Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Halálos fegyver 3.

(Lethal Weapon 3)
 
film kedvelő  2016. 12. 12.

Még kevesebb a poén, mint az elöző kettőben és gyengébbek is lett viszont a motoros jelenet az nagyon jó lett, de mát megint annyira érzelgős lett, hogy nagyon leviszi a film színvonalát.

 
mamiéstöti2  2016. 08. 05.

Gyerekkoromban a film címe miatt a nagyszüleim sokáig nem engedték, hogy megnézzem. Ezért ez volt az első rész, amit láttam, mire egyedül kezelhettem a távirányítót, talán ezért ez a kedvenc részem.

 
ZeroHero  2015. 05. 05.

A Halálos fegyver harmadik része nekem már jobban tetszett az első kettőnél. Talán azért, mert még poénosabbra vették a figurát. A nyitó jelenet eddig a három rész legjobb nyitó jelenete. Akcióból és poénokból is van bőven a részben. A szereplők is jobbak már, Rene Russo személyében jó új női karaktert választottak, illik Gibson karakteréhez. Joe Pesci sem volt rossz, és most éreztem először, hogy a gonosz karakterek is fel tudják venni a versenyt a főszereplőkkel. Én gondolom megint csak az újabb szinkronnal láttam, Sörös Sándor-Kránitz Lajos, de nekem semmi gondom nincs ezzel sem. És a stáblista utáni jelenet pedig szintén remek lett.
8/10

 
Deku  2017. 07. 11.

Nekem kissé már laposodott elfele a film olyan érzés volt mintha erőltetnék az egészet. Azért persze akadtak itt is egész jópofa poénok amiken lehet nevetni. Csak kicsit már elcsépeltnek hat.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 14.

Ritka az olyan több részes film aminél még a harmadik rész is olyan jól produkál mint az első kettő. Itt viszont simán meg van ez. Remek a film dinamikája és a humora is páratlan.

Danny Glover
Rene Russo
Danny Glover
Smoking Barrels: Halálos fegyver 3
Nem váltotta meg a világot ez az akciófilm, viszont tökéletes kikapcsolódást nyújtott a nézőjének, és ezt a jó tulajdonságát a mai napig sikerült megőriznie. Bármikor jöhet!
 

Jan de Bont a film operatőre cameozik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Richard Donner már az Ómen című filmjében is van egy kutyaszelídítős jelenet, akárcsak ebben.

(mamiéstöti2)
 

A fekete hajú nő a páncél autós üldözésnél Road Warrior-nak hívja magát, ami a Mad Max filmekben Gibson karakterének beceneve.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.