Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
29
Szereplők
25
Vélemények
23
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Mel Gibson és Danny Glover nagyszerű párosítás volt. Az összes részben de legfőképp ebben tetszettek nekem. Dinamikus kis duó ez. Az ilyen filmeket nagyon tudom szeretni mert szerintem nincs jobb szórakozás mint amikor az ember hozzá jut egy ennyire kellemes kis darabhoz.

 
Norbert93   2019. 04. 18.

Mindent egybevéve az akciófilmek kult darabja, kidolgozott és árnyalt karakterekkel, akik tökéletesen passzolnak egymáshoz. Sikerült megalkotni minden idők legjobb zsarupárosát.


 
MidoD7   2019. 04. 12.

Akadtak kételyeim, nem is kevés, de ezek alaptalanok voltak szerencsére. Elsőre nem volt kedvem belenézn, a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Odáig voltam érte.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Minden idők egyik legjobb 4 részes sorozatáról van szó és az1 részről. Ez nagyon jó lett :) Jók az alakítások a szereposztás a történet mintha Gibson a természetből a nagyvárosba költözött volna a veszélyes és örült dolgai megmaradtak ugyan de az érzelmi része sokkal jobban kijön mint az eddigi filmjeiben. Partnerei a Danny Glover az hiszem Ő is ezzel a filmmel lépett ki a sötétségől :9 Nagyon jó alkotás érdmes megnézni és egy filmrajongónak kötelező is !!!

 
sabnock666   2019. 03. 24.

Az akciófilmek egyik alapfilmje. Glover, Gibson és Busey egyaránt remekek voltak. Izgalom, humor, irónia és akciók váltják egymást... Szuper kis produkció, olyan többszörnézős fajta kis mozi.

Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson
Danny Glover
 
Mel Gibon és Danny Glover először együtt, nem lehet elégszer látni ezt a kiváló filmet! több»

A film összbevétele 120 207 127 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben egy Elvis szám is felcsendül.

(HETEDIK )
 

Az egyik kaszkadőr a film után meghalt, Donner neki ajánlotta a filmet.

(HETEDIK )
 

Mickey Rourke is esélyes volt a filmre.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.