meg kell néznie, de mások számára egy kissé gyerekes alkotás.

0
 
2022.04.30 Robinson76

Dan Brown szellemisége visszaköszön

A sorozat alapjául szolgáló regény írójánál a cselekménnyel egyenlő fontosságú az is, ahogyan a szerző a történelmi és művészettörténeti információkat csepegteti. Eközben misztikus elképzelések és összeesküvés-elméletek keverednek egymással, hogy a végkifejlet egy csavarral záruljon. Nos, ennek a széria teljes mértékben eleget tesz, bár a vége lehetett volna valamivel erősebb. Annak ellenére, hogy a sorozat a filmekhez képest sok újjal nem tudott szolgálni, a nosztalgiafaktora azért igen erős, és a sztori is a jól bevált receptet követi. Az alapvetés szerint meg kell keresni egy miniatűr piramis hiányzó darabját, ami majd elvezet egy misztikus portálhoz. Főhősünk tökéletesen hozta az okos, de kissé szorongó szimbólumkutató tanárembert, és a mellékszereplőkre sem lehet különösebb panasz. A sorozat cselekménye jól felépített, a rejtélyeket illetve azok megoldását, valamint a fordulatokat jól adagolták, a feszültséget pedig végig fenn tudták tartani a készítők. Manapság amúgy is kevés kincskeresős kalandsorozat fut, főleg olyan, ahol érdekes feladványok és rejtélyek megoldásán át vezet az út a végkifejlethez. Többek között ezért becsülöm meg nagyon, és pontozom felül ezeket a szériákat.

2