Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
57
Szereplők
1
Vélemények
19
Képek
15
Videók

 
Az amatőr   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Belenézel és többé nem ereszt el

Nagyon ütős sorozat, teljesen magával ragadott. Igazi kémdráma, amiben nincs finomkodás. Imádtam minden percét. Tipikusan az a sorozat, amikor az ember egyszerre szurkol a jó és a rossz oldalnak, és a végén már a szereplőkről se nagyon lehet tudni, hogy most akkor hol is állnak. Villanelle a sorozat elején felteszi a kérdést Eve-nek: "Ès te szerinted kinek dolgozol? Mert szerintem, ha kicsit följebb nézel a ranglistán, akkor ugyanazoknak, mint én." Izgalmas elmélet, és azon sem csodálkoznék,ha beigazolódna. Az egész történet tele van fordulatokkal. Egy igazi vérre menő kémjátszmába csöppenhetünk a Killing Eve nézése közben. A sztori erőssége viszont nemcsak a fordulatosságban, hanem a jól k... több»

 
A Megszállottak viadala a tavalyi év meglepetéssikere volt a szintén egy szerepjátszó sorozatgyilkost felvonultató Barryvel egyetemben, és bár Bill Hader pompás sorozatát nem tudta felülmúlni, eredeti hangvétele miatt továbbra is érdemes odafigyelni rá a tévészériák soha nem látott dömpingjében. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.