Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
34
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Ismét ülnek a Getzi poénok,és valaki már látott szarógalambot is,ez kiderül ebből a részből.Nem volt rossz ez a rész sem,és Russo felnőtt a két,vagyis a három férfi főszereplőhöz. Érdemes megnézni.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Gyerekkoromban a film címe miatt a nagyszüleim sokáig nem engedték, hogy megnézzem. Ezért ez volt az első rész, amit láttam, mire egyedül kezelhettem a távirányítót, talán ezért ez a kedvenc részem.


 
Deku   2017. 07. 11.

Nekem kissé már laposodott elfele a film olyan érzés volt mintha erőltetnék az egészet. Azért persze akadtak itt is egész jópofa poénok amiken lehet nevetni. Csak kicsit már elcsépeltnek hat.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

A Halálos fegyver harmadik része nekem már jobban tetszett az első kettőnél. Talán azért, mert még poénosabbra vették a figurát. A nyitó jelenet eddig a három rész legjobb nyitó jelenete. Akcióból és poénokból is van bőven a részben. A szereplők is jobbak már, Rene Russo személyében jó új női karaktert választottak, illik Gibson karakteréhez. Joe Pesci sem volt rossz, és most éreztem először, hogy a gonosz karakterek is fel tudják venni a versenyt a főszereplőkkel. Én gondolom megint csak az újabb szinkronnal láttam, Sörös Sándor-Kránitz Lajos, de nekem semmi gondom nincs ezzel sem. És a stáblista utáni jelenet pedig szintén remek lett. 8/10

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Egy újkori áttörés ebben a filmes sorozatban. Végül megvan Gibson párja aki nem más mint az ismert Rene R. lett aki szenzációsat alakít azt hiszem, és úgy feldobja a sorozat 3 részének a darabját hogy az fantasztikusnak mondanám. A kiarkós játék egy újabb darabja került a helyére. A törtnet ismét jól kapcsolódi az eddigiekhez és jól van tovább vive. Mindenkinek megvan ahelye és az alakítások is rmekek. Jól aláfestett zenéket is hallunk. Összeségében remek film lett. csak ajánlani tudom :)

Danny Glover
Rene Russo
Danny Glover
 
Nem váltotta meg a világot ez az akciófilm, viszont tökéletes kikapcsolódást nyújtott a nézőjének, és ezt a jó tulajdonságát a mai napig sikerült megőriznie. Bármikor jöhet! több»

A film összbevétele 175 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film után van egy extrajelenet.

(HETEDIK )
 

A filmben közel 20 ember hal meg.

(HETEDIK )
 

A filmhez 3D plakátokat is gyártottak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.