Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Halálos fegyver

(Lethal Weapon)
 
MMcFly2015  2017. 05. 20. 23:35

Mikor még csak promó-videók jelentek meg a sorozatról, elkönyveltem buktának. Erőltetett utánzás, az eredeti meggyalázása, D. Wayans, hogy helyettesíthetné Danny Glovert, stb... gondolatok voltak bennem. A kíváncsiság hajtott, ezért elkezdtem nézni. Hamar rájöttem pár rész után, hogy nem szabad hasonlítgatni a filmhez, a sorozat nem is próbál versenybe szálni vele. Van egy elnyújtott fő szál, ami ritkán jön fel a részek alatt, ez Riggs felesége, egyébként minden rész egy önálló történet, egy adott gyilkosságról. A Halálos fegyver sorozat is felsorakozik a bevált sorozatok sorába. Hawaii Five O, NCIS: Los Angeles, NCIS és társai után. Talán Riggs karaktere az ami néhol túlzásokba esik, de Damon Wayans a legkellemesebb meglepetés az egészben. Egyszerre nem néznék meg több részt, de heti adagként az a 45 perc, nagyon jó kis nyomozós - néhol poénokban gazdag - akció sorozat. A finálé remekül megnyitotta a 2. évadra az izgalmakat, biztos vagyok benne, hogy követni fogom a folytatást.

 
Williamgek  2016. 09. 27. 10:40

Ha szeretted az eredeti mozifilmet, akkor ez is tetszeni fog, ha nem jött be Mel Gibson legendás filmje, akkor ez sem fog tetszeni. Mivel viszont én nagy rajongója vagyok a Halálos fegyver filmeknek, így könnyen levettek a lábamról.

 
pi  2016. 09. 26. 03:39

Meglepően jól sikerült a sorozat. Én ezeken a filmeken nőttem fel, úgyhogy már vártam a reboot-ot. A sztori hasonlít az eredetihez, de különbözik annyira, hogy érdekes legyen megnézni ezt is.

 
acey   2016. 09. 23. 14:29

Az előzetesek alapján azt gondoltam, hogy gagyi lesz, de kíváncsiságból belenéztem. Meglepően jól sikerült! Nem hibátlan, de izgalmas és szórakoztató. Humorból és akcióból is hozza a színvonalat.

 
Deku  2017. 08. 21. 11:37

Egy percig se keltette fel a figyelmemet a sorozat, hisz a filmes verziót se nagyon láttam. Viszont úgy alakult, hogy belenézhettem és nagyon megtetszett mind a humora mind az akció téren.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.