Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86
Filmadatlap
 
29
Szereplők
25
Vélemények
23
Képek
2
Videók
 
Bandy   2019. 12. 15.

legújabb vélemény

Nagyon jó, vb film, pörgős, akciókban gazdag film, nem szólva, a szereplőkről.

 
Deku   2017. 07. 10.

Mel Gibson és Danny Glover nagyszerű párosítás volt. Az összes részben de legfőképp ebben tetszettek nekem. Dinamikus kis duó ez. Az ilyen filmeket nagyon tudom szeretni mert szerintem nincs jobb szórakozás mint amikor az ember hozzá jut egy ennyire kellemes kis darabhoz.


 
Sabnock Sanatory   2019. 03. 24.

Az akciófilmek egyik alapfilmje. Glover, Gibson és Busey egyaránt remekek voltak. Izgalom, humor, irónia és akciók váltják egymást... Szuper kis produkció, olyan többszörnézős fajta kis mozi.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Minden idők egyik legjobb 4 részes sorozatáról van szó és az1 részről. Ez nagyon jó lett :) Jók az alakítások a szereposztás a történet mintha Gibson a természetből a nagyvárosba költözött volna a veszélyes és örült dolgai megmaradtak ugyan de az érzelmi része sokkal jobban kijön mint az eddigi filmjeiben. Partnerei a Danny Glover az hiszem Ő is ezzel a filmmel lépett ki a sötétségől :9 Nagyon jó alkotás érdmes megnézni és egy filmrajongónak kötelező is !!!

 
Norbert93   2019. 04. 18.

Mindent egybevéve az akciófilmek kult darabja, kidolgozott és árnyalt karakterekkel, akik tökéletesen passzolnak egymáshoz. Sikerült megalkotni minden idők legjobb zsarupárosát.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Akadtak kételyeim, nem is kevés, de ezek alaptalanok voltak szerencsére. Elsőre nem volt kedvem belenézn, a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Odáig voltam érte.

 
MMcFly2015   2017. 05. 31.

Az akciófilmek alap pilléreként tekintek a Halálos fegyver szériára. A 2016-os sorozat első évada lezárult, és úgy gondoltam ideje leporolni a polcról a dvd-t, és egy maratont csinálni. Az elején szépen felépítik a nyugdíj előtt álló család centrikus, majd vele párhuzamba az összeomlott zsarut. Ebben az első részben, szerintem Danny Glover nagyobbat alakít mint Mel Gibson, valahogy végig jelen van, az ,,Öreg vagyok én már ehhez" duma mellé, a kiöregedett rendőr karaktere, akinek egy sorscsapás egy új, hullajelölt társ. Mai szemmel nézve, hozza az akciófilmek megszokott tempóját, de ne felejtsük el, hogy 1987-ben készült film, akkor még egyediséget élvezett. Például a film végi verekedés a letartóztatás helyett, hány mai filmbe is látható volt...Fantasztikus, időtálló akció-thriller, amit a remek párosnak és általuk hozott humornak köszönhetően bármikor szívesen megnézem.

Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson
Danny Glover

A film összbevétele 120 207 127 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben egy Elvis szám is felcsendül.

(HETEDIK )
 

Az egyik kaszkadőr a film után meghalt, Donner neki ajánlotta a filmet.

(HETEDIK )
 

Mickey Rourke is esélyes volt a filmre.

(HETEDIK )
 

Riggs ebben a részben nem ugrasztja ki a vállát.

(HETEDIK )
 

A filmben majdnem 30 embert öltek meg.

(HETEDIK )
 

Glover a valóságban 10 évvel fiatalabb volt, mint a filmben.

(HETEDIK )
 

A filmhez forgattak egy alternatív nyitó és záró jelenetet is.

(HETEDIK )
 

Gibson kínzása közben az Utolsó cserkész megy a tv-ben.

(HETEDIK )
 

Az első olyan film, amiben mobiltelefon szerepelt.

(HETEDIK )
 

Riggs szerepére többen is esélyesek voltak.

(HETEDIK )
 
Mel Gibon és Danny Glover először együtt, nem lehet elégszer látni ezt a kiváló filmet! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.