Halálos fegyver rajongók örvendjetek! A nyolcvanas és a kilencvenes évek egyik legnagyobb akciófilmje nagyon úgy tűnik, hogy visszatér egy újabb epizód erejéig.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint legalábbis a Halálos fegyver 5. korai előkészületei legalábbis már nagy erőkkel zajlanak, amelyben Mel Gibson és Danny Glover is visszatér majd, ráadásul Joe Pesci is újra feltűnhet majd a produkcióban.

Bár hivatalos szinoposzist természetesen nem kapott még a film, az értesülések szerint a sztori továbbra sem bonyolódik túl majd, miszerint a két nyomozó kénytelen lesz majd feladni békés nyugdíjas napjait, hogy egy újabb ügyet bogozzanak ki.

Azoknak, akiknek nem lenne ismerős: az 1987-ben mozikba került Halálos fegyver volt az, amely hatalmas áttörést hozott mind Gibson, mind pedig Glover karrierjében, így egészen kicsi az esély arra, hogy ne láthatnák őket újra a rajongók a már ikonikusnak számító szerepeikben.

Az első részt további három folytatás követte, 2016-ban pedig műsorra került a Halálos fegyver sorozatváltozata, és bár nem az eredeti szereplőgárdával jelentkezett a három évadot is megélt széria, a franchise sikere töretlen maradt.