Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Pánik (2021)

Panic
Filmadatlap
 
37
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
Robinson76   2021. 07. 09.

legújabb vélemény

1
Pánikkal kitörni a semmiből

A sorozat alapvetése izgalmas. A címadó verseny – ahol a résztvevők őrült kihívásokat teljesítenek – tartja lázban egy texasi kisváros végzős diákjait, ahonnan keveseknek sikerül kitörniük. A tétek és a félelmek emelkednek, csak a végső győztes nyerhet és kezdhet új életet valahol máshol. A kisvárosi hangulat megteremtése jól sikerült, és a karakterek közötti interakciók is érdekesek, a főszereplő pedig telitalálat. Főhősünknek egy hajszálon függ a jövője, mikor csatlakozik a versenyhez, de vajon végig tudja-e küzdeni magát az eléje tornyosuló akadályokon? A sorozatban látható feladványok és azok megfilmesítése elég vegyesre sikerült, de olykor azért izgalmakban sincs hiány. Szeretem az ilyen jellegű szériákat, ezért picit felfelé kerekítettem, és remélem, lesz folytatása, mert látnék benne potenciált.

 
tofis   2021. 05. 31.

0

Szerintem szórakoztató volt, és nem okozott gondot ledarálni a részeket. Nyilván nem egy mestermű, de időtöltésnek nem rossz.

 
istvan   2021. 05. 29.

0

Furcsa volt, hogy megint 30 éves színészek játszanak tiniket, de elengedtem. Itt-ott furcsák voltak a párbeszédek, nem igazán természetesek, illetve az első rész bődületesen rossz, de aztán beindul, és tudom ajánlani a hibák ellenére is.

 
Zsuzsanna F. Tamásné   2021. 06. 09.

0
Megéri végignézni

A sorozat a közepén kicsit leül, de a záró 9–10. epizód igazi WTF.

 
Képzeld el, hogy Mucsaröcsöge-alsó amerikai, közép-nyugati testvérvárosában élsz totyogós korod óta, vagyis bőven távol minden értelmes civilizációtól, az isten háta mögött kettővel, az Üveghegyen is túl, két búzatábla között! Kitörésre lehetőséged sincs, ismersz magad körül mindenkit, ők is ismernek téged, izgalom nulla. Majd egyszer csak megérint a változás szele, megbizsergeti orrod a pénz. Ebből az életérzésből táplálkoznak a Pánik (Panic) című Amazon Prime sorozat szereplői. több»