Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Fekete eső
 
Deku   2017. 10. 22.

Nem volt benne semmi hülyeség emiatt pedig nagyon eltalált lett a hangulata. Én ennél a filmnél totálisan el voltam telve, semmi klisé és sablon sem volt benne mint sok másnál megtalálható.

 
jake_green   2018. 04. 20.

30 évvel a kijövetele után láttam a filmet. Klasszikus zsarufilm, hamisítatlan 80-as évekből Michael Dougles-sel. Szerintem többet nem is kéne írnom, de annyit még hozzátennék hogy Andy Garcia amennyire fiatal volt, olyannyira jól játszott ő is. Ha szeretnél egy jó zsarufilmet, ne keresgélj tovább.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Michael Douglas és Andy Garcia párosa lenyűgözően szerepel ebben a filmben és tetszik az alaptörténet is.

 
Henczi   2015. 05. 15.

Igazi pörgős, cselekményes akciófilm, és egyetértek, hogy R.Scott legjobb filmje lehet. Michael Douglas és Andy Garcia is kedvenceim közé tartozik és ebben a filmben sem csalódtam bennük. Egy hétköznapi ember számára más világot mutat be, különleges film, meggyőző színészi tehetségekkel.

 
varkonyiildi   2018. 07. 27.

Régimódi krimi akció két neves főhőssel Michael Douglasszel és Andy Garcia szereplésével. A mai thrillerekkel úgy érzem nem tudja felvenni a versenyt, de megvan a maga sajátos hangulata ami miatt érdemes megnézni.

A film összbevétele 134 212 055 dollár volt (imdb.com).

 

A film készítésének idején Ken Takakura volt japán legnagyobb bevételt hozó sztárja.

(rbernadett)
 

Eredetileg úgy volt, hogy Paul Verhoeven rendezi a filmet.

(rbernadett)
 

Ridley Scott rendezői változata 2 óra 40 perces.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.