Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
51
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
SzFa   2017. 09. 26.

Már a reklám felkeltette a figyelmemet. A sorozat igazán szórakoztató, jó a humora, nagyon élvezhető. Tetszik a szereposztás is. Alig várom a következő részeket.

 
kmona   2017. 03. 11.

Az egyik erősségeként mindenképp a szereposztást emelném ki, bár a színészeket én többségével nem nagyon ismerem, szerintem nagyon jól játszanak. A humora az eléggé hullámzó, például számomra vannak epizódok, amik nagyon el vannak találva, viszont vannak olyanok is, amelyeknek végig száraz humora van.


 
RókaÚr   2017. 02. 13.

Nekem ez kissé a Lost-Eltűntek-re hasonlított. Azt hiszem, mindent elmondok azzal, ha csak annyit írok ide, hogy pár nap alatt végignéztem. Eszméletlenül jó humora van és a fentiek ellenére a történet nagyon "eteti magát". Érdemes belevágni, mert szerintem már az első epizódoktól nézve érdekes az egész koncepció úgy, ahogy van.

Eliza Coupe
Zach Cregger
Jessica Lowe
Ginger Gonzaga
Zach Cregger
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.