73% 139 szavazat
Megzsarolva

Megzsarolva

The Recruit
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
42
Szereplők (42)
7
Képek (7)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 8 epizód
2. évad - 1 epizód

Hol nézheted

Noah Centineo
Vondie Curtis-Hall
Noah Centineo
Laura Haddock
Noah Centineo
Laura Haddock
Aarti Mann
Colton Dunn
Fivel Stewart
Noah Centineo

FILMINFÓ

Egy kezdő ügyvéd története a CIA-nál, aki veszélyes nemzetközi politikai játszmába keveredik, amikor egy korábbi ügynök azzal fenyegetőzik, hogy leleplezi az ügynökséggel való hosszú távú kapcsolatának természetét, hacsak nem mentik fel egy súlyos bűncselekmény… Több


Forgatókönyvíró: George V. Ghanem, Alexi Hawley
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2022.12.16. | Netflix (2022.12.16.)
 
2023.08.06 Török389133

legújabb vélemény

Az eleje még érdekesnek és viccesnek indult, de aztán már egyáltalán nem volt az.

0
 
2022.12.23 Lóri Ádámcsik

Közepes

A Netflix Top10 első helyén volt a sorozat, ezért adtam neki egy esélyt, de igazából nem is értem, hogy lehetett első helyezett. Egy átlagos kémsorozatnak mondanám. Nem találtam benne semmi extrát.

0
 
2022.12.20 Szilárd-Leo

Salt ügynök újra töltve

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szevasztok! Már régen írtam. A filmválasztásnál pont egy sorozatot néztem a Netflixen. Nagyon kellemesen csalódtam. A film CIA-fordulatokkal teljes, egy igazi kémfilm. Orosz és amerikai szálakon futó film, ami úgy kezdődik, hogy egy fiatal ügyvédet megbíznak, hogy egy orosz kémről derítsen ki mindent. Persze nőről van szó, de annyira belebonyolódik, hogy benne lesz nyakig mindenben. Szerintem minden idők legjobb kémsorozata lett 2022-ben, ami nálam nagy szó. Nagyon érdemes megnézni. Aki elkezdi nézni, nem tudja abbahagyni. Én úgy vélem, a Salt ügynök megformálását lemásolták, és így lett a sorozat. De lett benne egy csavar, az ügyvéd. Elég vicces az utolsó rész, de utólag már kiváló. Aki olvassa, amit írtam: nézzétek meg, tanulságos is a film.

0
 
2023.01.06 trixxy

Szerintem nem rossz kis sorozat, pörgős, jó a hangulata. CIA-s kémkedés, beépített ügynökök közé keveredik egy fiatal, tapasztalatlan ügyvédgyakornok. A fordulat az utolsó részben meg is érkezik, várom a második évadot.

0
 
2022.12.18 King Leonidas

Főhősünk mintha Jack Ryan kisöccse lenne. Igaz, kicsit fapados, kicsit esetlen, de legalább nagyon lelkes. És hát a sorsa alakításában sokszor hagyatkozik a mázlifaktorra, ami valljuk meg nem túl jó ómen, ha valaki a Cég alkalmazásában áll. De a szer... Több

0