Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Halálos fegyver (1987)

Lethal Weapon
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
23
Képek
2
Videók

Galéria (23)

Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson
Danny Glover

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 18.

legújabb vélemény

1

Gyermekkorunk este nyolcas filmje. :D mindenki ismeri a "Halálos fegyver" filmeket, furcsa módon nekem a zenéje maradt meg a legjobban, de a film humora, szereposztása és rendezése is szuper.

 
Filmdoki   2020. 10. 27.

a nap véleménye

4
A zűr és a zavar találkozása

Ha megkérdezik tőlem, hogy melyik a kedvenc filmem, rá kell vágjam: Halálos fegyver széria. Nem, nem tudok lényegesebb különbséget tenni, ez a négy film egy kerek egészet alkot számomra. Olyan egyenletes minőséget képvisel, mint a Vissza a jövőbe vag... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 03. 24.

0

Az akciófilmek egyik alapfilmje. Glover, Gibson és Busey egyaránt remekek voltak. Izgalom, humor, irónia és akciók váltják egymást... Szuper kis produkció, olyan többszörnézős fajta kis mozi.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Minden idők egyik legjobb 4 részes sorozatáról van szó és az1 részről. Ez nagyon jó lett :) Jók az alakítások a szereposztás a történet mintha Gibson a természetből a nagyvárosba költözött volna a veszélyes és örült dolgai megmaradtak ugyan de az érz... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Mel Gibson és Danny Glover nagyszerű párosítás volt. Az összes részben de legfőképp ebben tetszettek nekem. Dinamikus kis duó ez. Az ilyen filmeket nagyon tudom szeretni mert szerintem nincs jobb szórakozás mint amikor az ember hozzá jut egy ennyire kellemes kis darabhoz.

 
Norbert93   2019. 04. 18.

0

Mindent egybevéve az akciófilmek kult darabja, kidolgozott és árnyalt karakterekkel, akik tökéletesen passzolnak egymáshoz. Sikerült megalkotni minden idők legjobb zsarupárosát.

 
stevepisti   2020. 11. 27.

0

Ez a páros nagyon elkapta ezt a szériát. Mel G-nek jól állt a fiatal vakmerő rendőr szerep, Danny G-nek a nyugdíjazás előtt álló rendőr szerepe. Mind a négy rész hozza a széria minőségét, nagy kedvenc.

A film összbevétele 120 207 127 dollár volt (imdb.com).

 

A folytatásokhoz is Michael Kamen és Eric Clapton készítette a filmzenét.

(stevepisti)
 

A filmben egy Elvis szám is felcsendül.

(HE7EDIK )
 

Az egyik kaszkadőr a film után meghalt, Donner neki ajánlotta a filmet.

(HE7EDIK )
 

Mickey Rourke is esélyes volt a filmre.

(HE7EDIK )
 

Riggs ebben a részben nem ugrasztja ki a vállát.

(HE7EDIK )