67% 51 szavazat
Pánik

Pánik

Panic
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
37
Szereplők (37)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Senki sem tudja, ki találta ki a Pánikot, és mikor kezdődött. Viszont Carp elfeledett városkájában, Texasban ez a játék az egyetlen esély a menekülésre. Minden nyáron a leérettségizett diákok életeiket kockáztatják veszélyes kihívásokban és próbatételekben, amelyek során legnagyobb félelmeikkel… Több


Forgatókönyvíró: Lauren Oliver
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.05.28. | Amazon Prime Video (2021.05.28.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2021.07.09 Robinson76

legújabb vélemény

Pánikkal kitörni a semmiből

A sorozat alapvetése izgalmas. A címadó verseny – ahol a résztvevők őrült kihívásokat teljesítenek – tartja lázban egy texasi kisváros végzős diákjait, ahonnan keveseknek sikerül kitörniük. A tétek és a félelmek emelkednek, csak a végső győztes nyerhet és kezdhet új életet valahol máshol. A kisvárosi hangulat megteremtése jól sikerült, és a karakterek közötti interakciók is érdekesek, a főszereplő pedig telitalálat. Főhősünknek egy hajszálon függ a jövője, mikor csatlakozik a versenyhez, de vajon végig tudja-e küzdeni magát az eléje tornyosuló akadályokon? A sorozatban látható feladványok és azok megfilmesítése elég vegyesre sikerült, de olykor azért izgalmakban sincs hiány. Szeretem az ilyen jellegű szériákat, ezért picit felfelé kerekítettem, és remélem, lesz folytatása, mert látnék benne potenciált.

1
 
2021.05.31 tofis

Szerintem szórakoztató volt, és nem okozott gondot ledarálni a részeket. Nyilván nem egy mestermű, de időtöltésnek nem rossz.

0
 
2021.05.29 istvan

Furcsa volt, hogy megint 30 éves színészek játszanak tiniket, de elengedtem. Itt-ott furcsák voltak a párbeszédek, nem igazán természetesek, illetve az első rész bődületesen rossz, de aztán beindul, és tudom ajánlani a hibák ellenére is.

0
 
Megéri végignézni

A sorozat a közepén kicsit leül, de a záró 9–10. epizód igazi WTF.

0
 
Értékelés: 5/10
(2021. 06. 09.)
A Panic egy játék, amiben az a vigaszdíj, ha túléled
Képzeld el, hogy Mucsaröcsöge-alsó amerikai, közép-nyugati testvérvárosában élsz totyogós korod óta, vagyis bőven távol minden értelmes civilizációtól, az isten háta mögött kettővel, az Üveghegyen is túl, két búzatábla között! Kitörésre lehetőséged sincs, ismersz magad körül mindenkit, ők is ismernek téged, izgalom nulla. Majd egyszer csak megérint... Több