Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Megszállottak viadala (2018-2022)

Killing Eve
Filmadatlap
 
57
Szereplők
9
Vélemények
19
Képek
13
Videók

Galéria (19)

Videók (13)

 
Gábor390920   2022. 04. 10.

legújabb vélemény

1
Nem mindennapi kapcsolat

Az utóbbi évek talán egyik legizgalmasabb sorozata, remek szereplőkkel. Sandra Oh és Jodie Comer között remek a kémia, remekül hozzák a szerepüket, valamint Fiona Shaw játéka is említésre méltó a jéghideg karakterével, és egy-egy mondatával mindig od... teljes kritika»

 
indingo   2020. 08. 18.

1

Az első pár rész eléggé jellegtelen. Gondolkodik is az ember, másoknak ez miért jött be annyira? Utána lassacskán azon kapja magát az ember, hogy nem tud leállni vele.

 
petraszab   2020. 08. 31.

1

Sandra Oh lubickolt a szerepben, mintha csak rá írták volna. A története egy igazi kém story, országokon átívelő és egyben egy vérbeli macska egér harc, ahol a végén már azt sem tudni ki az egér és ki a macska.

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 30.

0
Vicces gyilkolós

Ez egy nagyon vicces sorozat jó alakításokkal és világot megváltó, szokatlanul érzéketlen női karakterrel. Nem függtem rá erre sem.

 
Alexa   2022. 01. 02.

0

Remek karakterek és események, angolos stílusban tálalva. A pszichopata bérgyilkosnő és az MI6 végtelen harca, megdöbbentő fordulatokkal, ötletes akciókkal és látványvilággal. Imádtam minden részét!

 
Az amatőr   2019. 07. 12.

0
Belenézel és többé nem ereszt el

Nagyon ütős sorozat, teljesen magával ragadott. Igazi kémdráma, amiben nincs finomkodás. Imádtam minden percét. Tipikusan az a sorozat, amikor az ember egyszerre szurkol a jó és a rossz oldalnak, és a végén már a szereplőkről se nagyon lehet tudni, h... teljes kritika»

 
Lóri Ádámcsik   2022. 03. 06.

0
Megszállott lettem!!

Wooow, wow és woww. Tűpontos karakterábrázolás, töménytelen fekete humor, szuper jól kiválasztott színészek, csavarok a köbön. Egyben ledarálós széria. :D

 

A második évad már az első bemutatása előtt zöld utat kapott, a harmadikat pedig két órával a második évad első epizódjának premierje után jelentették be. 2020 januárjában érkezett a hír, hogy megkezdődött a negyedik évad forgatása.

(qwer)
 

A sorozatot Toszkánában, Londonban, Bukarestben, Berlinben és Párizsban forgatták.

(qwer)
 

A főszereplőt, Sandra Oh-t a közönség leginkább a Grace klinika című sorozatból ismerheti, ahol Meredith Grey barátnőjét, Dr. Cristina Yangot alakította 10 évadon keresztül.

(Gábor390920 )
 
A Megszállottak viadala a tavalyi év meglepetéssikere volt a szintén egy szerepjátszó sorozatgyilkost felvonultató Barryvel egyetemben, és bár Bill Hader pompás sorozatát nem tudta felülmúlni, eredeti hangvétele miatt továbbra is érdemes odafigyelni rá a tévészériák soha nem látott dömpingjében. több»