Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Fekete eső
 
casual   2019. 09. 21.

legújabb vélemény

Ha csak a film végi párbeszédet nézted volna meg, már azért is maximum pontot kellene adni. A története nem egy hűdenagy durranás, de a hangulata, a szereplők, a zene, szóval a film úgy ahogy van, nagyon megfogja az embert... Ezres skálán 1000-t adnék rá.

 
Deku   2017. 10. 22.

Nem volt benne semmi hülyeség emiatt pedig nagyon eltalált lett a hangulata. Én ennél a filmnél totálisan el voltam telve, semmi klisé és sablon sem volt benne mint sok másnál megtalálható.


 
jake_green   2018. 04. 20.

30 évvel a kijövetele után láttam a filmet. Klasszikus zsarufilm, hamisítatlan 80-as évekből Michael Dougles-sel. Szerintem többet nem is kéne írnom, de annyit még hozzátennék hogy Andy Garcia amennyire fiatal volt, olyannyira jól játszott ő is. Ha szeretnél egy jó zsarufilmet, ne keresgélj tovább.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Michael Douglas és Andy Garcia párosa lenyűgözően szerepel ebben a filmben és tetszik az alaptörténet is.

 
sabnock666   2019. 08. 31.

Ridley Scott letett egy pár nagyjátékfilmet már az asztalra,de azik nagyágyúja a Fekete Eső,amit hihetetlen érzékkel Michael Douglas-ra,és Andy Garcíara osztott.Nem bántuk meg,sőt! Egy fantasztikus,klasszikus akciófilm! Kihagyhatatlan mozi!

A film összbevétele 134 212 055 dollár volt (imdb.com).

 

A film készítésének idején Ken Takakura volt japán legnagyobb bevételt hozó sztárja.

(rbernadett)
 

Eredetileg úgy volt, hogy Paul Verhoeven rendezi a filmet.

(rbernadett)
 

Ridley Scott rendezői változata 2 óra 40 perces.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.