Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
94
Szereplők
17
Vélemények
150
Képek
2
Videók
 
MMcFly2015   2017. 05. 20.

Mikor még csak promó-videók jelentek meg a sorozatról, elkönyveltem buktának. Erőltetett utánzás, az eredeti meggyalázása, D. Wayans, hogy helyettesíthetné Danny Glovert, stb... gondolatok voltak bennem. A kíváncsiság hajtott, ezért elkezdtem nézni. Hamar rájöttem pár rész után, hogy nem szabad hasonlítgatni a filmhez, a sorozat nem is próbál versenybe szálni vele. Van egy elnyújtott fő szál, ami ritkán jön fel a részek alatt, ez Riggs felesége, egyébként minden rész egy önálló történet, egy adott gyilkosságról. A Halálos fegyver sorozat is felsorakozik a bevált sorozatok sorába. Hawaii Five O, NCIS: Los Angeles, NCIS és társai után. Talán Riggs karaktere az ami néhol túlzásokba esik, de Damon Wayans a legkellemesebb meglepetés az egészben. Egyszerre nem néznék meg több részt, de heti adagként az a 45 perc, nagyon jó kis nyomozós - néhol poénokban gazdag - akció sorozat. A finálé remekül megnyitotta a 2. évadra az izgalmakat, biztos vagyok benne, hogy követni fogom a folytatást.

 
Deku   2017. 08. 21.

Egy percig se keltette fel a figyelmemet a sorozat, hisz a filmes verziót se nagyon láttam. Viszont úgy alakult, hogy belenézhettem és nagyon megtetszett mind a humora mind az akció téren.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Annyira nem bántam meg, hogy belekezdtem mert ez a sorozat amellett, hogy akció simán elmegy vígjátéknak is. Minden meg van benne, akciótól kezdve az érzelmes pillanatokig.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Nagyon jó lett! Ezt látni kell remek szereposztás. Hű a mozifilmhez és alig várom a 2. évadot.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Nagyon jó sorozat, nekem nagyon tetszett. Megható jelenetekkel van tele, minden részben ott a dráma, amit Riggs szála hoz be a történetbe, akinek a karaktere egészen elképesztő, nekem nagyon tetszett. Mindenkinek ajánlani tudom.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.